Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mikael63

Moderator
 • Antal inlägg

  14 185
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  277

Mikael63 vann dagen: 15 juni

Mikael63 hade det mest gillade innehållet!

7 följare

Om Mikael63

 • Medlemstitel
  Föredrar Linux Mint

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.superstart.se/

Profil

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Ja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Med MyPhoneExplorer är det enkelt att se var kontakterna hamnat och även kunna flytta dem (fast jag tror det kan vara lite knöligt att flytta). Vad som är bäst är väl individuellt. Man kanske inte vill att Google ska ha alla ens kontakter. Jag försöker ha alla kontakter sparade i telefonen. Ett val jag gjort helt enkelt.
 2. DVDFab11 klarar också jobbet men kostar ungefär samma summa. Hittade dock denna, som är gratis: https://www.dvdfab.cn/hd-decrypter.htm?trackID=downloadpage Den tycks ha begränsningar men vad det innebär i praktiken vet jag inte.
 3. AnyDVD har aldrig svikit mig vad gäller sådant. Visserligen många år sedan nu men... Tillåtet? Ja, enligt https://pcforalla.idg.se/2.1054/1.255364/sa-fixar-du-film-i-mobilen--helt-lagligt Eller bara googla: copy protected dvd
 4. Jag är också nyfiken då jag inte lyckas hitta den kalendern när jag söker. Däremot återfinns ett par andra kalendrar med liknande namn, från andra utvecklare.
 5. Vi glider ifrån trådens ämne men det kan ju ändå vara av intresse för Ts. Vi (hela samhället) väntade i typ tre år på IP-Only men till slut kunde vi, efter överenskommelse med IP-Only, häva avtalet i förtid. Informationen om detta hölls i en lokal i samhället och samma kväll ringde Telia Öppen fiber på dörren... Tog väl bara ett par år till innan det hela var klart... Ja, det var ett fult knep de använde. De ansåg att om de väl fått dit utrustningen så var det ett pågående uppdrag. Kolla kontraktet - har avtalstiden löpt ut, kolla med annan leverantör!
 6. Naturligtvis är det så. Jag använde min "beräkning" med en utgångspunkt där (OM) varje ärende skulle ta två minuter i snitt, som exempel, eftersom den tiden figurerade i tidigare inlägg. Problemet är detsamma, att Telia inte anser sig ha råd att ha fler personer som jobbar samtidigt med supportärenden. Jag antar att andelen som byter leverantör på grund av dålig support är förhållandevis liten jämfört med de som stannar kvar ändå. Byter man leverantör riskerar man att hamna ur askan i elden. Jag tycker Telias chatt har fungerat bra, om man nu kan använda sig av den när det felar.
 7. Fast om det nu tar två minuter per person innebär det att Telia endast har en (1) person som svarar på supporten. Jag antar att det är det som Ts är missnöjd med, att Telia inte har råd att ha mer än en (1) person anställd på support.
 8. Ja, då har signalen kodats om där och då har man kunnat spela in med enheter som sitter "efter" boxen. Nä, det tror inte jag heller...
 9. Jo, om en PCIe-slot inte fungerar så borde man kunna åberopa garanti men är det värt det? Jag gissar att du då behöver returnera detta till Komplett som i sin tur kanske måste skicka detta till ASUS. Tippar på att du blir utan moderkort i tre veckor.
 10. Jag hittar bilder på nätet som ser ut som dina bilder dvs. utan chip. Om allt fungerar som det ska nu - vad är problemet?
 11. Kanske Pushbullet? https://apps.apple.com/us/app/pushbullet/id810352052?ls=1 Tillägg: Tipset bygger på användning, för länge sedan, av den appen, fast för Android. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pushbullet.android
 12. Jag tror inte att du kan spela in den vägen. Det är som Cecilia skriver. Signalen går från antennkabeln till den inbyggda boxen där signalen kodas om för att kunna visas på teven. Scart och HDMI är avsedd för andra källor TILL teven.
 13. Du kanske hade en Samsung och hade Samsungs egen kalender? Jag har Samsung och använder Samsungs kalender (heter bara Version 10.1.00.9) men har även ovanstående Outlook, fast för e-post enbart. Dock synkas kalendrar per automatik och när jag jämför dessa båda kalenderappar så är Samsungs kalender "större", trots samma vy. Googles kalender då? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.calendar Här finns Samsungs kalender att hämta som en installationsfil: https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/calendar-samsung-2/
 14. Total Recorder har ju funnits i "hundra år" och gör jobbet. Gratisversionen lägger till ett oljud var 60:e sekund. ("hundra år" sedan jag använde det...) http://www.totalrecorder.com/index.htm Audacity ska väl göra samma jobb och är gratis. https://www.audacityteam.org/ (har inte använt detta själv)
×
×
 • Skapa nytt...