Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mikael63

Medlem
 • Antal inlägg

  13 203
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  223

Mikael63 vann dagen: 18 oktober

Mikael63 hade det mest gillade innehållet!

7 följare

Om Mikael63

 • Medlemstitel
  Beroende

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.superstart.se/

Profil

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Ja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Mikael63

  Utpressningsmejl till Comhem-mailadress

  Ring 114 14 eller besök polisen Du behöver ringa eller besöka polisen för att anmäla händelser som inträffat i trafiken, parkeringsskador, skadegörelse, våldsbrott, sexualbrott, hot och andra bedrägeribrott än kontokortsbedrägeri.
 2. Mikael63

  Hur köper man en ny spis?

  Om vi ska vara petig, men då börjar vi hamna Ot, så kan det ju vara EN trepolig dvärgbrytare á 16 A hos Ts. Och om jag ska fortsätta att peta så är det nog lika vanligt med som utan neutralledare i ett perilexuttag, beror helt enkelt på när detta gjordes. Många spisar hade gjutna stickproppar (perilex) där stiftet för nollan inte ens fanns med. Tycker att vi inväntar lite respons från Ts nu!
 3. Mikael63

  Utpressningsmejl till Comhem-mailadress

  XXX har jag alltså ändrat och det står att "mailbox" är hackad men den har aldrig använt det lösenord som anges (är ju ett av Telia genererat löseord). Lösenordet är något som jag faktiskt skulle ha kunnat använt mig av, jag får kolla i mitt analoga arkiv! Hur många personer, som fått dessa mail, vet hur man gör: "Send the above amount on my BTC wallet"? Ett ganska klantigt försök tycker jag.
 4. Är det inte långsökt att tro att PM på eforum skulle användas (missbrukas) som en fildelingssajt? Begränsa filformatet hårt (typ endast PNG) samt även filstorleken. Dock inte så hårt att en vanlig skärmdump inte går att ladda upp.
 5. Ja, varför kan man inte lägga in en egen bild i PM,et? Går att välja bland andra bilder man laddat upp - ska man ladda upp bilden till typ testhörnan då för att sedan kunna använda den i PM,et?
 6. Mikael63

  No bootable device

  Kan som sagt bero på olika orsaker ex. att disken totalhavererat eller att den "bara" inte är startbar, att någon kabelanslutning glappar... Men tänkte att om BIOS fått hicka och tappat sina inställningar, att där inte finns någon information om någon hårddisk. Så en början skulle vara att kunna se i BIOS om disken syns där? https://pc.net/helpcenter/answers/key_to_enter_bios https://www.lifewire.com/how-to-enter-bios-2624481
 7. Mikael63

  Hur köper man en ny spis?

  Titeln är faktisk inte konstig. Att köpa spis är inte lätt när tillverkarna inte riktigt kan beskriva just det du efterfrågar. En av de 34 i Cecilias länk, jag faktiskt en av de fyra om man filtrerar på "gjutjärn", anger "230 V", samt en max anslutningseffekt. "230 V" betyder för mig (i normala fall och inte när det gäller spisar) "Enfas 230 V". Angiven effekt tyder på annat.. Klickar man in sig till tillverkaren sida kan man se att det är frågan om 230 V och 3x16 A. Alltså trefas. Alltså skulle man kunnat skriva 400 V. Men då kan man luras att tro att den fungerar på trefas/400 V, enbart. Alltså utan nolla. Men alla moderna spisar tycks vilja ha med nollan, förmodligen för att elektronik/lampor är avsedd för 230 V. Solklart? Inte för att jag misstror men det skulle vara väldigt bra om du kan bekräfta om du har 230 V och EN säkring på 16 A för din nuvarande spis? Kanske några bilder på uttag mm?
 8. Mikael63

  No bootable device

  Om alla andra startalternativ misslyckats görs försök att boota via nätverket. Ja, det kan bero på flera orsaker. Hinner du se någon information av typ "Press DEL to enter BIOS"?
 9. Mikael63

  Utpressningsmejl till Comhem-mailadress

  Nytt mail för någon minut sedan, med samma innehåll.
 10. dvs. alla olika lösenord... Nej tack!
 11. Mikael63

  Utpressningsmejl till Comhem-mailadress

  Du är långt ifrån ensam om detta. Se https://eforum.idg.se/topic/356954-hotmejl-om-att-sprida-info-mm-om-mina-surfvanor-vad-göra/?tab=comments#comment-1705585 Jag har fått det, min fru har fått det. Min fru polisanmäde. I båda dessa fall anges ett lösenord som inte är helt uppåt väggarna men väldigt gamla. I mitt fall dessutom till en e-postadress jag i princip aldrig använder. Det skulle kunna komma från något webbsideshotell, eller möjligen från ett onlinespel som hette Hundparken och som min dotter spelade flitigt, med min e-postadress. Vi snackar minst 10 år bakåt i tiden. Skulle faktiskt vara lite intressant om det gick att knyta detta till någon gemensamt ställe som blivit hackat. Typ hundparken.
 12. Mikael63

  Systeminställningar LG G4

  "Skräp" är min högst personliga åsikt. Se https://eforum.idg.se/topic/356647-kamera-kopplas-ifrån-varje-natt-normalt/ https://eforum.idg.se/topic/355838-enkel-övervakningskamera/
 13. Detta är inte fel metod men att låta disken sitta kvar och starta upp datorn med ett annat operativ på en annan enhet (ex. USB-minne, DVD) blir ju samma sak. Skillnaden blir att man inte behöver ha kunskap att fysiskt plocka isär datorn, inte ha kunskap hur man ansluter den till annan dator/kabinett.
 14. Mikael63

  Formatera USB-minne

  Frågan kvarstår. Ingen av programmen som nämns i artikeln kan göra det jag vill.
×