Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mikael63

Moderator
 • Antal inlägg

  13 963
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  266

Mikael63 vann dagen: 20 april

Mikael63 hade det mest gillade innehållet!

7 följare

Om Mikael63

 • Medlemstitel
  Föredrar Linux Mint

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.superstart.se/

Profil

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Ja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Mikael63

  Kan inte öppna en vanlig JPEG-bild

  Om du skickar en bild via PM kan jag testa att öppna den i Linux-miljö, om det nu skulle göra skillnad.
 2. Mikael63

  IMAP-konto

  Jag har inte råkat ut för det än. Ser att jag för ett gmail-konto med 1168 brev "förbrukar" 0,32 GB i utrymme av 17 GB tillgängligt. (fast utrymmet delas med Drive och där använder jag knappt 13 GB) Har du båda apparna aktiva? (Varför?) Då är det väl så att den ena appen hinner avisera om ny e-post och när detta är gjort så är ju samma brev i Outlook-appen inte nytt.
 3. Mikael63

  IMAP-konto

  Ja, det var just det jag avsåg med:
 4. Mikael63

  IMAP-konto

  Jag har; Inställningar - Appar: Outlook: Aviseringar:
 5. Mikael63

  IMAP-konto

  Jag får aviseringar i systemfältet utan någon widget. Förutom inställningar för varje konto (vilka jag inte behövt ändra) kan man behöva ge själva appen tillåtelse att kontrollera e-post och avisera i systemfältet. Svarande du Tillåt på alla frågor vid installationen ska det räcka men har du svarat Neka så kan du behöva ändra manuellt.
 6. Mikael63

  IMAP-konto

  Har man IMAP styrs väl även detta av servern? Har du behov av att ändra på nuvarande inställningar?
 7. Mikael63

  Hotellgardiner

  IKEA? https://www.ikea.com/se/sv/catalog/categories/departments/living_room/18893/ https://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/20390239/
 8. Mikael63

  IMAP-konto

  Långtryck så att brevet blir markerat, tre prickar, flytta till mapp. Prioriterat / Övrigt blev så struligt att jag valde bort detta, någonstans..
 9. Mikael63

  LÖST Wifi TV mot accesspunkt

  Jag har fiber, router/gateway och (1) TV-box från Telia och tv-boxen är ansluten till router/gateway, via en switch. Jag har för mig att det måste vara Telias router/gateway för att TV ska fungera den vägen. Teliasäljaren tyckte att det skulle bli en onödigt dyr lösning med mer än en box då det per automatik ingår Telia Play och man då kör andra enheter via den+chromecast.
 10. Mikael63

  IMAP-konto

  Jag har Outlook-appen och jag hittar inte där något att (enbart) skapa nya mappar men om man väljer att flytta ett brev till en annan mapp får man möjlighet att lägga till en mapp.
 11. Mikael63

  Sängskåp för högt

  Ok.
 12. Mikael63

  IMAP-konto

  Det kan vara så att synkning av mapparna sker men att du har stängt av visningen av alla mappar utom inkorgen.
 13. Mikael63

  IMAP-konto

  Ja, mappstrukturen i sig synkas också. I Outlook (ex.) kan du välja att skapa en "Lokal postlåda". De brev du flyttar dit synkas då inte till de övriga (mer än att de ramlar bort hos de övriga)
 14. Mikael63

  IMAP-konto

  IMAP innebär ju lite förenklat att all e-post synkas lika mellan alla enheter inställda för/med IMAP. Forts nedan. Det är ingen ändring utan det är just så IMAP fungerar. Jag förstår hur du arbetar och du bör ju kunna fortsätta så men du ska då inte radera någon e-post med de enheter som har IMAP. Läs e-posten i surfplattan men hantera radering och strukturering i datorn. Ovanstående kan man väl kalla alternativ 1. För alternativ 2 kan du börja använda IMAP i datorn också. E-post som du läser i surfplattan och som du vet att du i alternativ 1 skulle ta bort kan du ta bort direkt i plattan. Då slipper du det via datorn. E-post som ska vara kvar/flyttas kan du läsa i plattan och flytta med datorn (eftersom det kan vara lite bättre gränssnitt för det i datorn)
 15. Mikael63

  Sängskåp för högt

  Visar bilden skåpet med eller utan överskåp? Tycker det ser ut som att sidostyckena går hela vägen upp?
×