Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Mikael63

Medlem
 • Content count

  12,628
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  191

Mikael63 last won the day on February 16

Mikael63 had the most liked content!

7 Followers

About Mikael63

 • Rank
  Beroende

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.superstart.se/

Profil

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Ja
 1. Enormt seg dator

  Mja, åtminstone deras webbläsare Chrome.. slukar ca 2 GB minne... Fast det beror ju också på hur många instanser av Chrome som du kör, hur många flikar du har öppna, hur många tillägg som körs.. För egen del har jag prövat mig fram till vilken webbläsare som är "energisnålast" men ändå kan erbjuda önskad funktionalitet. Just nu är det webbläsaren Pale Moon som jag använder (hemma). Så kanske testa annan webbläsare för att se om det flyter på bättre?
 2. Enormt seg dator

  Frågan är snarlik denna tråd: https://eforum.idg.se/topic/355538-muspekare-som-fastnar-på-skärmen/ Du behöver klicka på rubrikerna så att listan sorteras så att man kan se vilket program/tjänst som slukar mest för de respektive kolumnerna.
 3. Problem med Yahoo (via mailapp)

  Jag tror Monshi avsåg att du skulle göra antingen det ena eller det andra dvs. antingen byta till en Gmail-adress ELLER behålla Yahoo men byta App i mobilen. Ditt eget alternativ kan man få hjälp med här: https://help.yahoo.com/kb/sln22028.html Och, som jag skrev tidigare så tror jag att lösenordet är rätt men att något annat kan vara fel. Hur lyder det exakta felmeddelandet? Fel lösenord eller Fel lösenord eller användarnamn
 4. Problem med Yahoo (via mailapp)

  Det kan ju vara skillnad på användarnamn & e-postadress.. och det kan vara lätt att få med 0 i stället för O, någon punkt på fel ställe, något mellanslag osv..
 5. USB-skrivare som Optisk disk ??

  Så, om den skrivaren är vald som standardskrivare och du gör en utskrift från något program så får du ett felmeddelande om att ingen skrivare hittas?
 6. Problem med Yahoo (via mailapp)

  Okej, det är rätt lösenord. Men är du helt 100 % säker på att alla andra uppgifter är rätt?
 7. Muspekare som fastnar på skärmen.

  Du kan ju pröva att, tillfälligt, stänga av McAfee för att se om dina problem upphör, eller ej.
 8. Hantera mobiltelefonen från en dator?

  Kan nu uppdatera lite i denna tråd. (Jag har en annan egen tråd som hanterar två av ovanstående applikationer) Har kört med MySMS premium men när abonnemanget nu löper ut avser jag att lägga ner den, eller jag har redan gjort det. Har växlat tillbaks till Mighty text som nu också medger att man ringer samtal, även i gratisvarianten. Men! Har hittat en uppstickare - https://textto.io Under utveckling och lyhörda utvecklare!
 9. Muspekare som fastnar på skärmen.

  Något som slukar en massa systemresurser? (Typ uppdatering av antivirusprogram, genomsökning osv..) Öppna aktivitetshanteraren det första du gör och klicka så att processor resp. minne sorteras med högsta värde överst. Invänta problemet och studera vilka processer som (ev.) stjäl kraft.
 10. Filtyp - Öppnas med....

  Programmet som du använder mycket - kan du starta det på annat sätt? Genväg i Startmenyn kanske? Högerklicka på den och kolla egenskaper.
 11. Ändra funktionstangent till editera

  Exakt vilken Lenovo har du?
 12. OJ! En rejäl maskin! Grattis och lycka till!
 13. Får väldigt dålig buffring på "tuben"

  Då skulle det ju inte fungera för mig heller. Tror inte Google skiljer på dig och mig... Tillägg: Läs kommentaren av user001, med datum 2017.12.23
 14. Ändra funktionstangent till editera

  Finns där inte en Fn-funktion för just detta med? Typ NumLock som man ju kan slå av/på
×