Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Crusader

Medlem
  • Antal inlägg

    16
  • Gick med

  • Senaste besök

Om Crusader

  • Medlemstitel
    Användare
  • Födelsedag 1986-02-25

Profil

  • Ort
    Stockholm
  1. jo så lågnt är jag med...Men jag söker ett prog som man kan skriva in en nyckel i och sen pröva den om den är OK eller inte....Jag ska byta nyckel på en annan dator än den som jag själv sitter på och behöver ha fram en OK nyckel... Jag har haft liknande program innan men kommer inte ihåg vad det hette eller vad jag fick tag på det.... We Weren´t Born Too Follow!
  2. Finns det inte nått program som man kan skriva in en xp nyckel i och kolla om den är godkänd? We Weren´t Born Too Follow!
  3. ja den sidan gav en ju lite mer info... verkar ju som om att man ska prova med bara 20Pinaren först o funkar inte det så ska ja nog ta det andra nätagget jag har med 24pin's kontakten på... man ska nog inte investera i en sån där adapter inte om man ska lyssna på vad som står på sida iaf.... tack så mkt för tipset på sidan mvh Johannes
  4. ja då kanske det är värt att investera i den där adaptern för 65kr haha... tack så mkt... Du råkar inte veta vad skillnaden på dom 2 är? Om det har o göra med att det är nyare moderkort eller om det är på nån speciell modell av kort det används eller så..?
  5. Såg nu att på mitt nya moderkort så är det en 24-pins kontakt...och på nätagget så är det en 20-pin och en 4pin som passar ihop... men på mitt gammla är det bara en 20pin.... betyder detta att mitt nya moderkort inte kommer att funkar med mitt gammla nätagg? Måste man ha dom 4 extra som finns på det nya? behöver jag köpa en sådan här adapter? http://www.kjell.com/content/media/images/items/38658.jpg tacksam för svar..
  6. Ja det har jag fått förklarat för mej så många gånger nu så... Att om man har en lång sladd mellan jack och modemet så får man en instabil uppkoppling... Så tipset är: Skaffa en lång nätverks-sladd ist...då funkar det bättre =)
  7. hejsan jag skulle behöva lite tips på något bra trådlöst nätverkskort till stationär PC men bra räckvidd.... länka gärna till era tips... tack så mkt
  8. Tröttnade nu. Fick komplett att gå med på att ta emot och testa moderkortet, processorn och minnerna. Och själv tror jag att det e moderkortet som strular och då skulle dom skicka ett nytt.... så nu är det bara till o hoppas på det bästa, att skiten kommer tbax snart...lite tråkigt o sitta här på en last gammal slaptop haha
  9. joda den har jag pluggat i också. Och jag har provat med 2 st olika nätagg ett på 400W och ett på 520W
  10. 322011 - In-Win C645 ATX Midi Tower Black 400W PSU,USB2.0, Audio, Airduct 488305 - AMD Athlon II X2 250, 3,0Ghz, AM3, 2MB, 65W, Boxed 363359 - Crucial DDR3 1333MHz 4GB KIT, CL9, Kit w/two matched DDR3 2GB, 240pin 477897 - MSI 770-C45, Socket-AM3, DDR3, ATX, AMD770+ SB710, 4DDR3 426717 - Sapphire Radeon HD 4670 512MB GDDR3 PCI-Express 2.0, DVI-I, HDMI, HDCP, Lite-Retail 430708 - Seagate Barracuda 7200.12 500GB SATA-300, 16MB, 7200RPM 452346 - Samsung DVD±RW burner, SH-S223B 22x DVD, DVDRAM, SATA, Black, Bulk Där är datorn som jag köpte i delar från komplett ända som är ändrat är att jag tog mitt gammla nätagg som är på 520W ist. Men då till problemet. Allt snurrar igång men får ingen bild på skärmen och det piper inte heller till i datorn som det ska göra när den startar upp. Har provat att boota med allt jag kan tänka mej, Har provat på allt som jag kan hitta i diverse forum på nätet. Har byggt ihop allt utanför chassit, har provat med bara dom viktigaste delarna i. Om det är någon som kan råda bot på mina problem så skulle jag vara evigt tacksam. Det är ju inte så roligt med en ny dator som inte funkar alls... Kanske ska tillägga att t-bord och mus inte börjar lysa men USB-HDD får ström och snurrar igång :S fattar ingenting... Och detta är första gången jag har varit med om något liknande, Har byggt X antal datorer innan denna så jag är iaf inte helt bakom flötet. born to raise hell [inlägget ändrat 2009-09-18 22:46:11 av Crusader] [inlägget ändrat 2009-09-18 22:58:34 av Crusader] [inlägget ändrat 2009-09-18 23:00:02 av Crusader]
  11. Jotack comhem ligger nog nere till o med deras kundservice via telefon ligger ju nere
  12. haha ja precis då kan man ju hålla lite koll på vart man har skräpen liggans nånstans
  13. thx iallafall hittade det på en skiva som låg här o drällde.... =) så nu funkar allt som det ska men tack iaf born to raise hell
  14. kanske skulle sagt att det är en amd jag har. Och hittar inga uppdateringar som funkar o på microsofts hemsida har dom bara uppdateringar till SP1 men itne till 2an där dom ska ingå... men icke born to raise hell
  15. Har lite problem med mina usb portar. Hittar inte nårra drivrutiner till usb 2.0 för dom. dom är inegrerade på moderkortet (ett K8N Neo2-FX) Nån som kan tänkas ha nån lösning på detta problem.
×
×
  • Skapa nytt...