Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Behruz

Medlem
 • Antal inlägg

  159
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Behruz

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1984-07-02

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  bredäng
 1. Hej! Jag hade problem med min IE9 för windows 7, jag återställde den och den verkar fungera bättre. Innan återställningen kunde jag öppna IE9 och få Googles hemsida direkt, sedan klickade jag på ny flik (Ctrl+T) och få Googles hemsida igen. Men nu efter återställningen går det inte, Jag startar IE och får Googles hemsida, men när jag försöker skapa en ny flik bredvid en annan får jag inte Googles hemsida utan får välja nån av de andra webbsidor som jag besökt innan, på den nya fliken står också "Dina mest populära webbplatser". I Verktyg-Internetalternativ-Allmänt står google.se som startsida. Så hur ska jag göra för att få Googles hemsida när jag skapar ny flik? mvh Behruz Huseynov
 2. Nu gick det bättre med att klicka på den trådlösa ikonen nere i högra hörnet. Det står att den är WPA2-PSK. Betyder det att mitt nätverk är krypterade nu?
 3. Jag klickade på den, det står bara: Wi-fi (trådlöst lan) Comhem 31547B är ansluten. Ethernet är inte anslutet. Inget mer. Har försökt att logga in på det här 192.168.0.1, men det är fel med inloggningen. Vet inte varför?
 4. Hej. Hur ska man veta att min trådlös nätverk är krypterade? Det är windows 7. Tacksam för svar.
 5. Hej, undrar om hur konverterar man sina wma filer till mp3 ? Finns det nån program man kan ladda ner, helst gratis? Tacksam för alla svar.
 6. Hej. Nån gång har jag läst i det här forumet att man kan ändra/öka växlingsfilens storlek. Om man går till -Min dator > Egenskaper > System > Avancerat > Inställningar under Prestanda > Avancerat > Ändra under Virtuellt Minne ..... Där står att min datorn's minsta storlek är 672 MB och största är 1344 MB, och då tänkte jag att öka dessa storlek något . Så frågan är : 1) Hur mycket ska jag öka där för att göra datorn snabbare ? 2)Och kan datorn hänga sig eller få fel.med. eller liknande efter det, för att minnet då kommer att ta mer utrymme från min hårddisk(?) ? Mitt RAM-minne är 512 MB och det är laptop acer aspire3000 jag har. Tacksam för alla svar !
 7. 'vissa typer av kylpasta torkar och fungerar som värmeisolering i stället så prova att byta den till någon silverbaserad.' Men vet du hur ska jag göra det ? Det är ju en laptop. 'AMD eller Intel? Processor?' Det är en AMD processor
 8. Tack för svaret, nej ser inget damm i ventilationshållen..
 9. Hej , varje gång jag startar datorn och sen speedfan så ser jag att cpu temperaturen stiger från ca 45 C till ca 50 C ganska snabbt, så min fråga är, är det dåligt även i längden ? Även när jag spelar lite spel så kan cpu stiga upp till 64 C fast kanske den där med spelet är normalt... min dator är laptop Acer aspire 3000
 10. ok, tack, så du menar att det går, men att inte kommer att dra nytta av fördelarna? Är det rätt förstått?
 11. Hej, undrar , kan 32 bitars dator köra 64 bitars program? Och kan 64 bitars dator köra 32 bitars program?
 12. Hej och tack för svaret. om de är till för olika typer av infektioner då kan väl de ersättas med stora antivirus program också eller? Eg. har Smitfraud har fixat allt för mig (tryckte först 1 och sen 2 och då tog den bort några filer.) Ang. Combofix så var jag mest nyfiken på hur den fungerar.
 13. Hej, undrar vad är skillnaden mellan Combofix och Smitfraud , de är väl för att ta bort spion program men begriper inte vad som är skillnaden, och hur man använder dessa.... iaf smitfraud tycks vara lite lättare med tanke på att man ska trycka på ant. 1 eller 2 och så tas bort ev. spion(?) prog. Och när det gäller Combofix så förstår jag inget ... Hoppas på att någon kan hjälpa mig med dessa program.. Tacksam för alla svar!
 14. Vill ladda ner bakgrundsbilder (wallpaper) här: http://www.xpwallpaper.org/categories.php?cat_id=1 men går inte vet någon här nån annan websida där man kan ladda ner bakrundsbilder för xp home, gratis???? tacksam för svaret.
 15. ja, och det gjorde jag men sen händer ignet, det äväl så att jag måste skriva där nåt komando men vilken ?
×
×
 • Skapa nytt...