Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

lindav

Medlem
 • Antal inlägg

  30
 • Gick med

 • Senaste besök

Om lindav

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1978-10-10

Profil

 • Ort
  linköping
 1. Bra låt! Den var jättebra. om jag skulle göra den skulle jag lägga en matta i mitten för att fylla ut tomrummet mellan basen och virveln. Kan inte urskilja om ni har någon... om ni har det skulle jag tona upp den för att få ett lite mer producerat sound. På andrastämman ligger det ett stort eko som gör att ljudbilden blir lite luddig och skymmer texten en del. Även gitarren i bryggan kunde vara lite tydligare. Där skulle jag dubba sången och kanske lägga ytterligare en stämma istället. I övrigt var det väldigt bra sång och jag tyckte om den fina hooken. Men detta är BARA vad jag skulle gjort och det är ju eran sång. Försökte vara så konstruktiv som möjligt! Linda
 2. Om jag förstår din fråga rätt så vill du att åttondelarna ska sitta ihop upp/nere och inte att det ska vara ett legato. Tyvärr tror jag att man i just noteworthy faktiskt bara parar ihop åttondelar två och två medan man parar ihop sextondela fyra och fyra. Det är olika från program till program nämligen.
 3. Hej alla! Jag har problem med att se aktion på min dator! =) Så fort det blir lite för hög ljudvolym i filmen så börjar det pixla sig eller hacka.Det spelar alltså ingen roll vad jag har för volym ut.. Jag har uppdaterat de drivrutiner som jag först trodde var problemet, men dilemmat kvarstår. Är det någon som har något klokt att säga om det? Kan det vara några inställningar i vlc eller är det ljudkortet eller grafikkortet? Jag har: ljudkort: Realtek ALC862 @Ati Sb450 High defenition audio controller Grafikkort: ATI Radeon xpress 200M Kör windows 7. Tacksam för svar så att jag slipper se mer romantiska komedier...
 4. Titta vad jag hittade.. Min länk synd att det blir dyrare att beställa än att köpa ny projektor.. Det vore kul att lösa det här bara för att få det gjort! =)
 5. nej.. inte separata rgb... ska kolla lite och testa lite..
 6. Ok.. har provat nu... det som händer är att det blir lite rosa i utkanten av projektorns text.. den söker igenom inputsen och den märker att det finns något där men sen hoppar den över till "startsidan" igen. Vad kan då vara fel.. det rosa vet jag inte om det beror på projjen eller kopplingen...
 7. Jag jämförde med honkontakten så detska nog stämma (hoppas jag).. då så.. då testar vi och ser vad som händer.. =)
 8. Nu har jag lött på detta vis: Vga d-sub 1-------------1 2-------------2 3-------------3 5-------------21 6-------------10 7-------------11 8-------------12 13------------19 14------------20 Vad tror ni om det? Blir det en explosion?
 9. Om man tittar på den här bilden så är det ju på pin 5, 6, 7 8 - Jord. Alltså en gemensam jord + en var för sig.. Min länk Du menade att jag skulle dra den gemensamma jorden till röd jord. Ska man inte dra den gemensamma (hsynk) jorden någon annanstans och dra röd till röd, grön till grön och blå till blå? Väldigt snällt att du hjälper mig att tänka här!!
 10. Ok! Vad innebär sync gnd och digital gnd då? Annars verkar resten logiskt.. =)
 11. Ok! Nu är jag tillbaka! JAg har sökt med ljus och lykta efter en adapter men tyvärr hittar jag ingen. Så jag gjorde slag i saken och köpte grejer och ska g mig på att löda en adapter. Jag är rätt så bra på att löda och har tålamod så det ska nog gå bra! =) Det jag skulle behöva hjälp med nu är lite av tänkandet. Hur ska jag nu koppla samman dessa trådar.. (har tänkt ut ett sätt i min hjärna men jag vet inte om det stämmer). Jag har alltså en 26 pin hd d-sub. Denna ska kopplas ihop med en Vga som ska ut från datorn. http://pinouts.ru/Video/VGA15_pinout.shtml Här är ngn form av pin-config ifrån en tidigare modell utav projektor.. http://pinouts.ru/Home/ask_propjector_pinout.shtml Tusen tack på förhand!!!
 12. Ja en adapter vore tipptopp! Mina lödkunskaper är sådär även om de finns.. så här långt har jag kommit i mitt sökande. Min länk. Det enda jag behöver hitta nu är som sagt en adapter för jag behöver ju vga eller s-video eller något va? Kanske kan man löda en adapter?
 13. Måste rätta mig! Förstår om ingen fattar vad jag vill ha! Det ska vara 26 pin och inte 29 som jag skrev innan!
 14. EN adapter går naturligtvis bra också! =)
 15. Hej alla! Hoppas jag hamnade rätt nu! =) Min bror har fått en gammal projektor utav en kompis och vi tänkte koppla in den för sakens skull.. Tyärr hittade inte den förra ägaren sladden som ska gå från source 1 till datorn/dvd:n. Med mina kunskaper kan jag se att det ser ut som en vanlig VGA fast med 29 pin. Är det ngn som vet var man kan få tag på en sån liten rackare för en billig penning? Märket på projjen är en ASK IMression A9 ifall ngn har en bättre lösning.. Tack på förhand! Linda
×
×
 • Skapa nytt...