Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Daniel Berg

Medlem
 • Antal inlägg

  111
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. win 98 hanterar inte mer än 256 mb ram, resten är överflödigt.. vart tvungen att kolla med en säker källa eftersom det tjaffsas så mycket om det här.
 2. clone cd har jag aldrig testat, är det bra? tack för tipset i alla fall, ska testa snarast (har provat nero, winoncd, cdrwin och kör ezcdc 4, kul med nåt nytt : ).
 3. Håller fullständigt med ovansående, eller bygg själv, det blir billigare också.
 4. har du nätverkskort? ta bort alla protokoll du inte använder för nätverkskortet, det hittar inget nätverk... påstås det, har inte behövt göra det själv.
 5. ok. tackar för det. Men hålla inne shift funkar inte så bra när man bränner (ibland autostartar skivor mitt i bränningen, inte bra). jag installerar gamla (98:ans) tweak ui och testar, jag orkar bara inte rota i registret.
 6. var hittar man versionen för 2k? jag har letat på skivan men hittar den inte...
 7. hej. finns tweak ui för windows 2000? jag har letat på skivan men hittar det inte, kör win 2000 pro svensk version. Om inte, hur stänger man av autostart för cd skivor? Jag har precis börjat köra win2k, och tycker att det är ganska ok. funderar på att skita i 98/nt och bara köra det, men då måste man liksom kunna få bort sånt shit som autostart av cd:s m,m. förresten, var har winipcfg tagit vägen? jag får inte i gång det i alla fall.
 8. jo, printer finns redan installerad..
 9. nej, om jag minns saken rätt så finns bara roman. Och eftersom dom fungerar i alla program utom microsofts så borde det vara nåt lurt med det hela, men jag ska kolla med han. tack i alla fall.
 10. tjena. en kompis har ett stoooort problem, alla teckensnitt är försvunna från word, trots att dom finns i c:\windows\fonts. han har ominstallerat både windows och office, problemet kvarstår. Dessutom syns alla teckensnitt i adobe photoshop, mfl program, men INTE i word och inte heller i wordpad... vad f-n har hänt? Jag har aldrig hört talas om något liknande (tror jag, man vet aldrig med microsoft).
 11. jag hänger inte med riktigt, men testa det här (om jag har fattat saken rätt så vill du ha en forwarding?)lägg det här i <head>, ändra tid och hemsidesadress till din bara. <script> setTimeout ("expand()", 3000); function expand() { } if (self.parent.frames.length = 0) self.parent.location ="DIN ADRESS" </script>
 12. jag har inte kollat än, men såg inlägget om "1028..." ytterst störande då största andelen av surfare använder sig av upplösningen 800*600. tänk på det!
 13. Jag har inte testat, men easy cdc 4 ska funka utmärkt till psx.
 14. jag ser inte hela menyn med 15 skärm, 800*600, nedersta knapparna syns inte, och scrolla går inte. oproffesionellt! dessutom heter det inte snabb data utan snabb DATOR. Ville bara gnälla lite. Dessutom tycker jag personligen att javascript ska användas så långt det går, för det sitter fortfarande tusentals människor och surfar i skolor och företag som inte kan "se" java applets.
 15. Jag drar tillbaka, har för mig att jag läst någonstans att compaq:s brännare är en hp under skalet, ska kolla upp det!
×
×
 • Skapa nytt...