Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

allan akhbar

Medlem
 • Antal inlägg

  5
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Surftown ni snackar ren dynga. Jag hade vid tillfället jag skrev i några inlägg tidigare en nertid på 6timmar,och detta enbart vid ett tillfälle.Er ursäkt var att 1st person hade överbelastat hela ert webhotell.I 3 dagar så var det väldigt dålig åtkomst till sidan och till den grad att sidan inte gick att använda. Ringer man till supporten så får man svar som,nej det är inga problem/störningar på webhotellet,är dina script ok? Supportforumet är skandal,klagomål på driften raderas och andra kristiska inlägg Inte konstigt att surftown skriver i denna tråd,tråden hamnar trots allt högt upp på en sökning av ordet surftown i google Har flyttat till loopia och kan bara säga att det är som natt och dag,aldrig mer surftown och aldrig att jag skulle kunna rekommendera det webhotellet för någon annan än tanter som vill ha en hemsida om sin katt eller liknande.
 2. hehe,just nu ligger min sida nere sen 4timmar,jag ligger på företagservrar!!! Ser en ljusglimt....Flyttar från surftown om 10dgr Bye bye,no more surftown
 3. Hej! Skojar du,surftown är ta mig f**n den sämsta sk*ten någonsin, sök på ordet surftown så hittar du snabbt bara negativt. Jag har dom,och säger aldrig mer..... UNDVIK dessa skojare med den sämsta supporten genom tiderna.
 4. Håller med tophe fullt ut,databasstörningarna pågår fortfarande och själv har jag ett företagskonto som precis i skrivande stund där databasen legat helt nere i 2,5timma,får detta medellande. Error Type: ADODB.Connection.1 (0x80004005) SQLState: S Native Error Code: 1129 [TCX][MyODBC]Host 'wsb7.surf-town.net' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts' Går över till loopia under veckan. SURFTOWN[/] är ett skämtföretag,deras support är dryg,ljuger och är helt ointresserade. Googla på surftown så hittar ni massor av trådar som denna,det talar sitt tydliga språk.
 5. Hej! Jag kan bara hålla med om detta och vill verkligen avråda alla som tänkt använda sig av dessa,speciellt om du har ett kommersiellt syfte som jag. Har haft surftown i flera år och det har funkat klander fritt fram till några månader sen då det visat sig att deras servrar är totalt överbelamrade och detta även företagsservrarna.Supporten är dryg,ljuger och allmänt värdelösa. Keep away
×
×
 • Skapa nytt...