Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

italienare

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Tack. Men det verkar krångligt. Är inte säker att jag förstår. Funderar på Macintosh för då får man tydligen internationell os-diskett..?
  2. Och inte det heller att jag i så fall ersätter en nyare version med en äldre---även om jag inte har en diskett av den nyare versionen?
  3. Tack för svaret. Det verkar som om jag har OEM version och då vad jag förstår går det inte att installera den på en dator med förinstallerad Windows Vista..?
  4. Jag bor i Italien och vill köpa en ny dator. Vill dock inte ha Vista eftersom de flesta (musik)program som jag användar kommer då tydligen inte att fungera. Problemet är att de flesta datorer har ju numera Vista förinstallerat och här blir språket dessutom italienska.. Jag har en Windows XP cd på svenska, men vet inte om jag har fullversion eller OEM-version. Hur kollar jag det? Har ni alltså några bra förslag hur jag ska göra för att installera en svensk XP på en dator med italiensk Vista installerad? Förklara gärna i detalj, för jag förstår inte så mycket av det här med OS.. Tack på förhand.
×
×
  • Skapa nytt...