Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Olle Janson

Medlem
 • Antal inlägg

  37
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Olle Janson

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jag vill inte slippa dosan. Den har jag på skrivbordet för att snabbt ändra ljudkällan. Högtalaren har en tjockare sladd som leder till diskanthögtalarna Och en tunn sladd som slutar med en grön kontakt. hoppas infon räcker. Mvh Olle Bifogar några bilder.
 2. Det börjar bli sent. Återkommer i morgon. Ha de` bra! Olle
 3. Jag har en adapter för att kunna växla mellan datorhögtalare och hörlurar men kan inte komma på rätt sätt att koppla sladdarna. Mest frustrerande är att jag har haft ett fungerande ljudsystem på förra datorn och även den senaste. Problemet började med att alla kablar blev utdragna i samband med att jag installerade en ny printer. Minnet räcker inte till för att hitta tillbaka. Adaptern, som är liten och heter media-tech, och har en knapp för att växla mellan högtalare och hörlur. Den har tre ingångar: mikrofon; speaker och hörlur. Tillhörande fasta sladdar är svart-hörlur; orange-mikrofon och en grön "förlängning". Från datorhögtalarna har jag bara ett alternativ, en grön kontakt. En enkel fråga som jag nästan skäms för! Mvh Olle
 4. Olle Janson

  Öronkåpor.

  Finns det något sätt att öka volymen i mina (och andras) Hörselkåpor. Använder jag dators högtalare kan jag skrämma livet ur frugan. Men använder jag kåporna är det många gånger knappt hörbart. Har något ett recept?
 5. Hej! Min dator vill inte starta! Får upp ett fönster som säger följande: Det gick inte att initiera den interaktiva Inloggningsprocessen. Se händelseloggen. Problemet är att jag inte kan göra något. Ovanstående fönster är helt låst. Finns det någon startskiva som kan reparera problemet? Hoppfull Olle
 6. Tack för tipset! Undrar varför jag inte kom på det själv. Tack igen Olle
 7. Enligt instruktion på båda lurarna skall det gå att flytta filer med hjälp av att ha dom rygg mot rygg. Jag lyckas inte få någon reaktion på någon av lurarna. / Olle
 8. Går det att uppdatera Android 7.0 till 8.1? Frågan var generell. Det finns ju nya mobiler med 7.0. Då vill man troligen kunna uppdatera till den senaste versionen.
 9. Går det att uppdatera Android 7.0 till 8.1?
 10. Jag får omstart väldigt oregelbundet. Ibland omedelbart efter start. Efter en omstart kan datorn fungera i flera timmar (ibland). Datorn Win10 stationär. Datorn är rengjord så det bör inte vara ett värmeproblem. Finns du som kan gå igenom min dator på distans via teamviewer? Aternativt ett program som kan städa upp på djupet. Inte Ccleaner eller liknande. Jag kommer att kräva någon slags referens för att släppa in dig i min dator. All hjälp uppskattas!
 11. Hej Fisherman! Jag tror inte att det beror på för hög temperatur. Datorn är nyligen rengjord (se ovan). Jag kan få en blå skärm innan jag ens har tryckt på någon tangent. Efter omstart kan datorn fungera i flera timmar utan något problem. Kollade med CPUID HW Monitor. Inget var över 44 grader. Något annat tips?
 12. Hoppas att någon kan komma med en lösning. Tack Larsas och övriga för tips. Allt väl med färgerna! Undrar bara hur det kunde blivit så? Jag hade inte varit inne och pillat. /Olle
 13. Tyvärr Cecilia! Så enkelt var det inte! Temat för fäger visar bara en massa fyrkanter i olika gråtoner. Teman visar bara en massa gråtoner.
 14. Har rengjort datorn. Det har inte hjälpt. När jag startar datorn får jag startlogan i färg (fujutsi ?) Även startbilden kommer i felfri färg. Men när ikonerna visar sig är det gråton och sedan även de program jag startar. Datorn krashar ganska omgående men efter en nystart kan den fungera i flera timmar. med tanke på färgen i början verkar det inte vara grafikkortet som spökar. Crash dump: On Mon 2018-01-22 21:17:25 your computer crashed crash dump file: C:\WINDOWS\Minidump\012218-35875-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x294F87) Bugcheck code: 0x124 (0x0, 0xFFFFFFFF8A16661C, 0x0, 0x0) Error: WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR file path: C:\WINDOWS\system32\ntoskrnl.exe product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: NT Kernel & System Bug check description: This bug check indicates that a fatal hardware error has occurred. This bug check uses the error data that is provided by the Windows Hardware Error Architecture (WHEA). This is likely to be caused by a hardware problem. This problem might also be caused because of overheating (thermal issue). The crash took place in the Windows kernel. Possibly this problem is caused by another driver that cannot be identified at this time. Hoppas att någon kan komma med en lösning.
×
×
 • Skapa nytt...