Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

AnnaK

Medlem
 • Antal inlägg

  592
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

AnnaK vann dagen: 9 augusti 2011

AnnaK hade det mest gillade innehållet!

Om AnnaK

 • Medlemstitel
  Flitig

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. AnnaK

  Outlook 2007 - Har inte implementerats

  Tack Pelle Penna för att du försöker hjälpa mig! Tyvärr verkade inte detta lösa problemet. Jag kanske bör tillägga att jag har Office 365 installerat på min dator (har haft ett tag så det var inte i samband med installationen som Outlook 2007 började krångla). Orsaken till att jag vill ha kvar Outlook 2007 är för att Office 365 är via mitt jobb, dvs försvinner om/när jag slutar där. Upptäckte nu att när jag öppnar O365 och tar emot mail, stänger programmet och öppnar Outlook 2007 så finns nya mail där, men jag kan inte ta emot nya om jag bara har det öppet. Någon annan idé på vad jag kan göra? Tack på förhand!
 2. Mina kontakter visas inte korrekt i sms. För ett par dagar sedan visas mina kontakter i sms:en som "kanske Malin" eller helt enkelt bara ett telefonnummer. Jag kan se samma kontakt på ett korrekt sätt om jag söker via telefonboken. Jag lägger alltid in mina kontakter i Outlook (på datorn) och dessa har tills nyligen synkats korrekt till telefonen. Hur sjutton får jag ordning på detta? Tack på förhand!
 3. Har Outlook 2007 vilket har fungerat fint tills för någon dag sedan. Om jag försöker skapa nytt mejl, eller välja skicka/ta emot, får jag upp ett fönster "Microsoft Office Outlook har inte implementerats". Vad kan det bero på och vad kan jag göra för att åtgärda felet? Kan vare sig skicka eller ta emot mejl nu. Tack på förhand!
 4. Använder Office 365 nu och den dynamiska kalendern fungerar fint. Försöker dock hitta formeln för att lördagar blir grön och söndagar röd. Skulle vilja kunna ändra och inte ha ngn bakgrundsfärg. Något tips på hur jag gör det? Tack på förhand!
 5. AnnaK

  Överföra VHS till PC med Video Grabber

  Det funkade utmärkt att konvertera med VLC och filerna blev betydligt mindre. Minskade ex från 30 MB till knappa 6 MB. Tack för hjälp!
 6. Oj, jag har inte tänkt på vilken version, nu var jag tvungen att kolla och det var "ännu värre" dvs jag har office 2007... På temat, går det att uppdatera lr är det till att köpa ny version om jag vill ha nyare?
 7. Hej, Jag har laddat ner en dynamisk kalender här; https://www.excelbrevet.se/wp-content/uploads/2015/03/DynamiskKalender-Excelbrevet1.xlsx Filen fungerar fint och jag har kunnat kopiera in fler flikar och ändrat ordinarie kalender 2015 till andra år. Men det är något fel med formlerna när det gäller veckonummer. Formel för vecka 1: ="v."&VECKONR(A3;21) resp formel för vecka 2: =OM(B7=2;"v."&VECKONR(A7;21);"") med fortsättning vecka 3-52 på samma sätt som vecka två fast med annan cellhänvisning på kolumn B. Hur ska jag ändra så att formlerna fungerar för veckonummer? Tack på förhand!
 8. AnnaK

  Överföra VHS till PC med Video Grabber

  Hur gör jag det? Är det konvertera du menar? I programmet "ArcSoft Showbiz" som ingick med just denna produkt så hittar jag bara två alternativ, MPEG1 eller MPEG2...
 9. AnnaK

  Överföra VHS till PC med Video Grabber

  JIIIIPPPPPIIIIIE!! Äntligen, vet inte riktigt hur det gick till, men nu fick jag till det. Tack Monshi för hjälpen! Jag hade tydligen redan lyckats installerat Showbiz vilket jag plötsligt upptäckte (ja visst låter det förvirrat, men för mkt på skrivbordet ha ha). Startade programmet, koppplade ihop video, USB-sticka och dator - vips så kan jag se VHS:en och spela in till MPEG och spara på datorn :-) Behöver dock öppna filmen med VLC, går ej med förvalt media player, då blir det ingen bild.
 10. AnnaK

  Överföra VHS till PC med Video Grabber

  Tack! Ska testa detta lite senare. Återkommer med resultat :-)!
 11. AnnaK

  Överföra VHS till PC med Video Grabber

  Hade avinstallerat allt på nytt, så gjorde om proceduren, dvs in med DVD:n - installera drivers - här ombads jag stoppa in USB-stickan, gjorde så, startade om datorn. Öppnade kontrollpanelen, enheter och skrivare, här finns "videograbber", högerklickar jag och väljer maskinvara står det på enhetsstatus "den här enheten fungerar korrekt". So now what? :-)
 12. AnnaK

  Överföra VHS till PC med Video Grabber

  Jag är inte säker på om jag är med på hur du menar med "dvs USB-enheten finns"? Undrar om det är så att jag gör något fel? Följande står i manualen; 1) Innan du använder videograbbern installerar du drivrutinen och programvaran genom att följa instruktionerna nedan. 2) Steg 1: Sätt in CD‑ROM i CD‑ROM drivrutinen. 3) Steg 2: Installera drivrutinen genom att klicka på ”Driver installation”. 4) Steg 3: Starta om datorn för att säkerställa att drivrutinen är korrekt installerad. 5) Steg 4: Installera Arcsoft ShowBiz DVD programvara. Och det är här jag får problem och följande felmeddelande dyker upp "fel vid extrahering av stödfiler. Oåterkalleligt fel". Antar att USB-stickan inte ens behöver vara i vid det här läget? Har dock provat både och. Finns en licensnyckel på skivans fodral, jag har aldrig kommit till punkten där jag ska uppge nyckeln. Idéer?
 13. AnnaK

  Överföra VHS till PC med Video Grabber

  Kan detta vara något jag kan använda? http://www.driverscape.com/download/usb-video-grabber isf, vilken av de två som finns på sidan och hur gör jag? Tack på förhand!
 14. AnnaK

  Överföra VHS till PC med Video Grabber

  Nu har jag testat. Om jag förstod dig rätt Monshi, så följde jag dina instruktioner. Satte i USB enheten, öppnade kontrollpanelen, avinstallerade program/filer. Tog ur USB enheten, startade om datorn. Sparade ner filer från https://www.konigelectronic.com/sv/dator/video/video-grabber-usb-20-550462973 extraherade, öppnade drivers, installerade dessa, därefter försökte jag installera programmet. Får fortfarande samma felmeddelande. "fel vid extrahering av stödfiler.
×