Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

butterfly1960

Medlem
 • Antal inlägg

  14
 • Gick med

 • Senaste besök

Om butterfly1960

 • Medlemstitel
  Användare
 1. Jag håller på att tappa förståndet på denna kabeldjungel här hemma. Kan någon hjälpa mig på ett lätt och förståerligt sätt? Har en tv med två scartuttag. Har en digitalbox från comhem med ett scartuttag. Har en video med två scartuttag. Har en inspelningsbar dvd med ett scartuttag. Hur kopplas dessa samman? Just nu är det kopplat så ljudet på boxen är borta och dvd är inte inkopplad. Detta har ju funkat tills nu efter flytten :-( Snälla hjälp mig så jag fattar hur jag gör!
 2. Nix, har tyvärr ingen skiva. Nu ska jag se om det funkar med en drivrutin jag precis fann... Hoppas, hoppas :-) Nää, fick till svar att nerladdningen tog för lång tid så det avbröts...Det är så jag blir galen på detta... [inlägget ändrat 2007-06-20 07:26:27 Denna länk fann jag den på: http://download.duclinhco.com/ av butterfly1960] [inlägget ändrat 2007-06-20 07:32:48 av butterfly1960]
 3. Hmm, sökte på nätet och hittade lite info om den. Kolla den länken och se om du blir något klokare... http://sintai.en.ec21.com/product_detail.jsp?group_id=GC01263101&product_id=CA01263287&product_nm=PC_Camera
 4. Ingen som vet hur jag löser detta problem? Såhär ser felmeddelandet jag får upp ut: Den här enheten är inte konfigurerad rätt. (Kod 1) Det finns inte tillräckligt med utrymme tillgängligt för att slutföra den här åtgärden. Klicka på Installera om drivrutin om du vill installera om drivrutiner för den här enheten. Ska jag inte kunna använda min cam längre?
 5. Problemet löst. Så enkelt som att jag stirrat mig blind på ett felaktigt kopplingsschema...
 6. Allt är uppdaterat och det finns inga nya. När jag ansluter camen till datorn sätter ny maskinvara igång och ska installera den. Datorn hittar drivrutinen men jag får ett meddelande som sagt om ett fel uppstod när drivrutinen skulle istalleras, det går inte hitta filen. Så sen kommer jag inte längre.
 7. När jag stoppar in kabeln till kameran sätter datorn igång och söker ny maskinvara och ska installera en funnen drivrutin men får upp en ruta där det står i typ med att "ett fel uppstod när drivrutinen skulle istalleras, det går inte hitta filen"
 8. jo, men jag hittar ingen driver :-(
 9. Den heter bara så och jag har ingen aning om vad tillverkaren heter...
 10. Finns det inga drivrutiner till denna kamera om man har Vista?
 11. Tack för länken. Skickade samma fråga dit så får vi se vart den rätta lösningen kommer från :-)
 12. Ja, nu har jag testat det också utan att det blev någon skillnad :-( Men tack ändå :-)
 13. Jag skaffade en bärbar dator och köpte till ett D-Link DWL-922 kit för att just slippa sladden. Det är Vista Basic på HP:n och jag har Com Hem som internetleverantör. Men problemet är att jag kan inte få den att fungera trådlöst. Inga problem med sladd men ack så trist. När jag kör installations guiden får jag detta till svar: Error: Problem occurs on internet connection. Please start over your WAN setting. Innan detta moment valde jag dynamisk. Men hur ska jag lösa detta? Jag är urusel på datorer så snälla hjälp mig :-)
×
×
 • Skapa nytt...