Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

blue sea

Medlem
 • Antal inlägg

  30
 • Gick med

 • Senaste besök

Om blue sea

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1971-11-05
 1. Hej! Jag skulle inkonsekvenskontrollerat min hårddisk. Men den stannar vid steg 5 (kontroll av ledig disk utrymme) Jag har väntat i nästan 2 timmar och det händer ingeting . Jag har köpt den här disk 3 månader sedan och har xp på min dator. Ha en bra dag
 2. Tack! Är det bäst att konvertera de till AVI format?
 3. Hej! Jag använder RealPlayer for att ladda hem olika video filer och vill gärna bränna de på en DVD skiva så att jag kan se dem på min TV. Vilken program ska jag använda för att konvertera filer som är i flv format som skulle passa till min DVD player som kan spela dem flesta format. Tacksam för all hjälp.
 4. Hej! Jag använder RealPlayer for att ladda hem olika video filer och vill gärna bränna de på en DVD skiva så att jag kan se dem på min TV. Vilken program ska jag använda för att konvertera filer som är i flv format som skulle passa till min DVD player som kan spela dem flesta format.
 5. Ja, jag har 8 Mbit/s hos tele2 och ska prova hos Universal(hos dem har jag fast telefoni) för 25 kr/månad. Tack för alla råd. Jag är ny här och undrar hur man ge poäng? Tack igen! Ha en bra dag!
 6. blue sea

  IP telefoni

  Hej! Jag undrar om IP telefoni är en bra alternativ för fast telefoni? Månads avgift är i alla fall mycket billigare.
 7. Tack Cecilia! Hårddisk fabrikat var Maxtor. Jag har hämtat hem program från den här hemsidan som du har rekomenderat och kört den. Den har hittat och reparerat fel. Tack igen.
 8. Vid dator uppstart har jag fått följande meddelande: Det gick inte att starta Windows eftersom följande fil saknas eller är skadad WINDOWS/SYSTEM/CONFIG/SYSTEM. Jag har gjort reparation av windows med min windows xp skiva som jag har fått. Alt var frid och fröjd i några dagar och sedan har det hänt igen. Jag har upprepat sama proces med reparation och just nu dator fungerar men för hur länge? Vad det beror på?
 9. Hej! Jag är mycket tacksam för alla råd som jag har fått. Ha en bra dag!
 10. Hej! Jag hade en gammal PC CD skiva från år 2007. Jag har installerat Zonealarm firewall och efter installation jag kunde inte komma ut på Internet. Jag undrar om det är p.g.a. gamla version av den på skivan eller min dator? Vilken firewall skulle ni rekommendera?
 11. Hej! Tack för ditt svar. Jag har läst det och sedan hitat det här link som var mycket enklare att göra. http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=us&docname=c01457284 Nu det funkar. Tack igen.
 12. Varje gång när jag vill defragmentera hd kommer upp följande varning: Filen C:\Windows\system32\dfrg.msc kan inte öppnas. Det finns ett annat problem också. När jag installerar Service Pack 3 min dator vill inte starta alls utan jag måste system återställa den i felsäkert läge. Min dator är HP pavillion. HP´s support tid har gott ut och dem svarar inte på mail. Hjälp! Vad ska jag göra?
×
×
 • Skapa nytt...