Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

taxen77

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Uppgraderade paddan och nu har jag problem med att när jag ska skriva mail på Gmail och kommentarer på Facebook (det är där jag testat) så döljer tangentbordet det jag skriver. Problemet uppstår när jag ska skriva i en längre tråd. Det går inte att scrolla heller. Jag kan minimera skrivbordet för att se om jag skrivit vad jag tror jag skrivit, men så fort jag klickar och ska skriva mer så ploppar tangentbordet upp och döljer. MYCKET frustrerande! Någon som råkat ut för samma? Lösning?
  2. ahh... alltså: adsl - wood - zyxelrouter - dator vet du även hur man sätter ip-t som dmz i wood-en?
  3. hoppas att du (yaaman) ser detta när det är så långt efter... undrar bara över det här med dmz - menar du att man ska sätta ip-adressen till dmz i både telefonboxen och i routern? du skrev "Du kan i Vood322 sätta en intern IP-adress som DMZ" och sen även "Sätter du alltså din routers IP-adress som DMZ så blir boxen "transparent"" mitt problem är att i min router (Zyxel p-320w) inte går att göra detta enligt zyxel men om det bara är i ip-boxen - hur gör man då?
  4. Hej! Har inte tele2-s ip-telefoni, utan megaphones, men jag har också en vood322. (Min router är en zyxel p-320w.) Har haft ungefär samma problem som noonelikedaniel, med den enda skillnaden att mina lösningar har fungerat några veckor sen har antingen internetanslutningen eller ip-telefonin slutat fungera... har provat inaktivering av brandvägg, aktivering av upnp m.m. enl megaphone tycker dom det är konstigt att det inte fungerar med ip-box kopplad efter router - enligt dom ska ip-boxen "bli en vanlig apparat" om man kopplar den efter routern tror du coach att jag inaktivera/brygga på det sätt du beskriver hjälper mig också? hoppas att någon ser detta nästan ett år efter att den var aktiv första gången ;-)
×
×
  • Skapa nytt...