Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mangrove

Medlem
 • Antal inlägg

  119
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Det är en mycket bra kamera. Konicas systemkameror använde en helt egen bajonettfattning som gick i graven någonstans på 80-talet. Dynax 7D använder sig av Minoltas autofokusbajonett, som härstammar från 1985. Det är möjligt att det finns adaptrar för Konica till Minolta AF (det finns adaptrar för manuellt fokuserad Minoltaoptik, Pentax skruvfattning etc), men det är osannolikt att det är praktiskt användbart och värt besväret jämfört med att köpa på sig några begagnade Minolta-gluggar.
 2. Mer info finns på http://www.pchell.com/support/tildefile.shtml Den kan tydligen heta både ~.dat och enbart ~ .
 3. Tack för ditt svar. Jag misstänkte något sådant, men det trixiga är att det har hänt på flera helt skilda datorer nästan samtidigt. Paranoian är stor i dessa virustider ;-) Tack ännu en gång!
 4. På senaste tiden har jag hört från flera personer som plötsligt fått en fil på skrivbordet vid namn ~.dat ("tilde" punkt dat). När man kikar i den så ser den ut att vara en del av adresslistan. Någon som har en aning om vad det är och vad för program som lägger den där?
 5. iBook is made to be thrown and fly; it even comes with a built-in airport ;-)
 6. > Yepp NT kräver en ominstallation om man skall dra nytta av två eller > fler processorer. Nej, nej, neeeeej... *vrider sig* Jag upprepar som ett mantra "resource kit, resource kit"... NTWS har stöd för två processorer så vitt jag vet.
 7. Det var dumt, ni hade kunnat använda uptomp.exe som ingår i resourcekitet. Och sparat 100% problem. RTFM! ;-)
 8. Stämmer bra... Är det ingen här som tycker att Aqua (GUI:t, inte gruppen) är riktigt smaklöst? Alla jag har pratat med -- till och med folk som gillar Apple -- tycker att det är riktigt sabla fult.
 9. AAAARGH! Så går det när man skall tila; det blir fel, dvs. Givetvis heter de Isley Jasper Isley och ingenting annat... *bonk Magnus*
 10. han var långt ifrån grundare av bandet... han kom in i det först 85, bandet startade 84. Paul Heaton som VAR med och grundade bandet startade för övrigt Beautiful South efter att han lämnade Housemartins 1988... och Caravan of Love var bara en cover på Jasper Isley Jasper's originalhit från skivan med samma namn. Så det så. // Mr. Schmitt
 11. "habil" betyder "skicklig". En vanlig massuppfittning är att folk blandar ihop det med "labil", som verkligen inte är ngn synonym ;-)
 12. Ja, eller köra dualboot med både 9x och NT.
 13. Alltså, alla fönster typ filhantering och whatever skulle gå att ställa in så de blev semitransparenta. Det fanns med iaf i deras första presentationer över gdi2k -- jag har sett screenshots på det (rätt läckert) och vet att vissa tillverkare (läs Number Nine) lade in funktioner för hårdvaruacceleration för sånt i sina chip i förväg. Nu kan man säga att det bara skulle vara en gimmickgrej och inte ha några fördelar; men faktum är att jag tror att det skulle vara rätt trevligt, kunna skriva ett dokument i fullskärm medan man tittar på TV, också i fullskärm, fast "bakom". Eller nåt :-)
 14. Att transparensen i samtliga fönster går att ställa in?
 15. Det introducerades i något av servicepaketen. 3? Antagligen som en liten försmak på gdi2k, MS' nya gränssnittslösning som bygger mycket på transparens... vet inte riktigt vad det blev av den. Det sades att de skulle bygga in det i win2k men det har inte synts till i betorna ännu.
×
×
 • Skapa nytt...