Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Joppe_Gotia

Medlem
  • Antal inlägg

    46
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Ja jag är helt säker provade med den som följde med på en cd och det blir samma. Grejjen är den att varje gång detta händer verkar det läggas till en extra bildskärm så det har kommit upp nvidia rutor där dom frågar om man vill ha hjälp att konfigurera flera skärmar. Kolla den bifogade bilden. På bilden är det när den tappat drivrutinen och lagt in en ny som inte fungerar bra man kan inte komam åt några inställningar. Mitt grafikkort är precis osm det står ett Nvidia Geforce 8600GTS [bild bifogad 2008-08-13 11:18:17 av Joppe_Gotia]
  2. Japp! När man kollar i loggboken efter att datorn startats å drivrutinen inte finns kvar finns en logg där det står att en fil som heter nvi nånting inte kann hittas.
  3. Hej! När jag startade datorn här om dagen var drivrutinen borta till grafikkortet och upplösning var jättelåg. Installerade drivrutinen och startade om då var allt prima. Nästa gång jag startade datorn var drivrutinen borta. Installerade den och det funkade bra och så blir det varje gång har hänt ca 10 gånger nu. Vet inte hur bra det är att lägga in drivrutin flera gånger om dagen men är det någon som vet vad som är fel?
  4. Det har redan löst sig gjorde som så att jag startade i felsäkert läge sedan gjorde en systemåterställning några dagar bakåt så fungerade det:D
  5. Hej. Idag när jag skulle koppla in datorn till tv:n som jag gjort flera gånger tidigare så kom det ingen bild. Jag tänkte att jag tryckjer på skift så det ändrar tillbaka till vanliga skärmen men då råkade jag välja att använda tv:n som standadskärm eller liknande. Efter det kunde jag inte få bild. När jag startar datorn får jag bild fram tills det att windows ska logga in. Jag kommer altså inte in i windows så att jag kan ändra! Provade att boota upp med xp skivan för att kolla om man har bild då och det har man. Blir kanske att installera om hela windows om det inte löser sig snart! Tacksam för snabb hjälp!! MVH Jonathan
  6. Jag ringde min datorleverantör och dom säger att jag skall testa med att uppdatera min bios. Nu är det version 2006/12/13 0305 men på morderkortets hemsida finns 0601 som är ifrån början av 2007! Kanske detta kan lösa mina problem? Är det riskabelt att uppdatera bios? Sen var det så att när jag inaktiverade raid för ett tag sedan så blev det mindre fel än tigiare. Kanske ska jag ladda ner en ny version av det också? MVH
  7. okej borde jag ringa upp dom då eller? jag har itne testat hårddisken! finns det någon programvara man kan testa med som inte är något farligt eller krångligt?
  8. Hej! Jag får crc fel på min dator. Det har varit så sedan den var ny. Det är i Cab filer felen uppstår.När jag laddar ner får jag crc fel när jag packar upp filerna och om jag tar behåll trasiga filer blir det fel vid installation.Om jag laddar ner något från en annan dator och lägger det på en extern hårddisk å installerar via usb fungerar det! Jag har kört memtest och det hittade inte ett enda fel på måga många timmar. Jag tycker att det verkar som om nätverkskortet är sönder. Jag vet inte om jag vill sätta in ett nytt om så är fallet för då blir jag väll av med garantin? Nätverkskortet jag har heter Atansic och är integrerat på moderkortet! Hoppas på snabba svar:thumbsup: MVH Jonatan
  9. jag har gjort det nu och blev helt nöjd, Jag använde ett verktyg som gjorde runda hål i hörnen och därifrån använde jag mig utav en maskin som skär i plåtar,blev helt rakt. Jag bifogar en bild så ni får se, Ni kan fråga mig om ni tänker göra samma sak ifall jag kan ge er några tips!
  10. Men som du ser står det i länken att dne stödjer : Core 2 Extreme X6800 (2.93GHz,1066FSB,L2:4MB,rev.B2) Vilken av dom två på prisjakt menar dom då? 2 lr 4 kärniga?
  11. Någon som vet vilken av dessa som det är den stödjer?
  12. Okej! Då är det bra.Trodde att man kanske förlorade på detta eftersom att den är tvungen at tgå upp å ner hela tiden! MVh
  13. Gjorde som du sa och under diskrensning ändrar sig multipliern mellan 12 och 15 med några sekunders mellanrum! Skall det altså vara såhär eller finns det nån patch eller fix som korrigerar detta? MVh
  14. hej! Jag körde programmet cpu-z en gång och upptäckte att det verkar som om processorn är underklockad! Det är en Intel Pentium D 925 och ska ligga på 3ghz, men det står 2407,6mhz! Har hört att det kan vara nån sorts energiinställning! Är det någon som vet vad det kan vara? Bifogar en bild på hur det ser ut! MVH Jonathan [bild bifogad 2008-02-21 20:45:37 av Joppe_Gotia]
  15. Snälla nån som vet och kan hjälpa till`?plz
×
×
  • Skapa nytt...