Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

rassau

Medlem
 • Antal inlägg

  270
 • Gick med

 • Senaste besök

Om rassau

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1985-02-11

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Borås
 1. Löste det med F9 vid start. Total återställning. Ni kan stänga tråden.
 2. Hej. Installerade i helgen Windows 10 via Windows Update som den tjatat om ett tag nu. Efter det så hänger sig datorn varje gång jag skall installera ett program, så jag kan varken uppdatera mitt grafikkort som behövs för att HDMI-funktionen ska fungera, eller återaktivera Windows 7 igen (som man ska kunna inom en månad), för då står den bara och tuggar. Vad fan ska man göra? Tips? Jag vill att antingen Windows 10 ska fungera, eller få tillbaka Windows 7. Det är en laptop, ASUS. Kan jag få tillbaka Windows 7, fabriksåterställning på något sätt?
 3. Jag tror jag har kommit fram till att det är Google Update som gör så att fullskärmsläget hoppar ur. Erfarenheter av detta? Jag använder ju mig utav Google Chrome, så kan ju vara bra att det håller sig uppdaterat, men inte pga. fullskärmslägets bekostnad. Måste ju finnas någon lösning? Så här ser det ut just nu i mina tjänster: V Adobe Acrobat Update Service (IGÅNG) V Adobe Flash Player Update Service (STOPPAD) V AFBAgent (IGÅNG) V AMD External Events Utility (IGÅNG) V AMD Fuel Service (IGÅNG) V DCservice.exe (IGÅNG) Tjänsten Google Update (gupdate) (STOPPAD) Tjänsten Google Update (gupdatem) (STOPPAD) V TuneUp Utilities Service (IGÅNG) V = Aktiverad vid start av datorn
 4. Allting är uppdaterat =)
 5. Yes, får hålla koll på att dessa är och blir uppdaterade. Just nu måste jag kunna kolla på film i första hand utan att det håller på att hoppar ur fullskärmsläge, så får testa det o lägga till ett program i taget sen för att se vad det är, om inte du har några andra förslag?
 6. OK! Då aktiverar jag alla igen utom dessa fyra och ser om det fungerar. Fungerar det så låter jag det vara så, behöver väl ändå inte ha dom så att de startas med datorns uppstart?
 7. Tja. kanske var lite överdrivet, men upp till 5-6ggr när man kollar på en film i VLC. Även när man streamar sport på nätet hoppar det ut. Då kommer den till föregående fönster typ. Kollar jag på film så hoppar den tillbaka till mappen där jag har filmerna på datorn. Då måste jag gå fram tlll laptopen och röra på musen, för man ser ju filmen i bakgrunden då. Det blir nog så att fullskärmsläget är kvar, men det kommer upp en mapp/annan sida framför bilden. Har provat att stänga alla tjänster iaf, så får jag försöka prova mig fram o se om det är något som spökar, om du inte har några andra förslag förstås.
 8. Prova gärna en annan mediaspelare ändå, bara för att vara helt säker och utesluta VLC som felkälla. Nånstans måste vi börja felsökningen och detta är första steget... Sedan kan det vara allt från dåliga drivrutiner till både ljudkort och grafikkort som ställer till det. Och virus, övriga autostartade knepiga program etc. Vad har du för dator; fabrikat och modellbeteckning? Om hemmabygge eller specialbygge: Moderkort; fabrikat och modellbeteckning? Grafikkort; fabrikat och modellbeteckning? Övrig info? Så blir det lte lättare för den som skall hjälpa till. Mvh Tjena. Det är varken VLC eller WMP som strular. Igår streamade jag en fotbollsmatch från sportlemon och även där hoppade fullskärmsläge ur. Jävligt störande. Skojar inte om det var 10ggr under hela 90 min-matchen. Jag har en ASUS X53Z. Inget hemmabygge där Jag använder Avast, och det tror jag INTE är problemet, för har haft Avast i alla år. Sen använder jag mig även utav TuneUp Utilities.
 9. Jag kör redan VLC, så det är inte där problemet ligger.
 10. Hej, Jag har ett jätteskumt beteende när jag kollar på film eller klipp i fullskärmsläge. Vet inte vad det beror på exakt. Det som händer är att när jag kollar på videor/filmer i fullskärm läge, så kan den lite slumpmässigt sätt sluta vara i fullskärmläge, alltså den hoppar tillbaks till skrivbordet. Lite drygt att behöva springa fram till datorn 4-5ggr och röra på musen när man tittar på film för att det ska bli fullskärmsläge igen. Är det något program som vill uppdatera hela tiden eller vad kan felet bero på? Tacksam för svar! MVH, Tom
 11. Har redan varit inne där och tagit bort partitionen som var hette "CD-ROM 2" men den kommer tillbaka när du stoppar i hårddisken i datorn igen. Jag har löst det på ett sätt nu iaf, sen om det är rätt sätt eller inte vet jag inte, men den kommer inte upp mer iaf. Jag gick in i Enhetshanteraren, sen CD/DVD-enheter och inaktiverade HP USB CD-ROM där.
 12. Hej. Jag har en extern hårddisk av märket "HP SimpleSave" som är på 500GB. Jag har ett problem som jag vill bli av med. När jag matar in hårddisken så startar både T: (som hårddisken har som beteckning) och även F: (hp launcher.exe) som är en CD-ROM enhet. Det är just den sistnämnda som jag vill bli av med. Jag vill inte att hårddisken ska vara uppdelad i två delar. Det räcker med enbart en hårddisk. Jag har försökt med det mesta. Ta bort CDROM-enheten, ta bort hela hårddisken, lägga till den på nytt Sen när man sätter i hårddisken igen så installerar den lik förbannat F: hp launcher.exe. Hur får man bort detta? Går det? Störande som fan!
×
×
 • Skapa nytt...