Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

pyrsson

Medlem
 • Antal inlägg

  47
 • Gick med

 • Senaste besök

Om pyrsson

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1978-10-10

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 1. ta bort e-postmeddelande

 2. Bästa Cecilia vad jag hade för problem hjälper ingen. Tro mig. Jag laddade ner Adobe, ty jag hittade inget annat. Jag fick fart på det mesta.(tror jag) Däremot, har jag lyckats få en C:disk som är 800GB och en D:disk på 200GB. Går det att fixa till ett gäng diskar i efterhand utan ominstallation? Tack.
 3. Problemet är löst.(Om det nu var något) Däremot vilken Flash Player i stället för Adobe bör man installera? Åter igen Tack på förhand
 4. Hej. Köpte under Black Friday en Lenovo med Windows10. Jag trodde i min enfald att det var bara att tuta och köra. Nu eftersöker jag en total information, steg för steg, hur man gör. Inget är för mycket information. Jag har inga kunskaper och barnen har sina familjer. Tack på förhand.
 5. pyrsson

  Firefox

  Hej. Vad är detta? http://www.google.se/?gws_rd=cr Finns i adressfältet på Firefox och Explorer. Under inställningar står det google.com Tack på förhand.
 6. Hej. Personer som bor i mina trakter har enligt polisen fått upp meddelande,med polisens logga, att betala 1000 spänn annars låser sig datorn. Polisen skriver att man skall kontakta sin återförsäljare, men jag har ett hembygge. Kan någon på ett enkelt sätt förklara hur man fixar detta själv. Trycker man på Delete F11 eller något sådant? I så fall vad gör man sedan? Tack på förhand.
 7. Det finns inga uppdateringar, bara ett minustecken i uppdateringshistoriken.
 8. Hej. Jag tryckte på avbryt när ingenting hände på 2 minuter under Windows Update. Allting laddades ner helt OK förutom den fil som var igång. Där står det "avbruten". Hur laddar jag ner denna utan att installera ett gäng program? Kan ej svara på någon fråga, allt gjordes rätt förutom min tabbe. Tack på förhand
 9. Tack! Du är alltid tillmötesgående.
 10. Jag kollade aldrig upp vad fan der gällde,då jag litar på MS.
 11. Hej Cecilia. Ja, jag var inne på Windows Update. Kan någon ta sig in på den sidan, som ej är seriös? Jag har för mig att för ett gäng dagar sedan återkallade M licenserna för att det hade varit någån form av hacking(se vad en pensionär kan). De skulle inom några dagar gå att ladda ner igen.
 12. Hej. Fick idag på Windows Update: "Vill du installera en fil" Ja el. Nej. Kryssade som vanligt i Ja. Är detta en licensåterställning eller har jag besökt Blå Skåpet? Det finns ingen info på "Granska mina Uppdateringar". Kollade ej info,men det stod Microsoft... i rutan. Är något fel(deras hemsida litar jag på) eller finns det botemedel förutom läkarbesök? Kan ej svara på nå't förutom ovan. Tack på förhand.
 13. pyrsson

  Eset

  Jag vill bara veta om det går att köra "Eset Smart Security 4" samtidigt med Super-Antispyware.Kanske borde jag stänga den senare för att undvika interference.Kanske de jobbar på olika sätt. Har även tagit bort Avast (behövs?) Tack på förhand. /Pyrsson
 14. Jag minns inte. Nu får jag upp om Avast får ansluta,uppdatera och fungera som server. Kanske skall jag bocka för "Automatically allow applications with valid Digital Signature" under general settings. Vid Smart Update så händer inget med "postgången" bara en konfirmationatt det är klart. Nästa uppstart står det "Last Update Today"
×
×
 • Skapa nytt...