Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

drum_man32

Medlem
 • Antal inlägg

  57
 • Gick med

 • Senaste besök

Foruminlägg postade av drum_man32


 1. Spännande med en sån app för fotoskanning! Och visst vill jag ha en smidig lösning men det får ju inte bli så dålig upplösning så man knappt kan tyda bilden med tanke på att det blir större med en projektor... Kanske är risken med mobil? Använder Samsung Galaxy S7s kamera.

   

  Vet ni förresten om projektorer brukar ha USB-anslutning så du kan köra igång ett bildspel direkt via den eller måste man koppla en dator via HDMI och gå sen vägen?


 2. Hej! Jag ska på ett bröllop i sommar hålla tal till ett bildspel med mycket gamla fotografier från fotoalbum från både 80- och 90-tal. Behöver nu lite tips inför detta.

  Det kommer finnas en projektor jag kan jobba med, och undrar för det första hur jag smidigast ska få över gamla foton till digitalt medium. Ska jag skanna in dom eller räcker det att ta kort på dom med mobilkamera och få in på datorn?

   

  Undrar utöver detta hur jag smidigast ska styra bildspelet från min bordsplats, om det ens är möjligt? Borde kunna få igång ett automatiskt bildspel där jag har 5-10 sekunder exempelvis på varje bild att prata, så jag bara behöver trycka start och stopp och inte behöva stå framme vid projektorn/scen och trycka hela tiden?

   

  Tack så jättemycket!


 3. Försöker koppla min iPhone 6 till Windows 10 för att lägga över bilder, som jag alltid gjort utan problem.  Det brukar komma upp en ruta som frågar vad jag vill göra; se filer, importera bilder, lyssna på musik etc.

   

  Nu kommer den inte upp. iTunes öppnas och jag kan gå in på telefonen via Den här datorn men på DCIM (bilder) finns det 4 mappar med totalt 23 bilder när det i telefonen finns över 1000 bilder! Vissa av de här 23 bilderna är nya och vissa är gamla. Ingen logik.

  Varför är det så omständigt? Och framförallt, hur löser jag det här felet?


 4. Jag har provat HTC Sync Manager men problemet är att datorn hittar inte telefonen via USB så händer inte så mycket. Har även provat Android Recovery-program som ska kunna komma åt filer på även helt döda telefoner står det men fattar inte hur det ska gå till när den inte hittar telefonen via USB..

   

  Och då antar jag att första programmet fallerar med när jag inte kan ansluta telefonen till datorn via USB? :/


 5. Först måste jag fråga, kommer något av dina alternativ rädda innehållet i telefonen eller innebär båda att den wipar all data för att rädda telefonen i sig?

   

  Har ett minneskort men tyvärr låg inte det senaste och det viktigaste där!

   

  Men tack för de andra tipen! Och precis som du säger har jag ju inte mycket att förlora!

  Vad är det för mjukvara till datorn jag kan fixa för att kanske komma åt filer menar du?

   

  Den här med custom bootloader m.m. säger mig inte så mycket, är väldigt novis på detta, men är det något som kan göras smidigt via det toolkitet? För då provar jag gärna det som en sista utväg. :)

   

  Kommer förövrigt inte in i Recovery från Bootloadern, känns som det hade vart perfekt annars.


 6. Inatt vaknade jag av ett surrande då min HTC One M8 stängde av sig eller satte på sig, den hade startat om iaf. Den låg bara på laddning och rätt som det var så var den i nåt slags Boot Mode vad jag förstått, efter att ha läst lite på Google. 

  Det står ungefär ***Software Status: Official***

  ***LOCKED***

  Sen en massa data och längst ner kan jag välja (med volymknappar samt Power-knapp för att välja) mellan HBOOT, RAMDUMP, REBOOT, REBOOT FASTBOOT och POWER DOWN.

   

  Har provat alla boot och power down men händer egentligen inget. Den startar om efter ett tag då bara och jag kommer tillbaka till samma ruta.

  HTCs support hade ingen aning. "Det är sånt som kan hända" Ja, jo, tjena. Jävligt tråkigt bara att bli av med massa viktiga bilder  (tyvärr var inte alla mappar i Gallerit uppbackade via molnet) och dokument. :/ Speciellt när man inte har mixtrat med eller rootat telefonen överhuvudtaget som verkar vara en vanlig orsak för många andra när de hamnar i detta läget.

   

  Har provat att koppla på en USB-kabel till datorn för att se om jag kunde plocka mina bilder därifrån men den verkar inte hitta telefonen ens.

   

  Är det någon som kan hjälpa mig? Går det att återställa innehållet? Om inte, går det att få liv i telefonen igen?

   

  Mycket mycket tacksam för hjälp!!


 7. Hej! Försöker rensa lagringsutrymme till min HTC ONE M8. Laddade ner en app som heter Clean Master som säger att mitt Google Drive har Offline-filer på 3,45 GB men när jag kollar på mina Offline-filer i Google Drive så är det bara 2 bilder.

  Det roliga är, tar jag bort några utav filerna som enligt Clean Master är en offline-fil så försvinner den iaf inte från min vanliga Drive så att säga, så det verkar ju vara nån onödig dubblett den har hittat för det frigörs utrymme iaf....

   

  Men jag frågar ändå för säkerhets skull; kan jag missat nåt? För jag vill verkligen inte ta bort allt jag laddat upp på Drive nu bara för Clean Master säger att det är Offline-filer.

  Tack på förhand!


 8. Hm, har ingen aning vad som har hänt där, kan jag inte svara på.

  Men ja, rensade nog Windows Update i Diskrensningen med.

   

  Vad rekommenderar ni för program för att flytta ledigt utymme från D till C:? Helst ett relativt enkelt.


 9. ))Hankki: Det vet jag inte, vet inte vad en SSD är....

  Men det är en Fujitsu, bärbar dator, har bara C: och D: så tror det är uppdelat på en o samma hårddisk (parition?) så det kanske går med det programmet?

   

  Cecilia; Ja, däremot vet jag inte om jag tagit bort systemåterställningar, gör man det på samma ställe?


 10. Hej! Har läst åtskilliga trådar om detta problem som många verkar ha i Win 7.

  C-disken är ju bara på 50 GB där bara Windows-mappen i mitt fall tar 30 GB! Hittar inte mycket annat att ta bort, har tagit bort det mesta i bilder och video-filer och program jag ej använder. Läste till och med om att man kunde flytta över den virtuella disken från C till D, vilket jag gjorde...det gjorde hela 24 MB...

  Från att ha varit 2-3 GB iaf och det har jag varit nöjd med är det nu nere o pendlar mellan 0-25 MB utan att jag gjorde nåt på datorn senaste veckorna egentligen. Vet inte var det tar vägen...

  Har kört diskrensning och tagit bort allt i Temp vilket gav mig några hundra MB men jag vet att det är högst tillfälligt och ingen långsiktig lösning så jag vänder mig till er, vad ska jag göra?

   

  Tack på förhand!


 11. Ja, öppna upp 65000 portar låter ju inte så klokt så undviker nog det,

   

  Ja, den är aktiverad.

  Har hört nåt om man bryggar till en egen router att det trådlösa nätverket inte fungerar då? Utan bara via kabel så att säga...hoppas inte detta men stämmer det? :/


 12. Man kunde stänga av brandväggen helt hittade jag nu, men det vill jag ju inte.

   

  Har ju massa andra förinställda program som inte är aktiverade på nån port om man säger men de finns att förvälja. Så när jag öppnar alla de portarna 1-65535 så krockar det med antagligen många utav dom. Jag funderar, behöver de finnas kvar då? Det verkar inte vara något som används om inte portarna är öppnade? För om jag kan ta bort alla som ligger där så kanske jag kan klicka i Nintendos alternativ.

   

  Funkar inte detta får jag nog be Telia, tror de måste göra det (?), brygga modemet så jag kan sätta i en egen router istället...


 13. Jag har nyligen fått ett nytt modem/router av Telia när mitt gamla gav sig. Det nya är ett Thomson TG789vn som de skickar ut. Har läst att de begränsar inställningarna till sina kunder för att få ett lättare jobb på supporten...

  Men i alla fall, jag har efter det nya modemet fått problem med att spela online på mina spelkonsoler, i detta fallet Wii U. Har funkat klockrent innan.

   

  Läste att en lösning var ett släppa igenom den via DMZ så den inte skyddas av brandvägg och så, det är oftast det som är problemet. Men det finns inte DMZ-inställningen på modemet (kanske pga Telias begränsningar) så jag provade istället att forward-porta enligt Nintendos guide för Wii U:t (man skulle ha öppet port 1-65535 eller nåt sånt), ha UDP som protokoll men det krockade för att andra enheter krockade med de portarna...så det var ju inte så lätt.

   

  Ni som är kunniga, finns det någon helt annan lösning, eller ett sätt att fixa det med DMZ eller forward-portning? Eller är det enda att slänga Thomsonet åt skogen och köpa en ny bättre router?


 14. Min hårddisk C: är på 50 GB och datorn är knappt använd men ändå är det bara drygt 3 GB ledigt utrymme kvar. Kan inte hitta vad det är det som äter...


  Windows-mappen tar 22,7 GB och en mapp däri som heter winsxs tar över 10 GB...vet inte vad det är riktigt...


   


  Någon som blir klokare på detta eller något jag kan göra?


   


  Tack på förhand! 15. Min hårddisk C: är på 50 GB och datorn är knappt använd men ändå är det bara drygt 3 GB ledigt utrymme kvar. Kan inte hitta vad det är det som äter...

  Windows-mappen tar 22,7 GB och en mapp däri som heter winsxs tar över 10 GB...vet inte vad det är riktigt...

   

  Någon som blir klokare på detta eller något jag kan göra?

   

  Tack på förhand!


 16. Laddade igår ner Google Drive på telefonen och idag fixade jag det på min dator. Förde först över en bild från telefonen men den finns inte på datorn när jag kollar i Drive-mappen, inte heller på Google Drive på webben. När jag för över en bild från datorn till mappen finns den på webben men inte på telefonen!

  Trodde det skulle synka o sköta sig självt men det här funkar ju inte alls!

   

  Vad är fel? Tack på förhand!


 17. C:\WINDOWS\system32\ntdll.dll

  SHA256: 9c04d5b238a464a1a7d8b9f10ed19a35bfe67d02c0db057a8b82e7505d33541a

  SHA1: ee79329f6c68ea0743c373fd4c91ba81c421206b

  MD5: 5bc1993725db00a08a1db20a5f4a316b

  File size: 706.0 kB ( 722944 bytes )

  File name: ntdll.dll

  File type: Win32 DLL

  Detection ratio: 0 / 46

  Analysis date: 2013-01-16 18:31:31 UTC ( 0 minuter ago )

   

  c:\windows\system32\services.exe

  SHA256: da4b702e4941b34aeb82e8a890d09d9718dfd255cbcdbc3daca4165ea851db2f

  File name: services.exe

  Detection ratio: 0 / 46

  Analysis date: 2013-01-16 18:35:11 UTC ( 0 minuter ago )

   

  c:\windows\system32\browser.dll

  SHA256: 9e378758dd1eb820dc8f15396b81a18f66eed074f4f06781af5d0a2fa33f7189

  File name: browser.dll

  Detection ratio: 0 / 46

  Analysis date: 2013-01-16 18:36:25 UTC ( 0 minuter ago )

   

  TDSSKiller hittade inget alls.


 18. Okej! Jag litar på dig! :)

  Här är loggen:

   

  aswMBR version 0.9.9.1707 Copyright© 2011 AVAST Software

  Run date: 2013-01-14 19:45:16

  -----------------------------

  19:45:16.921 OS Version: Windows 5.1.2600 Service Pack 3

  19:45:16.921 Number of processors: 1 586 0xC00

  19:45:16.921 ComputerName: MAGNUM UserName: Patric

  19:45:18.296 Initialize success

  19:49:29.312 AVAST engine defs: 13011401

  19:54:46.375 Disk 0 (boot) \Device\Harddisk0\DR0 -> \Device\0000007f

  19:54:46.390 Disk 0 Vendor: HDS728080PLA380 PF2OA50D Size: 78533MB BusType: 3

  19:54:46.390 Device \Driver\nvatabus -> MajorFunction 868d5930

  19:54:46.406 Disk 0 MBR read successfully

  19:54:46.421 Disk 0 MBR scan

  19:54:46.546 Disk 0 Windows XP default MBR code

  19:54:46.562 Disk 0 Partition 1 80 (A) 07 HPFS/NTFS NTFS 78520 MB offset 63

  19:54:46.593 Disk 0 scanning sectors +160810650

  19:54:46.703 Disk 0 scanning C:\WINDOWS\system32\drivers

  19:55:19.687 Service scanning

  19:55:55.359 Modules scanning

  19:56:11.234 Module: C:\WINDOWS\system32\ntdll.dll **SUSPICIOUS**

  19:56:11.265 Disk 0 trace - called modules:

  19:56:11.296 ntkrnlpa.exe CLASSPNP.SYS disk.sys ACPI.sys hal.dll >>UNKNOWN [0x868d5930]<<

  19:56:11.312 1 nt!IofCallDriver -> \Device\Harddisk0\DR0[0x86c9aab8]

  19:56:11.328 3 CLASSPNP.SYS[f767cfd7] -> nt!IofCallDriver -> \Device\00000080[0x86d7df18]

  19:56:11.343 5 ACPI.sys[f74cd620] -> nt!IofCallDriver -> \Device\0000007f[0x86d7d030]

  19:56:11.359 \Driver\nvatabus[0x86d7ec30] -> IRP_MJ_CREATE -> 0x868d5930

  19:56:14.390 AVAST engine scan C:\WINDOWS

  19:56:35.234 AVAST engine scan C:\WINDOWS\system32

  20:04:05.812 AVAST engine scan C:\WINDOWS\system32\drivers

  20:04:35.031 AVAST engine scan C:\Documents and Settings\Patric

  20:19:49.921 AVAST engine scan C:\Documents and Settings\All Users

  20:25:22.109 Scan finished successfully

  20:27:18.625 Disk 0 MBR has been saved successfully to "C:\Documents and Settings\Patric\Skrivbord\MBR.dat"

  20:27:18.640 The log file has been saved successfully to "C:\Documents and Settings\Patric\Skrivbord\aswMBR.txt"


 19. Här är loggen från ComboFix! Innan jag postar den så ska jag säga att det kom upp två meddelanden efter att ComboFix startade om datorn. Då kickade ju AVGs antivirus in igen vid omstarten och varnade först för C:\ComboFix\regt.3xe men jag antog att programmena inte samarbetar så bra så jag tog "Allow" och sen när loggen kom upp kom en varning till från AVG som löd C:\ComboFix\CF5994.3xe. Tog Allow på den med. Är det något riktigt hot eller bara programmen som krockar?

   

  Sen provade jag som du sa med att koppla förbi routern så den gick direkt till modemet från telefonuttaget. Blev dock inte bättre hastighet ändå så...när det gäller det problemet kanske det är dags att ringa Telia? Eller kan det satt sig nån dum inställning på nätverkskortet eller nåt? :/

   

  Här är loggen...

   

  ComboFix 13-01-14.01 - Patric 2013-01-14 18:05:50.1.1 - x86

  Microsoft Windows XP Home Edition 5.1.2600.3.1252.46.1053.18.1023.632 [GMT 1:00]

  Körs från: c:\documents and settings\Patric\Skrivbord\ComboFix.exe

  AV: AVG Anti-Virus Free Edition 2012 *Disabled/Outdated* {17DDD097-36FF-435F-9E1B-52D74245D6BF}

  AV: Lavasoft Ad-Aware *Disabled/Updated* {964FCE60-0B18-4D30-ADD6-EB178909041C}

  FW: Lavasoft Ad-Aware *Disabled* {FF1CD5B7-1553-4625-A258-1775385CED33}

  * Skapade en ny återställningspunkt

  .

  .

  ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Andra raderingar ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  .

  .

  c:\documents and settings\All Users\Application Data\sacache

  c:\documents and settings\All Users\Application Data\TEMP

  c:\documents and settings\Patric\setup_Elgiganten_fotoservice.exe

  c:\documents and settings\Patric\WINDOWS

  c:\windows\system32\Cache

  c:\windows\system32\Cache\272512937d9e61a4.fb

  c:\windows\system32\Cache\287204568329e189.fb

  c:\windows\system32\Cache\28bc8f716fd76a47.fb

  c:\windows\system32\Cache\31a0997e9a5b5eb3.fb

  c:\windows\system32\Cache\32c84fe32bb74d60.fb

  c:\windows\system32\Cache\3917078cb68ec657.fb

  c:\windows\system32\Cache\590ba23ce359fd0c.fb

  c:\windows\system32\Cache\610289e025a3ee9a.fb

  c:\windows\system32\Cache\651c5d3cdbfb8bd1.fb

  c:\windows\system32\Cache\6c59ac5e7e7a3ad0.fb

  c:\windows\system32\Cache\6d03dad1035885d3.fb

  c:\windows\system32\Cache\a8556537add6dfc5.fb

  c:\windows\system32\Cache\ad10a52aff5e038d.fb

  c:\windows\system32\Cache\b5663e94897f1958.fb

  c:\windows\system32\Cache\c1fa887b03019701.fb

  c:\windows\system32\Cache\c4d28dca2e7648be.fb

  c:\windows\system32\Cache\d201ef9910cd39de.fb

  c:\windows\system32\Cache\d2e94710a5708128.fb

  c:\windows\system32\Cache\d79b9dfe81484ec4.fb

  c:\windows\system32\Cache\f998975c9cc711ee.fb

  c:\windows\system32\Packet.dll

  c:\windows\system32\URTTemp

  c:\windows\system32\URTTemp\fusion.dll

  c:\windows\system32\URTTemp\mscoree.dll

  c:\windows\system32\URTTemp\mscoree.dll.local

  c:\windows\system32\URTTemp\mscorsn.dll

  c:\windows\system32\URTTemp\mscorwks.dll

  c:\windows\system32\URTTemp\msvcr71.dll

  c:\windows\system32\URTTemp\regtlib.exe

  c:\windows\system32\WanPacket.dll

  c:\windows\system32\wpcap.dll

  .

  .

  ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Drivrutiner/Tjänster )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  .

  .

  -------\Service_NPF

  .

  .

  (((((((((((((((((((((((( Filer skapade från 2012-12-14 till 2013-01-14 ))))))))))))))))))))))))))))))

  .

  .

  2013-01-10 21:07 . 2013-01-10 21:07 388096 ----a-r- c:\documents and settings\Patric\Application Data\Microsoft\Installer\{45A66726-69BC-466B-A7A4-12FCBA4883D7}\HiJackThis.exe

  2013-01-10 21:07 . 2013-01-10 21:07 -------- d-----w- c:\program\Trend Micro

  2013-01-10 16:39 . 2012-12-17 05:43 33616 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\gfiark.sys

  2013-01-10 16:29 . 2013-01-10 22:46 -------- d-----w- c:\documents and settings\Patric\Application Data\Ad-Aware Antivirus

  2013-01-10 16:29 . 2013-01-10 16:29 -------- d-----w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Ad-Aware Antivirus

  2013-01-10 16:26 . 2012-09-12 19:19 66344 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\sbapifs.sys

  2013-01-10 16:26 . 2012-09-12 19:19 22064 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\sbaphd.sys

  2013-01-10 16:26 . 2013-01-10 16:26 -------- d-----w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Lavasoft

  2013-01-10 16:26 . 2013-01-10 16:39 -------- d-----w- c:\program\Ad-Aware Antivirus

  2013-01-10 16:26 . 2013-01-10 16:26 -------- d-----w- c:\windows\system32\drivers\VDD

  2013-01-08 21:26 . 2013-01-08 21:26 16369160 ----a-w- c:\windows\system32\FlashPlayerInstaller.exe

  2013-01-01 18:20 . 2013-01-01 18:20 -------- d-----w- c:\program\TAP-Windows

  2013-01-01 17:46 . 2013-01-01 18:20 -------- d-----w- c:\program\OpenVPN

  2012-12-28 17:06 . 2012-12-28 17:06 -------- d-----w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\WoW Worldwide Software LTD

  2012-12-28 17:06 . 2012-12-28 17:06 -------- d-----w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Premium

  2012-12-28 17:06 . 2012-12-28 17:06 -------- d-----w- c:\program\ZoomEx

  2012-12-28 17:06 . 2013-01-13 10:51 -------- d-----w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\Zoomex

  2012-12-28 17:05 . 2012-12-28 17:06 -------- d-----w- c:\documents and settings\All Users\Application Data\InstallMate

  .

  .

  .

  (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Find3M Rapport )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  .

  2013-01-08 21:26 . 2012-04-04 13:44 697864 ----a-w- c:\windows\system32\FlashPlayerApp.exe

  2013-01-08 21:26 . 2011-12-12 18:40 74248 ----a-w- c:\windows\system32\FlashPlayerCPLApp.cpl

  2012-12-16 12:23 . 2004-08-04 12:00 290560 ----a-w- c:\windows\system32\atmfd.dll

  2012-12-14 15:49 . 2009-10-27 17:20 21104 ----a-w- c:\windows\system32\drivers\mbam.sys

  2012-11-13 11:55 . 2004-08-04 12:00 1866368 ----a-w- c:\windows\system32\win32k.sys

  2012-11-06 02:00 . 2008-08-29 19:06 1371648 ----a-w- c:\windows\system32\msxml6.dll

  2012-11-02 02:04 . 2004-08-04 12:00 375296 ----a-w- c:\windows\system32\dpnet.dll

  2012-11-01 12:13 . 2004-08-04 12:00 916992 ----a-w- c:\windows\system32\wininet.dll

  2012-11-01 12:13 . 2004-08-04 12:00 43520 ----a-w- c:\windows\system32\licmgr10.dll

  2012-11-01 12:13 . 2004-08-04 12:00 1469440 ------w- c:\windows\system32\inetcpl.cpl

  2012-11-01 00:35 . 2004-08-04 12:00 385024 ----a-w- c:\windows\system32\html.iec

  2012-10-25 02:12 . 2012-10-25 02:12 94208 ----a-w- c:\windows\system32\QuickTimeVR.qtx

  2012-10-25 02:12 . 2012-10-25 02:12 69632 ----a-w- c:\windows\system32\QuickTime.qts

  2006-05-06 16:42 . 2006-05-09 00:19 7260160 -c--a-w- c:\program\mozilla firefox\plugins\libvlc.dll

  2012-07-14 00:17 . 2012-08-15 15:53 136672 ----a-w- c:\program\mozilla firefox\components\browsercomps.dll

  2006-05-08 23:58 . 2005-12-16 17:04 60518 ----a-w- c:\program\mozilla firefox\components\jar50.dll

  2006-05-08 23:58 . 2005-12-16 17:05 49248 ----a-w- c:\program\mozilla firefox\components\jsd3250.dll

  2006-05-08 23:58 . 2005-12-16 17:04 165992 ----a-w- c:\program\mozilla firefox\components\xpinstal.dll

  .

  .

  ------- Sigcheck -------

  Note: Unsigned files aren't necessarily malware.

  .

  [-] 2008-06-20 . AD978A1B783B5719720CFF204B666C8E . 361600 . . [5.1.2600.5625] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2509553\SP3QFE\tcpip.sys

  [-] 2008-06-20 . AD978A1B783B5719720CFF204B666C8E . 361600 . . [5.1.2600.5625] . . c:\windows\$hf_mig$\KB951748\SP3QFE\tcpip.sys

  [-] 2008-06-20 . 9AEFA14BD6B182D61E3119FA5F436D3D . 361600 . . [5.1.2600.5625] . . c:\windows\$hf_mig$\KB951748\SP3GDR\tcpip.sys

  [-] 2008-06-20 . 9AEFA14BD6B182D61E3119FA5F436D3D . 361600 . . [5.1.2600.5625] . . c:\windows\system32\dllcache\tcpip.sys

  [-] 2008-06-20 . 9AEFA14BD6B182D61E3119FA5F436D3D . 361600 . . [5.1.2600.5625] . . c:\windows\system32\drivers\tcpip.sys

  [-] 2008-06-20 . 2A5554FC5B1E04E131230E3CE035C3F9 . 360320 . . [5.1.2600.3394] . . c:\windows\$NtServicePackUninstall$\tcpip.sys

  [-] 2008-06-20 . 744E57C99232201AE98C49168B918F48 . 360960 . . [5.1.2600.3394] . . c:\windows\$hf_mig$\KB951748\SP2QFE\tcpip.sys

  [7] 2008-04-13 . 93EA8D04EC73A85DB02EB8805988F733 . 361344 . . [5.1.2600.5512] . . c:\windows\$NtUninstallKB951748$\tcpip.sys

  [7] 2008-04-13 . 93EA8D04EC73A85DB02EB8805988F733 . 361344 . . [5.1.2600.5512] . . c:\windows\ServicePackFiles\i386\tcpip.sys

  [-] 2007-10-30 . 90CAFF4B094573449A0872A0F919B178 . 360064 . . [5.1.2600.3244] . . c:\windows\$NtUninstallKB951748_0$\tcpip.sys

  [-] 2007-10-30 . 64798ECFA43D78C7178375FCDD16D8C8 . 360832 . . [5.1.2600.3244] . . c:\windows\$hf_mig$\KB941644\SP2QFE\tcpip.sys

  [-] 2006-04-20 . B2220C618B42A2212A59D91EBD6FC4B4 . 360576 . . [5.1.2600.2892] . . c:\windows\$hf_mig$\KB917953\SP2QFE\tcpip.sys

  [-] 2006-04-20 . 1DBF125862891817F374F407626967F4 . 359808 . . [5.1.2600.2892] . . c:\windows\$NtUninstallKB941644$\tcpip.sys

  [-] 2006-01-13 . 5562CC0A47B2AEF06D3417B733F3C195 . 360448 . . [5.1.2600.2827] . . c:\windows\$hf_mig$\KB913446\SP2QFE\tcpip.sys

  [-] 2006-01-13 . 583E063FDC888CA30D05C2724B0D7EF4 . 359808 . . [5.1.2600.2827] . . c:\windows\$NtUninstallKB917953$\tcpip.sys

  [-] 2005-05-25 . 63FDFEA54EB53DE2D863EE454937CE1E . 359936 . . [5.1.2600.2685] . . c:\windows\$hf_mig$\KB893066\SP2QFE\tcpip.sys

  [-] 2005-05-25 . 88763A98A4C26C409741B4AA162720C9 . 359808 . . [5.1.2600.2685] . . c:\windows\$NtUninstallKB913446$\tcpip.sys

  [7] 2004-08-04 . 9F4B36614A0FC234525BA224957DE55C . 359040 . . [5.1.2600.2180] . . c:\windows\$NtUninstallKB893066$\tcpip.sys

  .

  [-] 2012-07-06 . 9EF2F9B552CE42DAB5F70A2DBE633316 . 78336 . . [5.1.2600.6260] . . c:\windows\system32\browser.dll

  [-] 2012-07-06 . 9EF2F9B552CE42DAB5F70A2DBE633316 . 78336 . . [5.1.2600.6260] . . c:\windows\system32\dllcache\browser.dll

  [-] 2012-07-06 . 0A33C4BDAF24CAFDBBDDB1B958C2C9C0 . 78336 . . [5.1.2600.6260] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2705219\SP3QFE\browser.dll

  [7] 2008-04-14 . E0D4A1CC49EFB58A32B5E9D35798C9DD . 77824 . . [5.1.2600.5512] . . c:\windows\$NtUninstallKB2705219$\browser.dll

  [7] 2008-04-14 . E0D4A1CC49EFB58A32B5E9D35798C9DD . 77824 . . [5.1.2600.5512] . . c:\windows\ServicePackFiles\i386\browser.dll

  [7] 2004-08-04 . FEC7F081BB318697FB4EABCBF7E4AFF7 . 77312 . . [5.1.2600.2180] . . c:\windows\$NtServicePackUninstall$\browser.dll

  .

  [-] 2009-02-09 . 4538B0C2A67E774F4BB7D4AC1E1036A1 . 401408 . . [5.1.2600.5755] . . c:\windows\$hf_mig$\KB956572\SP3QFE\rpcss.dll

  [-] 2009-02-09 . 87DADC3F6E6CD5AAEB913E19CBFF922C . 401408 . . [5.1.2600.5755] . . c:\windows\system32\rpcss.dll

  [-] 2009-02-09 . 87DADC3F6E6CD5AAEB913E19CBFF922C . 401408 . . [5.1.2600.5755] . . c:\windows\system32\dllcache\rpcss.dll

  [7] 2008-04-14 . CA6C886E70BCD38C4891E26CB4ABD2EB . 399360 . . [5.1.2600.5512] . . c:\windows\$NtUninstallKB956572$\rpcss.dll

  [7] 2008-04-14 . CA6C886E70BCD38C4891E26CB4ABD2EB . 399360 . . [5.1.2600.5512] . . c:\windows\ServicePackFiles\i386\rpcss.dll

  [-] 2005-07-26 . E12E49A86301548F86D9AD56AD8F499B . 397824 . . [5.1.2600.2726] . . c:\windows\$NtServicePackUninstall$\rpcss.dll

  [-] 2005-07-26 . 5BC6EA614F1D21571D49F02221E22C65 . 398336 . . [5.1.2600.2726] . . c:\windows\$hf_mig$\KB902400\SP2QFE\rpcss.dll

  [-] 2005-04-28 . 362CC541A52373E7F9631137F279CDB0 . 396288 . . [5.1.2600.2665] . . c:\windows\$hf_mig$\KB894391\SP2QFE\rpcss.dll

  [-] 2005-04-28 . 7059858514752EE60172EE1B45BE64F6 . 395776 . . [5.1.2600.2665] . . c:\windows\$NtUninstallKB902400$\rpcss.dll

  [-] 2005-01-14 . F6A9A9EF24527C69DDAA576D965EBC39 . 395776 . . [5.1.2600.2595] . . c:\windows\$NtUninstallKB894391$\rpcss.dll

  [-] 2005-01-14 . E6DE001EEA4D32DBDE20E69C9842693A . 395776 . . [5.1.2600.2595] . . c:\windows\$hf_mig$\KB873333\SP2QFE\rpcss.dll

  [7] 2004-08-04 . 94B83B61A9436F00E28E895AF8E55091 . 395776 . . [5.1.2600.2180] . . c:\windows\$NtUninstallKB873333$\rpcss.dll

  .

  [-] 2009-02-09 . 8870B0C4A094C1CE80CEA6F85FA38FF2 . 110592 . . [5.1.2600.5755] . . c:\windows\system32\services.exe

  [-] 2009-02-09 . 8870B0C4A094C1CE80CEA6F85FA38FF2 . 110592 . . [5.1.2600.5755] . . c:\windows\system32\dllcache\services.exe

  [-] 2009-02-09 . 5DD875F92626DC3C8F46AB3E6CC1C98E . 110592 . . [5.1.2600.5755] . . c:\windows\$hf_mig$\KB956572\SP3QFE\services.exe

  [7] 2008-04-14 . 9436FEE6DF0F12AABDE97BEA8501B538 . 108544 . . [5.1.2600.5512] . . c:\windows\$NtUninstallKB956572$\services.exe

  [7] 2008-04-14 . 9436FEE6DF0F12AABDE97BEA8501B538 . 108544 . . [5.1.2600.5512] . . c:\windows\ServicePackFiles\i386\services.exe

  [7] 2004-08-04 . 0DF00535E2F5AEFAEAD3A800F75137AF . 108032 . . [5.1.2600.2180] . . c:\windows\$NtServicePackUninstall$\services.exe

  .

  [-] 2010-08-17 . 258DD5D4283FD9F9A7166BE9AE45CE73 . 58880 . . [5.1.2600.6024] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2347290\SP3QFE\spoolsv.exe

  [-] 2010-08-17 . 60784F891563FB1B767F70117FC2428F . 58880 . . [5.1.2600.6024] . . c:\windows\system32\spoolsv.exe

  [-] 2010-08-17 . 60784F891563FB1B767F70117FC2428F . 58880 . . [5.1.2600.6024] . . c:\windows\system32\dllcache\spoolsv.exe

  [7] 2008-04-14 . AC6A8CEAAF03081DA74EE70EA2124495 . 57856 . . [5.1.2600.5512] . . c:\windows\$NtUninstallKB2347290$\spoolsv.exe

  [7] 2008-04-14 . AC6A8CEAAF03081DA74EE70EA2124495 . 57856 . . [5.1.2600.5512] . . c:\windows\ServicePackFiles\i386\spoolsv.exe

  [-] 2005-06-11 . AD3D9D191AEA7B5445FE1D82FFBB4788 . 57856 . . [5.1.2600.2696] . . c:\windows\$hf_mig$\KB896423\SP2QFE\spoolsv.exe

  [-] 2005-06-10 . DA81EC57ACD4CDC3D4C51CF3D409AF9F . 57856 . . [5.1.2600.2696] . . c:\windows\$NtServicePackUninstall$\spoolsv.exe

  [7] 2004-08-04 . 5770628BC7A7A3E49E7D4426EE60BEE6 . 57856 . . [5.1.2600.2180] . . c:\windows\$NtUninstallKB896423$\spoolsv.exe

  .

  [-] 2010-08-23 . 562F8B09C5200319845C15034343032B . 617472 . . [5.82] . . c:\windows\system32\comctl32.dll

  [-] 2010-08-23 . 562F8B09C5200319845C15034343032B . 617472 . . [5.82] . . c:\windows\system32\dllcache\comctl32.dll

  [-] 2010-08-23 . 5E79CE13261ED06F145A5929C804A679 . 1054208 . . [6.0] . . c:\windows\WinSxS\x86_Microsoft.Windows.Common-Controls_6595b64144ccf1df_6.0.2600.6028_x-ww_61e65202\comctl32.dll

  [7] 2008-04-14 . EBBEC1CFFA49A5442AD37AB4A619E831 . 617472 . . [5.82] . . c:\windows\$NtUninstallKB2296011$\comctl32.dll

  [7] 2008-04-14 . EBBEC1CFFA49A5442AD37AB4A619E831 . 617472 . . [5.82] . . c:\windows\ServicePackFiles\i386\comctl32.dll

  [7] 2008-04-14 . 4C3DAA3ACEFD864BB355379035005593 . 1054208 . . [6.0] . . c:\windows\WinSxS\x86_Microsoft.Windows.Common-Controls_6595b64144ccf1df_6.0.2600.5512_x-ww_35d4ce83\comctl32.dll

  [-] 2006-08-25 . AB90289C689425B99BF59E60B3A0B0DB . 617472 . . [5.82] . . c:\windows\$NtServicePackUninstall$\comctl32.dll

  [-] 2006-08-25 . 0A32A7E627CA4980A9956F0F7E7BB280 . 1054208 . . [6.0] . . c:\windows\WinSxS\x86_Microsoft.Windows.Common-Controls_6595b64144ccf1df_6.0.2600.2982_x-ww_ac3f9c03\comctl32.dll

  [7] 2004-08-04 . 5ED72EA9559BDC4CFF5122E7DFD41337 . 611328 . . [5.82] . . c:\windows\$NtUninstallKB923191$\comctl32.dll

  [7] 2004-08-04 . AEF3D788DBF40C7C4D204EA45EB0C505 . 921088 . . [6.0] . . c:\windows\WinSxS\x86_Microsoft.Windows.Common-Controls_6595b64144ccf1df_6.0.0.0_x-ww_1382d70a\comctl32.dll

  [7] 2004-08-04 . 94F53C3BEBF5D0D5EFA3A082E73E1B1F . 1050624 . . [6.0] . . c:\windows\WinSxS\x86_Microsoft.Windows.Common-Controls_6595b64144ccf1df_6.0.2600.2180_x-ww_a84f1ff9\comctl32.dll

  .

  [-] 2008-07-07 20:32 . CD4CA297537422B3C836F558EB1813C9 . 253952 . . [2001.12.4414.320] . . c:\windows\$NtServicePackUninstall$\es.dll

  [-] 2008-07-07 20:29 . 01CEC6DE315F1A06CE5AA70009C6979E . 253952 . . [2001.12.4414.706] . . c:\windows\$hf_mig$\KB950974\SP3GDR\es.dll

  [-] 2008-07-07 20:29 . 01CEC6DE315F1A06CE5AA70009C6979E . 253952 . . [2001.12.4414.706] . . c:\windows\system32\es.dll

  [-] 2008-07-07 20:29 . 01CEC6DE315F1A06CE5AA70009C6979E . 253952 . . [2001.12.4414.706] . . c:\windows\system32\dllcache\es.dll

  [-] 2008-07-07 20:25 . 66FD60CBE71E38FBF2EC6841D07AA5C3 . 253952 . . [2001.12.4414.706] . . c:\windows\$hf_mig$\KB950974\SP3QFE\es.dll

  [-] 2008-07-07 20:23 . 2E8BB8E821E584DA53F6CEDA427BCA4E . 253952 . . [2001.12.4414.320] . . c:\windows\$hf_mig$\KB950974\SP2QFE\es.dll

  [7] 2008-04-14 16:04 . 4EC63804DC5809DC0D0BE0AB1EFA0E9E . 246272 . . [2001.12.4414.701] . . c:\windows\$NtUninstallKB950974$\es.dll

  [7] 2008-04-14 16:04 . 4EC63804DC5809DC0D0BE0AB1EFA0E9E . 246272 . . [2001.12.4414.701] . . c:\windows\ServicePackFiles\i386\es.dll

  [-] 2005-07-26 04:42 . ACA3566EC6CB15B865AA06446FFA25FA . 243200 . . [2001.12.4414.308] . . c:\windows\$NtUninstallKB950974_0$\es.dll

  [-] 2005-07-26 04:36 . 47CA2FBC71A0B94DE5B80688A7B8F403 . 243200 . . [2001.12.4414.308] . . c:\windows\$hf_mig$\KB902400\SP2QFE\es.dll

  [7] 2004-08-04 12:00 . 40D5BBA450D4D639394B1B042C8DBA56 . 243200 . . [2001.12.4414.258] . . c:\windows\$NtUninstallKB902400$\es.dll

  .

  [-] 2012-10-03 . 0C9DDFC06BCA2EB0DF5A4A1AA30A34E7 . 1004032 . . [5.1.2600.6293] . . c:\windows\system32\kernel32.dll

  [-] 2012-10-03 . 0C9DDFC06BCA2EB0DF5A4A1AA30A34E7 . 1004032 . . [5.1.2600.6293] . . c:\windows\system32\dllcache\kernel32.dll

  [-] 2012-10-03 . 2929D3878575AE85A0E98310F1DF2168 . 1005568 . . [5.1.2600.6293] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2758857\SP3QFE\kernel32.dll

  [-] 2009-03-21 . 7F06ACEFD3A4B040BB59822DED9B5474 . 1003520 . . [5.1.2600.5781] . . c:\windows\$NtUninstallKB2758857$\kernel32.dll

  [-] 2009-03-21 . 7140C1C1AA3814D9772E1E744EADFEF7 . 1005568 . . [5.1.2600.5781] . . c:\windows\$hf_mig$\KB959426\SP3QFE\kernel32.dll

  [7] 2008-04-14 . 19563163BDBEA684ED7CACA71A0CC117 . 1003520 . . [5.1.2600.5512] . . c:\windows\$NtUninstallKB959426$\kernel32.dll

  [7] 2008-04-14 . 19563163BDBEA684ED7CACA71A0CC117 . 1003520 . . [5.1.2600.5512] . . c:\windows\ServicePackFiles\i386\kernel32.dll

  [-] 2007-04-16 . 640B544B361CDFC99B853FD7FCE26442 . 999936 . . [5.1.2600.3119] . . c:\windows\$hf_mig$\KB935839\SP2QFE\kernel32.dll

  [-] 2007-04-16 . 52FE0CA8B61F85DF3A8E40AC39662163 . 998400 . . [5.1.2600.3119] . . c:\windows\$NtServicePackUninstall$\kernel32.dll

  [-] 2006-07-05 . 652FC5CEBDD1E96A3CEA13135741EE8C . 998912 . . [5.1.2600.2945] . . c:\windows\$hf_mig$\KB917422\SP2QFE\kernel32.dll

  [-] 2006-07-05 . C4F2E5F3C6839E1338D4F3ADFA76227A . 997888 . . [5.1.2600.2945] . . c:\windows\$NtUninstallKB935839$\kernel32.dll

  [7] 2004-08-04 . 673505731AA42D4F635968C3754BEBF1 . 997376 . . [5.1.2600.2180] . . c:\windows\$NtUninstallKB917422$\kernel32.dll

  .

  [-] 2012-11-12 . 7286259C0885484B2FBE78CC22E87E81 . 6008832 . . [8.00.6001.19393] . . c:\windows\system32\mshtml.dll

  [-] 2012-11-12 . 7286259C0885484B2FBE78CC22E87E81 . 6008832 . . [8.00.6001.19393] . . c:\windows\system32\dllcache\mshtml.dll

  [-] 2012-11-12 . 18FCFFF138F474B5D0470E5A9917C454 . 6010880 . . [8.00.6001.23461] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2761465-IE8\SP3QFE\mshtml.dll

  [-] 2012-08-28 . 0ED2623559C3415A4367EBE9E04E0AB5 . 6008832 . . [8.00.6001.19328] . . c:\windows\ie8updates\KB2761465-IE8\mshtml.dll

  [-] 2012-08-28 . 6A26231CFAFC7B1F7D6F3572F551A0E8 . 6010368 . . [8.00.6001.23415] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2744842-IE8\SP3QFE\mshtml.dll

  [-] 2012-07-02 . CA5D92090A3417202B3F1D7F0E2B3395 . 6008320 . . [8.00.6001.19298] . . c:\windows\ie8updates\KB2744842-IE8\mshtml.dll

  [-] 2012-07-02 . 00F771FDA543FA0EB8D5AEC4C0030BBA . 6010368 . . [8.00.6001.23385] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2722913-IE8\SP3QFE\mshtml.dll

  [-] 2012-05-11 . 7F217F917B410A944ADC5471E2DBB7B6 . 6007808 . . [8.00.6001.19258] . . c:\windows\ie8updates\KB2722913-IE8\mshtml.dll

  [-] 2012-05-11 . 9CDA1B7572AD159224D938784946DB76 . 6009344 . . [8.00.6001.23345] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2699988-IE8\SP3QFE\mshtml.dll

  [-] 2012-03-01 . 61C2910038E803FBFF182AB1E20A1123 . 5978624 . . [8.00.6001.19222] . . c:\windows\ie8updates\KB2699988-IE8\mshtml.dll

  [-] 2012-03-01 . 851A311A6E2E0BFF476A8E10615BA3B9 . 5980672 . . [8.00.6001.23318] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2675157-IE8\SP3QFE\mshtml.dll

  [-] 2011-12-17 . 8B15CC7C09006236CF0AD62256918C71 . 5979136 . . [8.00.6001.19190] . . c:\windows\ie8updates\KB2675157-IE8\mshtml.dll

  [-] 2011-12-17 . BB381E164FB8B667606FAB2AA5272E8A . 5980160 . . [8.00.6001.23286] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2647516-IE8\SP3QFE\mshtml.dll

  [-] 2011-11-04 . 1E12EB191741746AB33A310EB909112A . 5978112 . . [8.00.6001.19170] . . c:\windows\ie8updates\KB2647516-IE8\mshtml.dll

  [-] 2011-11-04 . 6FD0598DD1CDB5EF7C5745C6847AEC65 . 5978624 . . [8.00.6001.23266] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2618444-IE8\SP3QFE\mshtml.dll

  [-] 2011-10-03 . 7FC922AE3B3520C60DE9C50542514040 . 5971456 . . [8.00.6001.19154] . . c:\windows\ie8updates\KB2618444-IE8\mshtml.dll

  [-] 2011-10-03 . 82BEB2A3AC15D1E277030075B2D97CD2 . 5972992 . . [8.00.6001.23250] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2586448-IE8\SP3QFE\mshtml.dll

  [-] 2011-07-25 . 55255BD1E59D5083433F2DAAE1B2E3DC . 5969920 . . [8.00.6001.19120] . . c:\windows\ie8updates\KB2586448-IE8\mshtml.dll

  [-] 2011-07-25 . 39603A9CF4396C29E5973171558114E2 . 5971456 . . [8.00.6001.23216] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2559049-IE8\SP3QFE\mshtml.dll

  [-] 2011-05-30 . 942B4D75B3739EEEAE2DE87F61E1E456 . 5964800 . . [8.00.6001.19088] . . c:\windows\ie8updates\KB2559049-IE8\mshtml.dll

  [-] 2011-05-30 . 65ABCDF7BD4956C87F763D389F9E1470 . 5967360 . . [8.00.6001.23181] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2530548-IE8\SP3QFE\mshtml.dll

  [-] 2011-02-22 . 3C7BB3AAB3D5608C2D15498EA2573B4C . 5964800 . . [8.00.6001.23141] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2497640-IE8\SP3QFE\mshtml.dll

  [-] 2011-02-22 . 996E895ACB7468477182B77FDB42CE0D . 5962240 . . [8.00.6001.19046] . . c:\windows\ie8updates\KB2530548-IE8\mshtml.dll

  [-] 2010-12-20 . E70DD5D109E9E610A57BB7D8A2106789 . 5961216 . . [8.00.6001.19019] . . c:\windows\ie8updates\KB2497640-IE8\mshtml.dll

  [-] 2010-12-20 . 2C291720968CD8B75BA390CADAC2FDF8 . 5962240 . . [8.00.6001.23111] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2482017-IE8\SP3QFE\mshtml.dll

  [-] 2010-11-06 . FB8065BF11A166FFDEAC1EC26E91407C . 5960704 . . [8.00.6001.23091] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2416400-IE8\SP3QFE\mshtml.dll

  [-] 2010-11-06 . 827E2C1FF4450F046712F78A33F1C3B9 . 5959168 . . [8.00.6001.18999] . . c:\windows\ie8updates\KB2482017-IE8\mshtml.dll

  [-] 2010-09-10 . E4C8A11E1EA5DF30F7D22650982A6594 . 5957120 . . [8.00.6001.18975] . . c:\windows\ie8updates\KB2416400-IE8\mshtml.dll

  [-] 2010-09-10 . 37FEF33F890FB081EBC223F01D8007F3 . 5958656 . . [8.00.6001.23067] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2360131-IE8\SP3QFE\mshtml.dll

  .

  [-] 2008-06-20 . BAA1DE3A083F4120840BA929A7366867 . 247296 . . [5.1.2600.5625] . . c:\windows\$hf_mig$\KB951748\SP3GDR\mswsock.dll

  [-] 2008-06-20 . BAA1DE3A083F4120840BA929A7366867 . 247296 . . [5.1.2600.5625] . . c:\windows\$NtUninstallKB2509553$\mswsock.dll

  [-] 2008-06-20 . B19355968C355A918F9A3E0B12AA1523 . 247296 . . [5.1.2600.5625] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2509553\SP3QFE\mswsock.dll

  [-] 2008-06-20 . B19355968C355A918F9A3E0B12AA1523 . 247296 . . [5.1.2600.5625] . . c:\windows\$hf_mig$\KB951748\SP3QFE\mswsock.dll

  [-] 2008-06-20 . D05ED17C8AF0F0124A616D9E40754976 . 247296 . . [5.1.2600.3394] . . c:\windows\$NtServicePackUninstall$\mswsock.dll

  [-] 2008-06-20 . 158DE3426F164E76994B7B7967310787 . 247296 . . [5.1.2600.3394] . . c:\windows\$hf_mig$\KB951748\SP2QFE\mswsock.dll

  [-] 2008-06-20 . D080A76F42DFE1E7AF0C069AE5BAD8FC . 247296 . . [5.1.2600.5625] . . c:\windows\system32\mswsock.dll

  [-] 2008-06-20 . D080A76F42DFE1E7AF0C069AE5BAD8FC . 247296 . . [5.1.2600.5625] . . c:\windows\system32\dllcache\mswsock.dll

  [7] 2008-04-14 . BABB92BC3369AC9E2DD47DB5976A11D0 . 247296 . . [5.1.2600.5512] . . c:\windows\$NtUninstallKB951748$\mswsock.dll

  [7] 2008-04-14 . BABB92BC3369AC9E2DD47DB5976A11D0 . 247296 . . [5.1.2600.5512] . . c:\windows\ServicePackFiles\i386\mswsock.dll

  [7] 2004-08-04 . 85D58E28D38F3E3B6E6C6912BFB9562D . 247296 . . [5.1.2600.2180] . . c:\windows\$NtUninstallKB951748_0$\mswsock.dll

  .

  [-] 2012-11-01 . 87A7B4F2F699534536254C663441C1F8 . 916992 . . [8.00.6001.19389] . . c:\windows\system32\wininet.dll

  [-] 2012-11-01 . 87A7B4F2F699534536254C663441C1F8 . 916992 . . [8.00.6001.19389] . . c:\windows\system32\dllcache\wininet.dll

  [-] 2012-11-01 . 83190B0C663E6EE8C0433813B88F9B70 . 920064 . . [8.00.6001.23458] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2761465-IE8\SP3QFE\wininet.dll

  [-] 2012-08-28 . 37D767B12EB6BDEC360FBE087CED99AE . 916992 . . [8.00.6001.19328] . . c:\windows\ie8updates\KB2761465-IE8\wininet.dll

  [-] 2012-08-28 . 67C536C69B093070A709DD0888F930B4 . 920064 . . [8.00.6001.23415] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2744842-IE8\SP3QFE\wininet.dll

  [-] 2012-07-02 . 92312219A2325314583B31258E4CB8F8 . 916992 . . [8.00.6001.19298] . . c:\windows\ie8updates\KB2744842-IE8\wininet.dll

  [-] 2012-07-02 . 99FE5803F67275CA7867EC0E651898A6 . 920064 . . [8.00.6001.23385] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2722913-IE8\SP3QFE\wininet.dll

  [-] 2012-05-16 . 26F483005D59EB9FFB7A245AE47726AC . 916992 . . [8.00.6001.19272] . . c:\windows\ie8updates\KB2722913-IE8\wininet.dll

  [-] 2012-05-16 . 5338C6E38F83257FD3F6D49FE75B0768 . 920064 . . [8.00.6001.23359] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2699988-IE8\SP3QFE\wininet.dll

  [-] 2012-03-01 . B0498F01E2E60CA7A58030FE5FB6D5A0 . 916992 . . [8.00.6001.19222] . . c:\windows\ie8updates\KB2699988-IE8\wininet.dll

  [-] 2012-03-01 . C4CCD1F4BB0E3389F17DE5145E2BA285 . 919552 . . [8.00.6001.23318] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2675157-IE8\SP3QFE\wininet.dll

  [-] 2011-12-17 . BC3F468759F4F84DB8D365F70056E957 . 916992 . . [8.00.6001.19190] . . c:\windows\ie8updates\KB2675157-IE8\wininet.dll

  [-] 2011-12-17 . F7209B0D7AA24ABAD233EA22834812E0 . 919552 . . [8.00.6001.23286] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2647516-IE8\SP3QFE\wininet.dll

  [-] 2011-11-04 . 604D0A010DA40B712F418EDC25C96E7A . 916992 . . [8.00.6001.19165] . . c:\windows\ie8updates\KB2647516-IE8\wininet.dll

  [-] 2011-11-04 . 759916FBD440B001F018AA223EDD450C . 919552 . . [8.00.6001.23261] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2618444-IE8\SP3QFE\wininet.dll

  [-] 2011-08-22 . C937B6637A5F522140B7948D95BDD2A7 . 916480 . . [8.00.6001.19131] . . c:\windows\ie8updates\KB2618444-IE8\wininet.dll

  [-] 2011-08-22 . 6349EDC6F534CE6981FC1D085FC782D7 . 919552 . . [8.00.6001.23227] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2586448-IE8\SP3QFE\wininet.dll

  [-] 2011-06-23 . F28B39394677C5998EFE5F8FF030CC2D . 916480 . . [8.00.6001.19098] . . c:\windows\ie8updates\KB2586448-IE8\wininet.dll

  [-] 2011-06-23 . 07356D1E224F466B8E524CA7D9A184E3 . 919552 . . [8.00.6001.23192] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2559049-IE8\SP3QFE\wininet.dll

  [-] 2011-04-25 . C268139DD77048353A45CEA86047954D . 916480 . . [8.00.6001.19072] . . c:\windows\ie8updates\KB2559049-IE8\wininet.dll

  [-] 2011-04-25 . B8348756FA8DF24501EC67FB6EB33B7C . 919552 . . [8.00.6001.23165] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2530548-IE8\SP3QFE\wininet.dll

  [-] 2011-02-22 . C7058599CFEE39517F1336F8652EB35D . 919552 . . [8.00.6001.23139] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2497640-IE8\SP3QFE\wininet.dll

  [-] 2011-02-22 . 32D3107C81C4F5348DFA6001618243B0 . 916480 . . [8.00.6001.19044] . . c:\windows\ie8updates\KB2530548-IE8\wininet.dll

  [-] 2010-12-20 . 29AAC5A912480DAC0A84A8BA1195C09B . 916480 . . [8.00.6001.19019] . . c:\windows\ie8updates\KB2497640-IE8\wininet.dll

  [-] 2010-12-20 . D234CEE02763AD1CA30DA471732A4C9D . 919552 . . [8.00.6001.23111] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2482017-IE8\SP3QFE\wininet.dll

  [-] 2010-11-06 . 016F748DDD309B98D3BA920BEA86769F . 919552 . . [8.00.6001.23084] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2416400-IE8\SP3QFE\wininet.dll

  [-] 2010-11-06 . 6FFDD4C07050B55AC5C7A71BDB3E9C61 . 916480 . . [8.00.6001.18992] . . c:\windows\ie8updates\KB2482017-IE8\wininet.dll

  [-] 2010-09-10 . DC0C11C12E019E672751CE3CD1F989BC . 916480 . . [8.00.6001.18968] . . c:\windows\ie8updates\KB2416400-IE8\wininet.dll

  [-] 2010-09-10 . B3193996106E14A1422C63A06F9BC037 . 919552 . . [8.00.6001.23060] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2360131-IE8\SP3QFE\wininet.dll

  [-] 2010-06-24 . F682D61A4B0147A5350113826EA44C47 . 919040 . . [8.00.6001.23037] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2183461-IE8\SP3QFE\wininet.dll

  [-] 2010-06-24 . 42711EBE7839DB4276A83E21D851CA56 . 916480 . . [8.00.6001.18939] . . c:\windows\ie8updates\KB2360131-IE8\wininet.dll

  [-] 2010-05-06 . 1A0EA3EE4E8B93E7A5B8CC895A5B2EBA . 916480 . . [8.00.6001.18923] . . c:\windows\ie8updates\KB2183461-IE8\wininet.dll

  [-] 2010-05-06 . D387F3E5A6A4E59B1EBFF8A3555A9C9C . 919040 . . [8.00.6001.23014] . . c:\windows\$hf_mig$\KB982381-IE8\SP3QFE\wininet.dll

  [-] 2010-02-25 . CB24BF26D64160DD72D67FDBD4A4C723 . 916480 . . [8.00.6001.18904] . . c:\windows\ie8updates\KB982381-IE8\wininet.dll

  [-] 2010-02-25 . 53F23297C2769CD3D335AE26C4E4D7A3 . 919040 . . [8.00.6001.22995] . . c:\windows\$hf_mig$\KB980182-IE8\SP3QFE\wininet.dll

  [-] 2009-12-21 . 5697BB13923C753C54697FBDFFB6FB0E . 916480 . . [8.00.6001.18876] . . c:\windows\ie8updates\KB980182-IE8\wininet.dll

  [-] 2009-12-21 . 493D1BB6DE014EC0558F61D5EE303260 . 916480 . . [8.00.6001.22967] . . c:\windows\$hf_mig$\KB978207-IE8\SP3QFE\wininet.dll

  [-] 2009-10-29 . 36583A6EA9E90CA8154D98E12C56BA5B . 916480 . . [8.00.6001.18854] . . c:\windows\ie8updates\KB978207-IE8\wininet.dll

  [-] 2009-10-29 . 12B2C000E7DFA661969BB79B145E5829 . 916480 . . [8.00.6001.22945] . . c:\windows\$hf_mig$\KB976325-IE8\SP3QFE\wininet.dll

  [-] 2009-08-29 . AEEB8BE257696A60204489D173446754 . 916480 . . [8.00.6001.18828] . . c:\windows\ie8updates\KB976325-IE8\wininet.dll

  [-] 2009-08-29 . 00F8442F558E57497BD7770E23C0CB37 . 916480 . . [8.00.6001.22918] . . c:\windows\$hf_mig$\KB974455-IE8\SP3QFE\wininet.dll

  [-] 2009-08-29 . C3CC89AC97F6974A4DB17AF797801577 . 832512 . . [7.00.6000.16915] . . c:\windows\ie8\wininet.dll

  [-] 2009-08-29 . 9B8B871463F8788744D9F9BD42F8AA1C . 840704 . . [7.00.6000.21115] . . c:\windows\$hf_mig$\KB974455-IE7\SP3QFE\wininet.dll

  [-] 2009-06-29 . F021A0061DC81F19D65ED4284C77B8C8 . 828928 . . [7.00.6000.21073] . . c:\windows\$hf_mig$\KB972260-IE7\SP3QFE\wininet.dll

  [-] 2009-06-29 . 142866074A14770AFA31AFFDF0ECF3B9 . 827392 . . [7.00.6000.16876] . . c:\windows\ie7updates\KB974455-IE7\wininet.dll

  [-] 2009-05-13 . F141583C843A96E3D3A293317C71202A . 915456 . . [8.00.6001.22873] . . c:\windows\$hf_mig$\KB969897-IE8\SP3QFE\wininet.dll

  [-] 2009-04-29 . BC630EB9588ECD233A8CB1F6F8814818 . 827392 . . [7.00.6000.16850] . . c:\windows\ie7updates\KB972260-IE7\wininet.dll

  [-] 2009-04-29 . 6573A45D1638306D9DFE658FDAF8F0D1 . 828928 . . [7.00.6000.21045] . . c:\windows\$hf_mig$\KB969897-IE7\SP3QFE\wininet.dll

  [7] 2009-03-08 . 6CE32F7778061CCC5814D5E0F282D369 . 914944 . . [8.00.6001.18702] . . c:\windows\ie8updates\KB974455-IE8\wininet.dll

  [-] 2009-03-03 . F43B023F7B8787130195B8022D7C9AB8 . 828416 . . [7.00.6000.21020] . . c:\windows\$hf_mig$\KB963027-IE7\SP3QFE\wininet.dll

  [-] 2009-03-03 . 24B9709F1470B436A6CD2E8A9FA90BFE . 826368 . . [7.00.6000.16827] . . c:\windows\ie7updates\KB969897-IE7\wininet.dll

  [-] 2008-12-20 . 25760D831FB2C82B6C7D14E27A00F9F3 . 827904 . . [7.00.6000.20978] . . c:\windows\$hf_mig$\KB961260-IE7\SP2QFE\wininet.dll

  [-] 2008-12-20 . 1AAB5F08D42E5C08F9614FF5EB1FF939 . 826368 . . [7.00.6000.16791] . . c:\windows\ie7updates\KB963027-IE7\wininet.dll

  [-] 2008-10-16 . 046DA003D4E4664EBBF9EA40B79BDC28 . 826368 . . [7.00.6000.16762] . . c:\windows\ie7updates\KB961260-IE7\wininet.dll

  [-] 2008-10-16 . E54A023EEB7DCF92ADD34940679078E2 . 827904 . . [7.00.6000.20935] . . c:\windows\$hf_mig$\KB958215-IE7\SP2QFE\wininet.dll

  [-] 2008-08-26 . 27431705F27B772F4F7903E4BF96EFB2 . 827904 . . [7.00.6000.20900] . . c:\windows\$hf_mig$\KB956390-IE7\SP2QFE\wininet.dll

  [-] 2008-08-26 . 91A76D98B206723D21612AECBC1D65CE . 826368 . . [7.00.6000.16735] . . c:\windows\ie7updates\KB958215-IE7\wininet.dll

  [-] 2008-06-23 . CE365A16790EC5C5DDDC78820949C02E . 826368 . . [7.00.6000.16705] . . c:\windows\ie7updates\KB956390-IE7\wininet.dll

  [-] 2008-06-23 . 763148C042469C197933AC956E566226 . 827904 . . [7.00.6000.20861] . . c:\windows\$hf_mig$\KB953838-IE7\SP2QFE\wininet.dll

  [-] 2008-04-23 . F95A6BD811247A0A8AE2C8B99DECD873 . 826368 . . [7.00.6000.16674] . . c:\windows\ie7updates\KB953838-IE7\wininet.dll

  [-] 2008-04-23 . 21FC0AE15F561EDC35D82C8DE85C2851 . 827392 . . [7.00.6000.20815] . . c:\windows\$hf_mig$\KB950759-IE7\SP2QFE\wininet.dll

  [7] 2008-04-14 . B8D98F0CDF9B1429CD95497AD9995078 . 666624 . . [6.00.2900.5512] . . c:\windows\ServicePackFiles\i386\wininet.dll

  [-] 2008-03-01 . F51A84F3B4109769F91E6348D01E2AC1 . 826368 . . [7.00.6000.16640] . . c:\windows\ie7updates\KB950759-IE7\wininet.dll

  [-] 2008-03-01 . 893312E4B19721A4DE83411C4BABAB61 . 827392 . . [7.00.6000.20772] . . c:\windows\$hf_mig$\KB947864-IE7\SP2QFE\wininet.dll

  [-] 2007-12-07 . F8657486CE7494F9371057957642083A . 824832 . . [7.00.6000.16608] . . c:\windows\ie7updates\KB947864-IE7\wininet.dll

  [-] 2007-12-07 . 520880D2467F57DD5325790F0C799B3E . 825344 . . [7.00.6000.20733] . . c:\windows\$hf_mig$\KB944533-IE7\SP2QFE\wininet.dll

  [-] 2007-10-10 . 41669FAD846F6C003C1FFD8B747C6FA4 . 824832 . . [7.00.6000.16574] . . c:\windows\ie7updates\KB944533-IE7\wininet.dll

  [-] 2007-10-10 . BDE874A25C35A9B2648B1BF510595F12 . 825344 . . [7.00.6000.20696] . . c:\windows\$hf_mig$\KB942615-IE7\SP2QFE\wininet.dll

  [-] 2007-08-20 . A6595B9A6DA2527C3677F24FB3D9A5E1 . 824832 . . [7.00.6000.16544] . . c:\windows\ie7updates\KB942615-IE7\wininet.dll

  [-] 2007-08-20 . 8D8A997682F862B5911D2415673509A0 . 825344 . . [7.00.6000.20661] . . c:\windows\$hf_mig$\KB939653-IE7\SP2QFE\wininet.dll

  [-] 2007-06-27 . E91E48460C63A978BF7698E4D5BFC63C . 824320 . . [7.00.6000.20627] . . c:\windows\$hf_mig$\KB937143-IE7\SP2QFE\wininet.dll

  [-] 2007-06-27 . 2BC70EE828BADCF36074F8790EBF21BF . 823808 . . [7.00.6000.16512] . . c:\windows\ie7updates\KB939653-IE7\wininet.dll

  [-] 2007-04-25 . CE6CEECC6C03C19021B3FA79D46220D6 . 823808 . . [7.00.6000.20583] . . c:\windows\$hf_mig$\KB933566-IE7\SP2QFE\wininet.dll

  [-] 2007-04-25 . 38301DA426800FBC32929C91031D436D . 822784 . . [7.00.6000.16473] . . c:\windows\ie7updates\KB937143-IE7\wininet.dll

  [-] 2007-03-07 . A7260F689F6F2D14CE96EC5DDFDE62C6 . 822784 . . [7.00.6000.16441] . . c:\windows\ie7updates\KB933566-IE7\wininet.dll

  [-] 2007-03-07 . 4A3CD2AF6ED72409E24C8BCE4884BD7C . 823296 . . [7.00.6000.20544] . . c:\windows\$hf_mig$\KB931768-IE7\SP2QFE\wininet.dll

  [-] 2007-01-12 . BE43D00D802C92F01C8CC952C6F483F8 . 822784 . . [7.00.6000.16414] . . c:\windows\ie7updates\KB931768-IE7\wininet.dll

  [7] 2006-11-07 . 92995334F993E6E49C25C6D02EC04401 . 818688 . . [7.00.5730.11] . . c:\windows\ie7updates\KB928090-IE7\wininet.dll

  [-] 2006-10-23 . 43CD9445A02B0EFC6C08CB86443A16AE . 665088 . . [6.00.2900.3020] . . c:\windows\$hf_mig$\KB925454\SP2QFE\wininet.dll

  [-] 2006-10-23 . 43CD9445A02B0EFC6C08CB86443A16AE . 665088 . . [6.00.2900.3020] . . c:\windows\ie7\wininet.dll

  [-] 2006-10-23 . 19EA0693BA34D729A4A1921A746F3250 . 659456 . . [6.00.2900.3020] . . c:\windows\$NtUninstallKB925454$\wininet.dll

  [-] 2006-09-14 . 87E6CD67BD79CF6C4C3FBD31C4686F88 . 659456 . . [6.00.2900.2995] . . c:\windows\$NtUninstallKB925454_0$\wininet.dll

  [-] 2006-09-14 . 124B5B1D140B7A5DC8F23172B5125C81 . 665088 . . [6.00.2900.2995] . . c:\windows\$hf_mig$\KB922760\SP2QFE\wininet.dll

  [-] 2006-06-23 . 466146844C05DD41E7DA573E2F52634A . 665088 . . [6.00.2900.2937] . . c:\windows\$hf_mig$\KB918899\SP2QFE\wininet.dll

  [-] 2006-06-23 . 31E0E3C26DC271DF369C5AC9069FEEC4 . 659456 . . [6.00.2900.2937] . . c:\windows\$NtUninstallKB922760$\wininet.dll

  [-] 2006-05-10 . 193EBB237B05182975EE44BDA3405AF1 . 664064 . . [6.00.2900.2904] . . c:\windows\$hf_mig$\KB916281\SP2QFE\wininet.dll

  [-] 2006-05-10 . E9372769A6F16D88A5073A18D7271ECD . 658944 . . [6.00.2900.2904] . . c:\windows\$NtUninstallKB918899$\wininet.dll

  [-] 2006-03-04 . 819E02A05620B87947B36B7116BE7D8C . 664064 . . [6.00.2900.2861] . . c:\windows\$hf_mig$\KB912812\SP2QFE\wininet.dll

  [-] 2006-03-04 . F433A7566F00377CCCB60641D54EB454 . 658944 . . [6.00.2900.2861] . . c:\windows\$NtUninstallKB916281$\wininet.dll

  [-] 2005-10-21 . 86BF3664B86C59C669D8FF99B150F105 . 658944 . . [6.00.2900.2781] . . c:\windows\$NtUninstallKB912812$\wininet.dll

  [-] 2005-10-21 . D3B9F978B4927B4A674546896BF981EF . 662016 . . [6.00.2900.2781] . . c:\windows\$hf_mig$\KB905915\SP2QFE\wininet.dll

  [-] 2005-09-02 . 858630D7DDA6BADADCE01CD2A5C38766 . 660992 . . [6.00.2900.2753] . . c:\windows\$hf_mig$\KB896688\SP2QFE\wininet.dll

  [-] 2005-09-02 . 4D4137857D9DACC4164CA392E489E40B . 658944 . . [6.00.2900.2753] . . c:\windows\$NtUninstallKB905915$\wininet.dll

  [-] 2005-07-03 . 9AC56896368DF693D6C6B1C49619F35B . 658944 . . [6.00.2900.2713] . . c:\windows\$NtUninstallKB896688$\wininet.dll

  [-] 2005-07-03 . BA9782F552ECFBF018FE99E4F9CF7715 . 659968 . . [6.00.2900.2713] . . c:\windows\$hf_mig$\KB896727\SP2QFE\wininet.dll

  [7] 2004-08-04 . 9F721BD834534E75661D8F9BD1EFDCD7 . 656896 . . [6.00.2900.2180] . . c:\windows\$NtUninstallKB896727$\wininet.dll

  .

  [-] 2011-11-01 . 7B56AE90D9230BDDC3D65CE71F5DB2CC . 1288192 . . [5.1.2600.6168] . . c:\windows\system32\ole32.dll

  [-] 2011-11-01 . 7B56AE90D9230BDDC3D65CE71F5DB2CC . 1288192 . . [5.1.2600.6168] . . c:\windows\system32\dllcache\ole32.dll

  [-] 2011-11-01 . 61664E961F37313E5E89ED815ED4846A . 1288704 . . [5.1.2600.6168] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2624667\SP3QFE\ole32.dll

  [-] 2010-07-16 . 431B63EE44CF124333A25A719904E9AA . 1287680 . . [5.1.2600.6010] . . c:\windows\$NtUninstallKB2624667$\ole32.dll

  [-] 2010-07-16 . 737EE29A1F8682D41C152B6A3F5032EF . 1288704 . . [5.1.2600.6010] . . c:\windows\$hf_mig$\KB979687\SP3QFE\ole32.dll

  [7] 2008-04-14 . 4B33B420A4F08C50AA4CFF9F6DED7C5C . 1287168 . . [5.1.2600.5512] . . c:\windows\$NtUninstallKB979687$\ole32.dll

  [7] 2008-04-14 . 4B33B420A4F08C50AA4CFF9F6DED7C5C . 1287168 . . [5.1.2600.5512] . . c:\windows\ServicePackFiles\i386\ole32.dll

  [-] 2005-07-26 . E54D5B4938CEA88A0170B4B962FEB057 . 1284608 . . [5.1.2600.2726] . . c:\windows\$NtServicePackUninstall$\ole32.dll

  [-] 2005-07-26 . 3915469CB96DF287A202AED5B02F0A18 . 1285632 . . [5.1.2600.2726] . . c:\windows\$hf_mig$\KB902400\SP2QFE\ole32.dll

  [-] 2005-04-28 . 2EE11A01AE64005B6E697BF6240E7A7C . 1286144 . . [5.1.2600.2665] . . c:\windows\$hf_mig$\KB894391\SP2QFE\ole32.dll

  [-] 2005-04-28 . 79D76791982565DF36E57468A286B9E7 . 1284608 . . [5.1.2600.2665] . . c:\windows\$NtUninstallKB902400$\ole32.dll

  [-] 2005-01-14 . 9A3E01BF53AE2BA0163EBED323DAC447 . 1284608 . . [5.1.2600.2595] . . c:\windows\$NtUninstallKB894391$\ole32.dll

  [-] 2005-01-14 . 696FC586BD761D44CE966F6858DC9575 . 1284608 . . [5.1.2600.2595] . . c:\windows\$hf_mig$\KB873333\SP2QFE\ole32.dll

  [7] 2004-08-04 . 4D9914A7733F18DE24DB196394DCBBCF . 1281024 . . [5.1.2600.2180] . . c:\windows\$NtUninstallKB873333$\ole32.dll

  .

  [-] 2010-04-16 . 16BB1D4E6F21C39D4FEF41CEC7ACB39E . 406016 . . [1.0420.2600.5969] . . c:\windows\system32\usp10.dll

  [-] 2010-04-16 . 16BB1D4E6F21C39D4FEF41CEC7ACB39E . 406016 . . [1.0420.2600.5969] . . c:\windows\system32\dllcache\usp10.dll

  [-] 2010-04-16 . 852BFF85CFD592C6A630696C9F18FD8D . 406016 . . [1.0420.2600.5969] . . c:\windows\$hf_mig$\KB981322\SP3QFE\usp10.dll

  [7] 2008-04-14 . D36AD400FEBC1BD38CBA6F69187C3823 . 406016 . . [1.0420.2600.5512] . . c:\windows\$NtUninstallKB981322$\usp10.dll

  [7] 2008-04-14 . D36AD400FEBC1BD38CBA6F69187C3823 . 406016 . . [1.0420.2600.5512] . . c:\windows\ServicePackFiles\i386\usp10.dll

  [7] 2004-08-04 . 6C0C7ED2908BC01121FB8CFED00D9F27 . 406528 . . [1.0420.2600.2180] . . c:\windows\$NtServicePackUninstall$\usp10.dll

  .

  [-] 2009-07-27 . C5684B98920F9BA98D6A33701CA816E6 . 135168 . . [6.00.2900.5853] . . c:\windows\system32\shsvcs.dll

  [-] 2009-07-27 . C5684B98920F9BA98D6A33701CA816E6 . 135168 . . [6.00.2900.5853] . . c:\windows\system32\dllcache\shsvcs.dll

  [-] 2009-07-27 . 998E90D8481C90E58CC10E36D043B389 . 135168 . . [6.00.2900.5853] . . c:\windows\$hf_mig$\KB971029\SP3QFE\shsvcs.dll

  [7] 2008-04-14 . 187CA499EBD287E7BBAC5B9B7AA9321E . 135168 . . [6.00.2900.5512] . . c:\windows\$NtUninstallKB971029$\shsvcs.dll

  [7] 2008-04-14 . 187CA499EBD287E7BBAC5B9B7AA9321E . 135168 . . [6.00.2900.5512] . . c:\windows\ServicePackFiles\i386\shsvcs.dll

  [-] 2006-12-19 . 78540AE1B56906461A65933F044811DA . 134656 . . [6.00.2900.3051] . . c:\windows\$NtServicePackUninstall$\shsvcs.dll

  [-] 2006-12-19 . 913E3CEA1A61BD60B370A2759638DE18 . 135168 . . [6.00.2900.3051] . . c:\windows\$hf_mig$\KB928255\SP2QFE\shsvcs.dll

  [7] 2004-08-04 . 6004C5BFB151EC97A40118623F9AFCAD . 134656 . . [6.00.2900.2180] . . c:\windows\$NtUninstallKB928255$\shsvcs.dll

  .

  [-] 2010-12-09 . 5B1E95F0BFCA17B6BBC9C3680465901D . 722944 . . [5.1.2600.6055] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2393802\SP3QFE\ntdll.dll

  [-] 2010-12-09 . 5BC1993725DB00A08A1DB20A5F4A316B . 722944 . . [5.1.2600.6055] . . c:\windows\system32\ntdll.dll

  [-] 2010-12-09 . 5BC1993725DB00A08A1DB20A5F4A316B . 722944 . . [5.1.2600.6055] . . c:\windows\system32\dllcache\ntdll.dll

  [-] 2009-02-09 . 38C10EABECA5C309CDA8FC48CB1D258A . 719872 . . [5.1.2600.5755] . . c:\windows\$hf_mig$\KB956572\SP3QFE\ntdll.dll

  [-] 2009-02-09 . 03742DE0FEC03F6C24C8C8C4EBE2576B . 719360 . . [5.1.2600.5755] . . c:\windows\$NtUninstallKB2393802$\ntdll.dll

  [7] 2008-04-14 . ABDED12ACB0B22F962BDA13438AC6F95 . 710656 . . [5.1.2600.5512] . . c:\windows\$NtUninstallKB956572$\ntdll.dll

  [7] 2008-04-14 . ABDED12ACB0B22F962BDA13438AC6F95 . 710656 . . [5.1.2600.5512] . . c:\windows\ServicePackFiles\i386\ntdll.dll

  [7] 2004-08-04 . 62E427500BDE808E7B1A4FFFFAA8EE83 . 712704 . . [5.1.2600.2180] . . c:\windows\$NtServicePackUninstall$\ntdll.dll

  .

  [-] 2009-02-27 . 698E2BFCCDF0FBABD9C020C254E609B4 . 177152 . . [5.1.2600.5768] . . c:\windows\system32\msctfime.ime

  [-] 2009-02-27 . 698E2BFCCDF0FBABD9C020C254E609B4 . 177152 . . [5.1.2600.5768] . . c:\windows\system32\dllcache\msctfime.ime

  [-] 2009-02-27 . F3CD6995AC59BC969D6A34785EA24B0C . 177152 . . [5.1.2600.5768] . . c:\windows\$hf_mig$\KB961503\SP3QFE\msctfime.ime

  [7] 2008-04-14 . 06005EACA50CFB8C8D2A1169F323EAA5 . 177152 . . [5.1.2600.5512] . . c:\windows\$NtUninstallKB961503$\msctfime.ime

  [7] 2008-04-14 . 06005EACA50CFB8C8D2A1169F323EAA5 . 177152 . . [5.1.2600.5512] . . c:\windows\ServicePackFiles\i386\msctfime.ime

  [7] 2004-08-04 . 721B80470EAD67A29D144A906862B4AB . 177152 . . [5.1.2600.2180] . . c:\windows\$NtServicePackUninstall$\msctfime.ime

  .

  [-] 2010-09-18 07:18 . 65930F8E17C7345BD5EF051390AFEC53 . 953856 . . [4.1.6151] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2387149\SP3QFE\mfc40u.dll

  [-] 2010-09-18 06:53 . DA894D4B8624F84C98125D70ADF0E7F4 . 953856 . . [4.1.6151] . . c:\windows\system32\mfc40u.dll

  [-] 2010-09-18 06:53 . DA894D4B8624F84C98125D70ADF0E7F4 . 953856 . . [4.1.6151] . . c:\windows\system32\dllcache\mfc40u.dll

  [7] 2008-04-14 16:04 . DC16E39186F6B5D854FA8EB98E71268B . 927504 . . [4.1.0.61] . . c:\windows\$NtUninstallKB2387149$\mfc40u.dll

  [7] 2008-04-14 16:04 . DC16E39186F6B5D854FA8EB98E71268B . 927504 . . [4.1.0.61] . . c:\windows\ServicePackFiles\i386\mfc40u.dll

  [-] 2006-11-01 19:19 . EB6534E13E970E26571C3D07533BD386 . 927504 . . [4.1.0.61] . . c:\windows\$NtServicePackUninstall$\mfc40u.dll

  [-] 2004-08-04 12:00 . 17A3CC1BC2399BBED2BE084295F410FB . 924432 . . [4.1.6140] . . c:\windows\$NtUninstallKB924667$\mfc40u.dll

  .

  [-] 2012-08-23 . 44AE3D2F42041B3378C8E5D0DE6471BE . 2070400 . . [5.1.2600.6284] . . c:\windows\Driver Cache\i386\ntkrnlpa.exe

  [-] 2012-08-23 . 44AE3D2F42041B3378C8E5D0DE6471BE . 2070400 . . [5.1.2600.6284] . . c:\windows\system32\ntkrnlpa.exe

  [-] 2012-08-23 . 44AE3D2F42041B3378C8E5D0DE6471BE . 2070400 . . [5.1.2600.6284] . . c:\windows\system32\dllcache\ntkrnlpa.exe

  [-] 2012-08-23 . 8BBC1990299B82655616AB4BB23DD24F . 2070400 . . [5.1.2600.6284] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2724197\SP3QFE\ntkrnlpa.exe

  [-] 2012-05-05 . 467023E098F0D82A535BE48096BB0139 . 2069888 . . [5.1.2600.6223] . . c:\windows\$NtUninstallKB2724197$\ntkrnlpa.exe

  [-] 2012-05-05 . 74897FD5EB3462BDA2CC0A26B98B5B23 . 2069888 . . [5.1.2600.6223] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2707511\SP3QFE\ntkrnlpa.exe

  [-] 2012-04-11 . D0195F8822D77348065A08E3D4147A76 . 2069888 . . [5.1.2600.6206] . . c:\windows\$NtUninstallKB2707511$\ntkrnlpa.exe

  [-] 2012-04-11 . 660C06D91D6DD52040DA61E973B3E85E . 2069888 . . [5.1.2600.6206] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2676562\SP3QFE\ntkrnlpa.exe

  [-] 2011-10-26 . DFD92451DB3FBE376299275FD1044319 . 2070144 . . [5.1.2600.6165] . . c:\windows\$NtUninstallKB2676562$\ntkrnlpa.exe

  [-] 2011-10-26 . 7DFF931ADB672D01B8C9B76E779CBCA5 . 2070144 . . [5.1.2600.6165] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2633171\SP3QFE\ntkrnlpa.exe

  [-] 2010-12-09 . 2DDA992BE16169D512B3508678306BEB . 2070144 . . [5.1.2600.6055] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2393802\SP3QFE\ntkrnlpa.exe

  [-] 2010-12-09 . 6D91CD8258E43A265CC1B7C7CBC61E51 . 2070144 . . [5.1.2600.6055] . . c:\windows\$NtUninstallKB2633171$\ntkrnlpa.exe

  [-] 2010-04-28 . D7D77FCFC8F1E32F333223E1AE6D504B . 2067712 . . [5.1.2600.5973] . . c:\windows\$hf_mig$\KB981852\SP3QFE\ntkrnlpa.exe

  [-] 2010-04-28 . 945D4BAE71F6E2984B902DB7B78CD2EF . 2067584 . . [5.1.2600.5973] . . c:\windows\$NtUninstallKB2393802$\ntkrnlpa.exe

  [-] 2010-02-16 . 98F44909395DBBA201CC3D8CC6B806FF . 2067584 . . [5.1.2600.5938] . . c:\windows\$NtUninstallKB981852$\ntkrnlpa.exe

  [-] 2010-02-16 . C09CEBB151A9C533BC5083F3AEDAD0A0 . 2067712 . . [5.1.2600.5938] . . c:\windows\$hf_mig$\KB979683\SP3QFE\ntkrnlpa.exe

  [-] 2009-12-09 . 343D35310C693845A6F0FBFCCEE6F6ED . 2066944 . . [5.1.2600.5913] . . c:\windows\$hf_mig$\KB977165\SP3QFE\ntkrnlpa.exe

  [-] 2009-12-09 . 25318C35A78B1BF74EE31B2783DD6458 . 2066816 . . [5.1.2600.5913] . . c:\windows\$NtUninstallKB979683$\ntkrnlpa.exe

  [-] 2009-08-04 . 6568FBFE68FA181B3062896882FFECC0 . 2066944 . . [5.1.2600.5857] . . c:\windows\$hf_mig$\KB971486\SP3QFE\ntkrnlpa.exe

  [-] 2009-08-04 . 4BFD69ACC0613A10C1DFC40035C11C14 . 2066816 . . [5.1.2600.5857] . . c:\windows\$NtUninstallKB977165$\ntkrnlpa.exe

  [-] 2009-02-10 . 81C4A213E88283B5C1989BE75E333815 . 2066816 . . [5.1.2600.5755] . . c:\windows\$NtUninstallKB971486$\ntkrnlpa.exe

  [-] 2009-02-09 . 4F791E49AE659E3A0E148F88D887401D . 2066944 . . [5.1.2600.5755] . . c:\windows\$hf_mig$\KB956572\SP3QFE\ntkrnlpa.exe

  [-] 2008-08-14 . 238671F196B8CDBC299AF346BF4F3E22 . 2066816 . . [5.1.2600.5657] . . c:\windows\$hf_mig$\KB956841\SP3QFE\ntkrnlpa.exe

  [-] 2008-08-14 . 897CC962A35C98418683D098A271A916 . 2058496 . . [5.1.2600.3427] . . c:\windows\$NtServicePackUninstall$\ntkrnlpa.exe

  [-] 2008-08-14 . 4FEC2C19D1B0E3DC34B8964D52E4CA96 . 2063744 . . [5.1.2600.3427] . . c:\windows\$hf_mig$\KB956841\SP2QFE\ntkrnlpa.exe

  [-] 2008-08-14 . C459BEF10516F38C623AFF19896FD6A4 . 2066816 . . [5.1.2600.5657] . . c:\windows\$hf_mig$\KB956841\SP3GDR\ntkrnlpa.exe

  [-] 2008-08-14 . C459BEF10516F38C623AFF19896FD6A4 . 2066816 . . [5.1.2600.5657] . . c:\windows\$NtUninstallKB956572$\ntkrnlpa.exe

  [7] 2008-04-14 . 559891E5A025A92AC648D4A85EA757C5 . 2066688 . . [5.1.2600.5512] . . c:\windows\$NtUninstallKB956841$\ntkrnlpa.exe

  [7] 2008-04-14 . 559891E5A025A92AC648D4A85EA757C5 . 2066688 . . [5.1.2600.5512] . . c:\windows\ServicePackFiles\i386\ntkrnlpa.exe

  [-] 2007-02-28 . 80691B07CAC39B56DFB2DF5ABE78F18E . 2060160 . . [5.1.2600.3093] . . c:\windows\$hf_mig$\KB931784\SP2QFE\ntkrnlpa.exe

  [-] 2007-02-28 . 4FEFD3871A8FC2B3B1CA780ABAAA9DC3 . 2058368 . . [5.1.2600.3093] . . c:\windows\$NtUninstallKB956841_0$\ntkrnlpa.exe

  [-] 2006-12-19 . 629B04AA1544239F6A40F07658F858EA . 2060160 . . [5.1.2600.3051] . . c:\windows\$hf_mig$\KB929338\SP2QFE\ntkrnlpa.exe

  [-] 2006-12-19 . 43CCAAAA3943CAA583F67A3BFF56E1F6 . 2058368 . . [5.1.2600.3051] . . c:\windows\$NtUninstallKB931784$\ntkrnlpa.exe

  [-] 2005-03-02 . 31D7044BCD9ABEBC6082E5ACAD95ADBB . 2057728 . . [5.1.2600.2622] . . c:\windows\$hf_mig$\KB890859\SP2QFE\ntkrnlpa.exe

  [-] 2005-03-02 . 659D508859419CD1C5000E82337BE48E . 2057600 . . [5.1.2600.2622] . . c:\windows\$NtUninstallKB929338$\ntkrnlpa.exe

  [7] 2004-08-04 . ACF426AC8F877FF7662C88338638F47F . 2057600 . . [5.1.2600.2180] . . c:\windows\$NtUninstallKB890859$\ntkrnlpa.exe

  .

  [-] 2012-08-23 . 2074A38959C8AC05F73F52BC43E73EFD . 2193664 . . [5.1.2600.6284] . . c:\windows\Driver Cache\i386\ntoskrnl.exe

  [-] 2012-08-23 . 2074A38959C8AC05F73F52BC43E73EFD . 2193664 . . [5.1.2600.6284] . . c:\windows\system32\ntoskrnl.exe

  [-] 2012-08-23 . 2074A38959C8AC05F73F52BC43E73EFD . 2193664 . . [5.1.2600.6284] . . c:\windows\system32\dllcache\ntoskrnl.exe

  [-] 2012-08-23 . 8489951701C4BF3B23D776AE145AC2FD . 2193792 . . [5.1.2600.6284] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2724197\SP3QFE\ntoskrnl.exe

  [-] 2012-05-05 . 4C4D0E0BCF493F2742287BD0CE48980C . 2193408 . . [5.1.2600.6223] . . c:\windows\$NtUninstallKB2724197$\ntoskrnl.exe

  [-] 2012-05-05 . B647074F7A64377AFE0F951FD55EA2B8 . 2193408 . . [5.1.2600.6223] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2707511\SP3QFE\ntoskrnl.exe

  [-] 2012-04-11 . 04CCF06E7C7952567F76035E5568AE02 . 2193408 . . [5.1.2600.6206] . . c:\windows\$NtUninstallKB2707511$\ntoskrnl.exe

  [-] 2012-04-11 . F664C180A547F9D29BE5B498B8E872BB . 2193408 . . [5.1.2600.6206] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2676562\SP3QFE\ntoskrnl.exe

  [-] 2011-10-26 . 1C621D7F8BE00DEB4A82B990CEA162C8 . 2193536 . . [5.1.2600.6165] . . c:\windows\$NtUninstallKB2676562$\ntoskrnl.exe

  [-] 2011-10-26 . 1366097E5DAE8EBC141C44D082832D02 . 2193536 . . [5.1.2600.6165] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2633171\SP3QFE\ntoskrnl.exe

  [-] 2010-12-09 . BA0C225987DB410F562007EE260CB846 . 2193536 . . [5.1.2600.6055] . . c:\windows\$hf_mig$\KB2393802\SP3QFE\ntoskrnl.exe

  [-] 2010-12-09 . DE80E0213637C84C31D61D2AB73DDE5F . 2193536 . . [5.1.2600.6055] . . c:\windows\$NtUninstallKB2633171$\ntoskrnl.exe

  [-] 2010-04-28 . 30663D0B0630CC784B0693B8BE9FD491 . 2190720 . . [5.1.2600.5973] . . c:\windows\$NtUninstallKB2393802$\ntoskrnl.exe

  [-] 2010-04-28 . 60D5FD1F930768CB59206E2B45303A95 . 2190848 . . [5.1.2600.5973] . . c:\windows\$hf_mig$\KB981852\SP3QFE\ntoskrnl.exe

  [-] 2010-02-17 . B1AAA4585EE147BF28C3C8B5E81A43BF . 2190720 . . [5.1.2600.5938] . . c:\windows\$NtUninstallKB981852$\ntoskrnl.exe

  [-] 2010-02-16 . D3FFE35F0B525CBDDB8F84124BB75B7D . 2190848 . . [5.1.2600.5938] . . c:\windows\$hf_mig$\KB979683\SP3QFE\ntoskrnl.exe

  [-] 2009-12-09 . C1D460C98586653DE8F3DF4487B1C40A . 2190080 . . [5.1.2600.5913] . . c:\windows\$hf_mig$\KB977165\SP3QFE\ntoskrnl.exe

  [-] 2009-12-09 . 5455BC01E754F1E1E1EA0C61586F1A18 . 2189952 . . [5.1.2600.5913] . . c:\windows\$NtUninstallKB979683$\ntoskrnl.exe

  [-] 2009-08-04 . 53165A6B9BFE84A494F5C31EC00689FD . 2189952 . . [5.1.2600.5857] . . c:\windows\$NtUninstallKB977165$\ntoskrnl.exe

  [-] 2009-08-04 . A6C4211F1A258869C05378DC60B97E61 . 2190080 . . [5.1.2600.5857] . . c:\windows\$hf_mig$\KB971486\SP3QFE\ntoskrnl.exe

  [-] 2009-02-10 . A9B77A48089BA2B465243F757EDB3691 . 2189952 . . [5.1.2600.5755] . . c:\windows\$hf_mig$\KB956572\SP3QFE\ntoskrnl.exe

  [-] 2009-02-09 . 9997BBBC842F134DB32321E1618572C8 . 2189824 . . [5.1.2600.5755] . . c:\windows\$NtUninstallKB971486$\ntoskrnl.exe

  [-] 2008-08-14 . 1A43A9EF689A90E3D914FAC8BB71C084 . 2189952 . . [5.1.2600.5657] . . c:\windows\$hf_mig$\KB956841\SP3QFE\ntoskrnl.exe

  [-] 2008-08-14 . 03678CFD07852F871A030412F7BB6162 . 2181120 . . [5.1.2600.3427] . . c:\windows\$NtServicePackUninstall$\ntoskrnl.exe

  [-] 2008-08-14 . 9B622D448C4B361652AEBB55D7E43960 . 2186752 . . [5.1.2600.3427] . . c:\windows\$hf_mig$\KB956841\SP2QFE\ntoskrnl.exe

  [-] 2008-08-14 . C42BA728A89A8394B8F21B7133635D18 . 2189952 . . [5.1.2600.5657] . . c:\windows\$hf_mig$\KB956841\SP3GDR\ntoskrnl.exe

  [-] 2008-08-14 . C42BA728A89A8394B8F21B7133635D18 . 2189952 . . [5.1.2600.5657] . . c:\windows\$NtUninstallKB956572$\ntoskrnl.exe

  [7] 2008-04-14 . 141A27527788DD5CE5C3D85BB937EE5E . 2189824 . . [5.1.2600.5512] . . c:\windows\$NtUninstallKB956841$\ntoskrnl.exe

  [7] 2008-04-14 . 141A27527788DD5CE5C3D85BB937EE5E . 2189824 . . [5.1.2600.5512] . . c:\windows\ServicePackFiles\i386\ntoskrnl.exe

  [-] 2007-02-28 . 7BD1227FC18FADAF2433E72A20F65536 . 2182912 . . [5.1.2600.3093] . . c:\windows\$hf_mig$\KB931784\SP2QFE\ntoskrnl.exe

  [-] 2007-02-28 . 34F0C0B294EFC4B1CDA85631841A2582 . 2181120 . . [5.1.2600.3093] . . c:\windows\$NtUninstallKB956841_0$\ntoskrnl.exe

  [-] 2006-12-19 . 2E12AE64594FB5EBDD5AB63403CE2F62 . 2182784 . . [5.1.2600.3051] . . c:\windows\$hf_mig$\KB929338\SP2QFE\ntoskrnl.exe

  [-] 2006-12-19 . 9D60A3B2B71FDABE2F639EED64F56FD2 . 2181120 . . [5.1.2600.3051] . . c:\windows\$NtUninstallKB931784$\ntoskrnl.exe

  .

  (((((((((((((((((((((((((((((((((( Startpunkter i registret )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  .

  .

  *Not* tomma poster & legitima standardposter visas inte.

  REGEDIT4

  .

  [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

  "Spotify Web Helper"="c:\program\Spotify\Data\SpotifyWebHelper.exe" [2012-10-28 1199576]

  "spotimote"="c:\program\spotimote\spotimote.exe" [2012-07-05 1155584]

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

  "Ad-Aware Antivirus"="c:\program\Ad-Aware Antivirus\AdAwareLauncher --windows-run" [X]

  "NvCplDaemon"="c:\windows\system32\NvCpl.dll" [2005-10-10 7286784]

  "ISUSScheduler"="c:\program\Delade filer\InstallShield\UpdateService\issch.exe" [2005-02-16 81920]

  "NvMediaCenter"="c:\windows\system32\NvMcTray.dll" [2005-10-10 86016]

  "AVG_TRAY"="c:\program\AVG\AVG2012\avgtray.exe" [2012-07-31 2596984]

  "DivXUpdate"="c:\program\DivX\DivX Update\DivXUpdate.exe" [2011-07-28 1259376]

  "APSDaemon"="c:\program\Delade filer\Apple\Apple Application Support\APSDaemon.exe" [2012-10-11 59280]

  "QuickTime Task"="c:\program\K-Lite Codec Pack\QuickTime\QTTask.exe" [2012-10-25 421888]

  .

  [HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]

  "CTFMON.EXE"="c:\windows\system32\CTFMON.EXE" [2008-04-14 15360]

  .

  [hkey_local_machine\software\microsoft\windows\currentversion\explorer\ShellExecuteHooks]

  "{5AE067D3-9AFB-48E0-853A-EBB7F4A000DA}"= "c:\program\SUPERAntiSpyware\SASSEH.DLL" [2011-03-06 77824]

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\windows nt\currentversion\winlogon\notify\!SASWinLogon]

  2011-03-06 20:29 548352 ----a-w- c:\program\SUPERAntiSpyware\SASWINLO.DLL

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\system\currentcontrolset\control\session manager]

  BootExecute REG_MULTI_SZ autocheck autochk *\0bootdelete\0c:\program\AVG\AVG2012\avgrsx.exe /sync /restart

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Minimal\Ad-Aware Service]

  @="Ad-Aware Service"

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Minimal\MSIServer]

  @="Service"

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Minimal\SBAMSvc]

  @="Service"

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Minimal\sdauxservice]

  @=""

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Minimal\sdcoreservice]

  @=""

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SafeBoot\Minimal\Wdf01000.sys]

  @="Driver"

  .

  [HKLM\~\startupfolder\C:^Documents and Settings^All Users^Start-meny^Program^Autostart^Kör Registreringsverktyg för Nintendo Wi-Fi USB Connector.lnk]

  path=c:\documents and settings\All Users\Start-meny\Program\Autostart\Kör Registreringsverktyg för Nintendo Wi-Fi USB Connector.lnk

  backup=c:\windows\pss\Kör Registreringsverktyg för Nintendo Wi-Fi USB Connector.lnkCommon Startup

  HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\iTunesHelper

  HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\NeroFilterCheck

  HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\PCSuiteTrayApplication

  HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\PhilipsDM

  HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\PhilipsLime

  HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\WinampAgent

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\CTFMON.EXE]

  2008-04-14 16:05 15360 ----a-w- c:\windows\system32\ctfmon.exe

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\e-kort]

  2008-12-11 12:14 377856 ----a-w- c:\program\ekort\ekort.exe

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\ISTray]

  2008-12-08 11:33 1173384 -c--a-w- c:\program\Spyware Doctor\pctsTray.exe

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\Malwarebytes Anti-Malware (reboot)]

  2012-12-14 15:49 824232 ----a-w- c:\program\Malwarebytes' Anti-Malware\mbam.exe

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\MSMSGS]

  2008-04-14 16:05 1695232 ------w- c:\program\Messenger\msmsgs.exe

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\NVMixerTray]

  2004-06-03 18:51 131072 -c--a-w- c:\program\NVIDIA Corporation\NvMixer\NvMixerTray.exe

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\nwiz]

  2005-10-10 19:49 1519616 ----a-w- c:\windows\system32\nwiz.exe

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\QuickTime Task]

  2012-10-25 02:12 421888 ----a-w- c:\program\K-Lite Codec Pack\QuickTime\QTTask.exe

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\Sony Ericsson PC Companion]

  2010-11-04 16:30 423632 ----a-w- c:\program\Sony Ericsson\Sony Ericsson PC Companion\PCCompanion.exe

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\Uniblue RegistryBooster 2]

  2008-07-23 11:16 1927448 ----a-w- c:\program\Uniblue\RegistryBooster 2\RegistryBooster.exe

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\services]

  "iPod Service"=3 (0x3)

  "Bonjour Service"=2 (0x2)

  "Apple Mobile Device"=2 (0x2)

  .

  [HKLM\~\services\sharedaccess\parameters\firewallpolicy\standardprofile\AuthorizedApplications\List]

  "%windir%\\system32\\sessmgr.exe"=

  "c:\\Program\\spotimote\\spotimote.exe"=

  "c:\\Documents and Settings\\Patric\\Application Data\\uTorrent\\uTorrent.exe"=

  "c:\\Program\\uTorrent\\uTorrent.exe"=

  "c:\\Program\\Spotify\\spotify.exe"=

  .

  R0 AVGIDSHX;AVGIDSHX;c:\windows\system32\drivers\avgidshx.sys [2012-04-19 24896]

  R0 Avgrkx86;AVG Anti-Rootkit Driver;c:\windows\system32\drivers\avgrkx86.sys [2010-09-07 31952]

  R0 d347bus;d347bus;c:\windows\system32\drivers\d347bus.sys [2005-08-15 155136]

  R0 d347prt;d347prt;c:\windows\system32\drivers\d347prt.sys [2005-08-15 5248]

  R0 PCTCore;PCTools KDS;c:\windows\system32\drivers\PCTCore.sys [2009-05-03 130936]

  R1 Avgldx86;AVG AVI Loader Driver;c:\windows\system32\drivers\avgldx86.sys [2010-09-07 237408]

  R1 Avgtdix;AVG TDI Driver;c:\windows\system32\drivers\avgtdix.sys [2010-11-09 301920]

  R1 SASDIFSV;SASDIFSV;c:\program\SUPERAntiSpyware\SASDIFSV.SYS [2006-10-10 12872]

  R1 SASKUTIL;SASKUTIL;c:\program\SUPERAntiSpyware\SASKUTIL.SYS [2007-02-27 67656]

  R1 sbaphd;sbaphd;c:\windows\system32\drivers\sbaphd.sys [2013-01-10 22064]

  R2 Ad-Aware Service;Ad-Aware Service;c:\program\Ad-Aware Antivirus\AdAwareService.exe [2012-12-14 1236968]

  R2 AVGIDSAgent;AVGIDSAgent;c:\program\AVG\AVG2012\avgidsagent.exe [2012-08-13 5167736]

  R2 avgwd;AVG WatchDog;c:\program\AVG\AVG2012\avgwdsvc.exe [2012-02-14 193288]

  R2 SBAMSvc;Ad-Aware;c:\program\Ad-Aware Antivirus\SBAMSvc.exe [2012-09-20 3677000]

  R2 sbapifs;sbapifs;c:\windows\system32\drivers\sbapifs.sys [2013-01-10 66344]

  R3 AVGIDSDriver;AVGIDSDriver;c:\windows\system32\drivers\avgidsdriverx.sys [2011-12-23 139856]

  R3 AVGIDSFilter;AVGIDSFilter;c:\windows\system32\drivers\avgidsfilterx.sys [2011-12-23 24144]

  R3 AVGIDSShim;AVGIDSShim;c:\windows\system32\drivers\avgidsshimx.sys [2011-12-23 17232]

  S3 gfiark;gfiark;c:\windows\system32\drivers\gfiark.sys [2013-01-10 33616]

  S3 ggflt;SEMC USB Flash Driver Filter;c:\windows\system32\drivers\ggflt.sys [2010-11-24 13224]

  S3 hitmanpro3;Hitman Pro 3 Support Driver;\??\c:\windows\system32\drivers\hitmanpro3.sys --> c:\windows\system32\drivers\hitmanpro3.sys [?]

  S3 SASENUM;SASENUM;c:\program\SUPERAntiSpyware\SASENUM.SYS [2006-02-16 12872]

  S3 Sony Ericsson PCCompanion;Sony Ericsson PCCompanion;c:\program\Sony Ericsson\Sony Ericsson PC Companion\PCCService.exe [2010-07-14 155344]

  S3 Tetris;Tetris driver; [x]

  .

  --- Övriga tjänster/drivrutiner i minnet ---

  .

  *NewlyCreated* - WS2IFSL

  .

  Innehåll i mappen 'Schemalagda aktiviteter':

  .

  2013-01-10 c:\windows\Tasks\Ad-Aware Antivirus Scheduled Scan.job

  - c:\program\AD-AWA~1\AdAwareLauncher.exe [2012-12-14 19:38]

  .

  2013-01-14 c:\windows\Tasks\Adobe Flash Player Updater.job

  - c:\windows\system32\Macromed\Flash\FlashPlayerUpdateService.exe [2012-04-04 21:26]

  .

  2012-12-10 c:\windows\Tasks\AppleSoftwareUpdate.job

  - c:\program\Apple Software Update\SoftwareUpdate.exe [2011-06-01 15:57]

  .

  .

  ------- Extra genomsökning -------

  .

  uStart Page = hxxp://www.neogaf.com/forum/forumdisplay.php?f=2

  IE: E&xportera till Microsoft Excel - c:\program\MICROS~3\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000

  TCP: DhcpNameServer = 192.168.1.1

  DPF: {C36112BF-2FA3-4694-8603-3B510EA3B465} - hxxp://f012.mail.spray.se/app/uploader/FileUploader.cab

  FF - ProfilePath - c:\documents and settings\Patric\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\b17mrj79.default\

  FF - prefs.js: browser.search.selectedEngine - Privitize VPN

  FF - prefs.js: browser.startup.homepage - hxxp://searchab.com/?aff=7&uid=b5f9c8f3-5110-11e2-84a0-0013463bf0f0

  FF - prefs.js: keyword.URL - hxxp://searchab.com/?aff=7&uid=b5f9c8f3-5110-11e2-84a0-0013463bf0f0&q=

  FF - ExtSQL: 2013-01-10 17:43; 50ddd5ef209ae@50ddd5ef209e7.com; c:\documents and settings\Patric\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\b17mrj79.default\extensions\50ddd5ef209ae@50ddd5ef209e7.com

  FF - ExtSQL: !HIDDEN! 2010-07-17 17:40; {20a82645-c095-46ed-80e3-08825760534b}; c:\windows\Microsoft.NET\Framework\v3.5\Windows Presentation Foundation\DotNetAssistantExtension

  .

  - - - - FÖRÄLDRALÖSA POSTER SOM TAGITS BORT - - - -

  .

  HKLM-Run-ROC_ROC_NT - c:\program\AVG Secure Search\ROC_ROC_NT.exe

  MSConfigStartUp-SunJavaUpdateSched - c:\program\Java\jre1.6.0_07\bin\jusched.exe

  .

  .

  .

  **************************************************************************

  .

  catchme 0.3.1398 W2K/XP/Vista - rootkit/stealth malware detector by Gmer, http://www.gmer.net

  Rootkit scan 2013-01-14 18:16

  Windows 5.1.2600 Service Pack 3 NTFS

  .

  scanning hidden processes ...

  .

  scanning hidden autostart entries ...

  .

  scanning hidden files ...

  .

  scan completed successfully

  hidden files: 0

  .

  **************************************************************************

  .

  --------------------- LÅSTA REGISTERNYCKLAR ---------------------

  .

  [HKEY_USERS\S-1-5-21-2503852333-4071263462-3290426511-1005\Software\Microsoft\SystemCertificates\AddressBook*]

  @Allowed: (Read) (RestrictedCode)

  @Allowed: (Read) (RestrictedCode)

  .

  [HKEY_USERS\S-1-5-21-2503852333-4071263462-3290426511-1005\Software\SecuROM\License information*]

  "datasecu"=hex:22,4c,9f,f4,7c,52,a9,88,ed,35,3a,b0,17,6d,e1,4d,d5,cf,34,99,61,

  97,df,f7,4c,f0,aa,96,e1,fb,2e,9c,fb,02,ff,e2,e6,d2,6a,e1,df,b2,01,bc,6e,f3,\

  "rkeysecu"=hex:70,da,eb,38,80,0c,6e,ab,7d,59,fb,e6,64,1a,9a,a3

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\CLSID\{73C9DFA0-750D-11E1-B0C4-0800200C9A66}]

  @Denied: (A 2) (Everyone)

  @="FlashBroker"

  "LocalizedString"="@c:\\WINDOWS\\system32\\Macromed\\Flash\\FlashUtil32_11_5_502_146_ActiveX.exe,-101"

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\CLSID\{73C9DFA0-750D-11E1-B0C4-0800200C9A66}\Elevation]

  "Enabled"=dword:00000001

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\CLSID\{73C9DFA0-750D-11E1-B0C4-0800200C9A66}\LocalServer32]

  @="c:\\WINDOWS\\system32\\Macromed\\Flash\\FlashUtil32_11_5_502_146_ActiveX.exe"

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\CLSID\{73C9DFA0-750D-11E1-B0C4-0800200C9A66}\TypeLib]

  @="{FAB3E735-69C7-453B-A446-B6823C6DF1C9}"

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Interface\{6AE38AE0-750C-11E1-B0C4-0800200C9A66}]

  @Denied: (A 2) (Everyone)

  @="IFlashBroker5"

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Interface\{6AE38AE0-750C-11E1-B0C4-0800200C9A66}\ProxyStubClsid32]

  @="{00020424-0000-0000-C000-000000000046}"

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Classes\Interface\{6AE38AE0-750C-11E1-B0C4-0800200C9A66}\TypeLib]

  @="{FAB3E735-69C7-453B-A446-B6823C6DF1C9}"

  "Version"="1.0"

  .

  [HKEY_LOCAL_MACHINE\software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\UserData\LocalSystem\Components\€–€|ÿÿÿÿÀ•€|ù•6~*]

  "D140210900063D11C8EF10054038389C"="C?\\WINDOWS\\system32\\FM20ENU.DLL"

  .

  --------------------- DLL'er som "laddats" under processer som körs ---------------------

  .

  - - - - - - - > 'winlogon.exe'(1120)

  c:\program\SUPERAntiSpyware\SASWINLO.DLL

  .

  - - - - - - - > 'explorer.exe'(1784)

  c:\program\spotimote\msgdll.dll

  c:\windows\system32\msi.dll

  c:\windows\system32\webcheck.dll

  c:\windows\system32\WPDShServiceObj.dll

  c:\windows\system32\PortableDeviceTypes.dll

  c:\windows\system32\PortableDeviceApi.dll

  .

  ------------------------ Andra processer som körs ------------------------

  .

  c:\program\AVG\AVG2012\avgrsx.exe

  c:\program\AVG\AVG2012\avgcsrvx.exe

  c:\program\Delade filer\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE

  c:\windows\system32\nvsvc32.exe

  c:\program\AVG\AVG2012\avgnsx.exe

  c:\program\AVG\AVG2012\avgemcx.exe

  c:\program\AD-AWA~1\AdAware.exe

  .

  **************************************************************************

  .

  Sluttid: 2013-01-14 18:35:41 - datorn startades om.

  ComboFix-quarantined-files.txt 2013-01-14 17:35

  .

  Före genomsökningen: 11 791 147 008 byte ledigt

  Efter genomsökningen: 12 230 336 512 byte ledigt

  .

  WindowsXP-KB310994-SP2-Home-BootDisk-SVE.exe

  [boot loader]

  timeout=2

  default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS

  [operating systems]

  c:\cmdcons\BOOTSECT.DAT="Microsoft Windows Recovery Console" /cmdcons

  UnsupportedDebug="do not select this" /debug

  multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Home Edition" /noexecute=optin /fastdetect

  .

  - - End Of File - - 0DEF8AA6A744EA5EBA09383DF1F35054


 20. Testade ESET-scannern igen fast lät "Remove found threats" vara ibockad, och den tog då bort alla. Så det kanske helt enkelt var därför det stod "Unable to clean" för att jag hade bockat av den. Så det var ju skönt.

  Märker dock att trots alla dessa insatser laddar jag fortfarande ner filer långsamt gentemot förut så jag börjar misstänka att det inte är nån spyware eller virus som orsakar det. Kan det inte vara nåt med routern då eller nån inställning? Hm, konstigt.

×
×
 • Skapa nytt...