Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

WilX

Medlem
 • Antal inlägg

  14
 • Gick med

 • Senaste besök

Om WilX

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1990-07-29

Profil

 • Ort
  Delsbo
 1. Hej jag har ett problem hemma med mitt trådlösa nätverk, eller det är snarare så att en polare har inget wifi-kort på sin dator, dock har min nokia 5800 wifi och jag undrar då om det finns något sätt att koppla upp sig på nätverket genom att koppla ihop den med datorn, har letat efter program osv men hittar inget som fungerar, nokia har ett inbyggd anslutningsprogram, dock vet jag inte om det stöder detta då jag inte kommer åt att öra några inställningar. NÅgon som har några tips? Tack på förhand!
 2. Hej jag har nyligen inskaffat en ny nokia 5800, lite allmänt är jag underbart nöjd med telefonen! (Köp!) menmen, jag har kommit i kontakt med ett problem, när jag ska överföra filer till telefonen via mitt hemnätverk så vill telefonen helt enkelt inte visa sig, så jag har letat på nätet efter standard specs på trådlösa i telefonen om man kör dhcp, men jag har också letat efter någonstans att manuellt ställa in ip:n, många skriver att man kan göra det under avancerade inställningar under det nätverk man är ansluten i, och visst kan jag välja att inte köra dhcp, men jag får inte några viktiga inställningar för ip eller dns för det. så nu undrar jag om det finns något sätt att ordna detta? antingen via att hitta standard specs eller hitta inställningar... (Routern har är inställd rätt, så det är bara frågan om hur jag kommer åt telefonen via nätverket, allt är anslutet och fungerar ut mot nätet) Tack på förhand!
 3. För att dela ut hela hårddiskar måste du i hårddiskens säkerhetstabb ställa in att även "NETWORK" ska kunna komma åt filerna inuti, vet inte om det är ända problemet men prova med det först!
 4. Hejdär alla glada! Nu har nog alla, eller åtminstonde dom flesta fått smaka på windows vista, men många har säkert (liksom jag) valt att gå tillbaka till windows xp. Det finns dock en sak som jag saknar väldigt mycket från vista, och det är den detaljrika informationen vid lokala filöverföringar, så nu undrar jag om det finns något sätt att göra samma sak i xp? kanske ett tredjepartens program (dock inga ftp program, utan ett integrerat) Jag undrar också om det finns något program där du kan se den faktiska överföringen vid trådlöst (kanske går på samma som ovan) Tack på förhand //WilX
 5. Okej, jo det är mycket möjligt att det är annorlunda beroende på språkversion, nu råkar det vara så att jag har det valet ikryssat redan, tänkte att "självklart är så!" men kikade nyss och ja, kryssat, men fungerar inte ändå :tack för den snabba hjälpen!
 6. Jag försökte med lyckades antagligen inte att beskriva det jag eftersträvar, jag vill ha en spelningslista som sparas automatiskt, utan att jag ska behöva spara den. (Sen har jag inte någon spara spelningslista längst ner i högra hörnet, har den däremot ovanför spelningslistan, i rullistan med "uppspelningar"
 7. Det är nu såhär att jag har försökt att lyckas med detta precis hur länge som helst, men det känns inte som att jag kommer någon vart, det känns som om jag har kollat alla menyer överallt och läst alla trådar som finns. Men, det är såhär: Jag slår på wmp, ägnar en timme åt att lägga till den musik jag vill lyssna på och tänker "gud så skönt att jag är klar" och rätt vad det är så har jag gjort något och måste starta om datorn, men inte tänker jag på att spelningslistan då försvinner, så, det jag nu vill, är att spelningslistan sparas temporärt, tills man ändrar den, jag vet att det går, för andra har på det sättet, men vet inte hur de har fått det så, och jag har haft likadant i winamp förut. tack på förhand! /WilX
 8. WilX

  Sweex 5.1 och mikofon

  Jag råkar ha ett problem med mitt nya sweex 5.1 (SC012) -ljudkort som jag köpte för att mikrofonen i mitt intergrerade ljudkort (ABIT - NF7 V2) slutade fungera. Men nu när jag väl gått och köpt ett nytt ljudkort (Väldigt billigt dock) så fungerar inte micken med det kortet heller, felet här är att mikrofonvolymen är alldeles för låg, och saken är den att drivrutinerna till detta kort tar över windows xp.s egna, så mikrofonförstärkaren går inte att komma åt längre. Tacksam för svar mvh WilX [inlägget ändrat 2007-12-15 17:04:08 av WilX]
 9. Hejsan! det är så här att jag har en mx518 som jag har ett ett ganska bra tag nu, men då är det så att scrollhjulet helt plötsligt har slutat fungera, efter ett tag löste det sig när jag gjorde något, bland annat uppdaterade mjukvaran, och resettade den.. nu fungerade det inte efter det utan det tog ett par dagar, och återigen har den gått till att inte fungera, lite ledsamt då jag använder scrollen i princip hela tiden.. kan det röra sig om en mjukvaru-krock någonstans? Mvh WilX
 10. Dom var nog lite för tunga för min del tänkte mer på nåt smått i 1000-2000:- klassen =] funderar nu på att slå upp en serverdator istället som man kan trycka några hårddiskar i =)
 11. Hej, jag skulle vilja ha lite tips på olika kabinett man skulle kunna lägga ut lite pengar på då vi skulle vilja ha all media på samma ställe, orkar inte ställa upp en server utan det lutar mer åt att skaffa ett ethernet rack, ca 2 diskar s-ata, har letat något grymt mycket efter olika men har faktiskt inte hittat något, har även funderat på t.ex lacie's nätverksdiskar men ett rack vore bättre då man kan byta hårddiskar efter behov tack på förhand!
 12. Det var inte det felmeddelandet jag fick, osäker på vad som gjorde det men jag fick faktsiskt igång det, provade flytta runt till lite olika PCI-portar samt avinstallerade precis alla nätverksdrivrutiner jag hade på datorn, då fungerade det tack för dina snabba svar och engegemang(?) lev lyckligt!
 13. Tror bara det är när det gäller plugin-kort till bärbara.. iaf så står det att man ska kryssa xp:s maskinvaruinstallation och köra drivrutinerna sen. Sen går det inte att köra installationen utan att plugga i kortet förresten (den frågar efter kortet och man kommer inte vidare)
 14. Hallå! Jag har ett problem med mitt nyinköpta trådlösa nätverkskort, det är ett dwa-547 pci kort från d-link Jag kan helt enkelt inte installera kortet i datorn, efter att ha stoppat i kortet får jag upp xp:s plug and play installation som jag kryssar ner, men när jag sen kör drivrutinerna som följde med kortet får jag upp felmeddelandet "den trådlösa drivrutinen kunde inte installeras" (typ), har även provat med nyaste drivrutinerna från d-links hemsida. När jag provar installera drivrutinerna manuellt istället, dvs går in på den "okända" pci maskinvaran, och installerar med gamla/nya drivrutiner, så går installationen igenom och jag får upp kortet på datorn, får dock "felmeddelande (10)" och kortet kan inte köras. Någon som har den blekaste om vad felet kan vara? tacksam för svar.
×
×
 • Skapa nytt...