Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Duke of Earl

Medlem
 • Antal inlägg

  44
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. En dum fråga kanske! Men om jag kör med två bildskärmar som jag har i klonat läge. (har ett grafikkort med två bildskärmsuttag, Nvidia 8800 GTX) Påverkar det prestandan i krävande applikationer?
 2. Om nu någon mot förmodan själv har ett behov av någon liknande pryl så har jag jag efter en himla massa Googlande själv hittat denna pryl som man kan koppla in upp till tolv knappar i och sedan programera dom (även Macron) Bara att plugga in i USB-porten om jag läste rätt. Visserligen så går den loss på ca 1800 riksdaler och är visserligen inte ett komplett tangenbord men det är det bästa jag har kunnat hitta. X-keys® USB Switch Interface (12 Ports) http://www.piengineering.com/xkeys/xkswi.php
 3. Jag undrar om det finns någon emulator, eller vad man nu kan kalla det att köpa som man kan koppla lösa knappar till för att efterlikna tangentbordstryckningar! Skall bygga mig en hemma-cockpit och skullle tex vilja bygga in tangentbordsknappar lite här och var. Skall med andra ord fungera som ett vanligt, men utspritt, tangentbord som skall fungera tillsammans med Windows Xp. Säkert en önskedröm att det skall kunna gå att köpa en pryl som denna, men frågar man inte så får man inte veta :-) Duke
 4. Tack för det :-) Då fungerar det säkert med lägre upplösning på spel för mig också.
 5. Hej! Förmodligen en dum fråga! Jag är i stånd att införskaffa en 24" widescreen tft-skärm som jag endast skall använda till flygsimulator som jag kör i en relativt låg upplösning (1360*788 vill jag minnas) på min crt-skärm idag. Frågan är då om en 24" tft skärm "kan" köra den upplösningen, eller om man måste ställa in en högre upplösning i spelet och "skrivbordet", vilket innebär sämre prestanda i flygsimulatorn, och det vill jag undvika. Givetvis så är jag medveten om att detaljnivån inte blir den bästa, men frågan om det går att "fylla" tft-skärmen med den upplösningen? För visst bör man ha samma upplösning i ett spel som man har på "skrivbordet"? Eller kan man ha 1900*1200 som skrivbordsupplösning och ha en lägre inställning i spelet? Edit: Jag kanske skall tillägga att mitt grafikkort klarar 1900*1200. [inlägget ändrat 2008-02-06 13:08:06 av Duke of Earl]
 6. Måste återkomma ang detta skumma fel! Jag bytte antivirus- och brandväggsprogram för knatppt två veckor sedan då Norton Internet Security demot började närma sig mot sitt slut. Döm min förvåning när jag då upptäcker att jag i samband med det också får utmärkt signal till min Linsys!! Om det var tidernas tillfällighet (vilket jag inte tror) så har i alla fall min starka signal nu bestått i snart två veckor! Men för den intsatte så kanske det inte är helt otänkbart att Norton kan ha påverkat signalstyrkan till routern? Låter ifofs långsökt , men vad skall man tro :-)
 7. Nu är jag osäker på forumtillhörigheten men jag hoppas jag tog rätt. Jag skulle vilja föra över filer från min XP-dator till min bärabara med Vista. Köpte därför en avsed kabel (Belkin Easy Transer Cable for Windows Vista) Den verkade vara som klippt och skuren för mina behov (är totalt novis på just nätverk) eftersom den var avsed för filöverföringar mellan en Xp och en Vista dator, plug and play osv. Men givetvis nu sitter jag här och kan inte föra över en endaste fil. Har kommit så långt att båda datorerna "kännner av" att dom är ihopkopplade då det står att Windows filöveröfring körs på båda datornerna. Dra inte ur kabeln etc etc.. Men så fort jag skall försöka föra över en fil i "nätverket" så får jag ett felmeddelande på min Vistaburk. "Det inträffade ett fel när anslutningen skulle användas. Windows Filöverföring avbryts" Är det någon kunnig som har tips på vad det kan vara? Har installerad om nya drivrutiner från Belkin på min XP dator ( Vista är plug and play) och startat om båda burkarna,men jag får fortfarande samma felmeddelande. [bild raderad 2007-07-08 19:07:58 av Duke of Earl]
 8. Hej! Just i mitt fall så ingick det ett program med min Acer som heter "Acer eRecovery" som sparar backupen på en dold partiotion på håddisken, men jag är på jakt efter ett backupprogram för Vista som gör att jag kan göra en backup på en extern hårddisk. Tydligen så har inte Norton Ghost 10 stöd för Vista ännu. (skall vara på gång om jag förstår saken rätt) men jag kan ha fel.
 9. Det enda raka var att ominstallera hela Vista. Det måste ha blivit strul i registret även för webkameran. Men nu fungerar allt :-) Vis av erfarenheten har jag inte bara litat på systemåterställningen, utan gjort backup så att jag kan rulla tillbaka allt igen. Det vete katten om man törs installera minneskortläsaren igen med tanke på allt strul!
 10. Har testat samliga kanaler. Bättre än 32% blir det inte, men det var så lågt som 24% på ngn kanal.
 11. Skrämde upp signalen till 32% på kanal 6. Provade kanal 2, fick 28%, så ngn liten,liten skillnad gör det.
 12. Ja, det är nog bara en som är trådlös. Har två enheter under nätverkskort, men den andra enheten är en "Realtek RTL8169/8110 Family PCI Gigabit Ethernet NIC (NDIS6.0)" och antar att det skall föreställa det "vanliga" nätverkskortet.
 13. Inte ngn inbyggd RF-mottagare vad jag kan se. Bläddrade i instruktions- boken men hittade inte ngn sådan.
 14. Har bluetooth, men har den inte påsatt! Eh.... startade om datorn (hade haft den på en stund tidigare) och nu för fösta gången, utan att jag har ändrat på någonting så har jag 100% mottagning. Men det är ju inte helt sant att jag inte har ändrat ngt. Köpte en trådlös mus igår som jag installerade, men hade i går ialla fall fortfarande 30% mottagning. Idag så satte jag USB-mottagaren i ett annat USB uttag så att den installerade sig igen. Undrar om det har påverkat ngt? Skumt i alla fall! Prövade att starta om datorn igen medan jag skriver detta och då var mottagningen tillbaka till ca 30%. Jag ger upp. Jag skyller allt på Vista och hoppas att det löser sig i det långa loppet :-). Tack för all hjälp!
×
×
 • Skapa nytt...