Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

/Stefan

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Hej igen! Det fungerade inte med Microsoft uppdateringarna, tyvärr! Har nu gått igenom min Advent 5544 NO, och lyckats klara det här själv. Ni som har denna dator måste bränna en DVD, tryck på ikonen The tech guys DVD, och bränn den, det måste ni ha gjort från början från köpet så att säga, har problemen kommit så är det försent. Obs skriver mer om denna ruta inte räcker. Sedan måste ni som har problem stoppa in skivan och formatera hårddisken, "Destruktiv" återställning, spara viktiga filer på USB minnen eller annat, innan återställningen! För allt försvinner efter formateringen. Sedan när ni fått en ren Fabriks VISTA, Gör ni följande= . Klicka på Startknappen. 2. Klicka på Påbörja sökning, skriv msconfig och tryck Enter. 3. Välj Fortsätt på kontroll av användarkonto. 4. Klicka på fliken Tjänster i det nya fönstret. 5.Ta bort bock I rutan för Microsoft defender. 6. Klicka nu på Verkställ och Ok och starta om datorn när du blir tillfrågad. 7. Efter omstart kan du få frågor om de ändringar vi just gjort - klicka bara på krysset (X) för att stänga ner dessa. 8. Detta är enda chansen att få bibehålla användarens möjligheter att själv påverka skeendet...Tyvärr. Så ligger det till så. Det är Defender som ställer till det på ADVENT 5544 NO! Lycka till och fråga om ni har problem! Sedan Har ni inte bränt en återställnings DVD Så kan ni få av mig, för den kostar pengar när du beställer från Microsoft. /Stefan
  2. Hej! Nu har Jag ringt Microsoft Sverige om problemen, på ADVENT 5544 NO, pratade med support killarna på telefon, skickade mina log filer till dem de lovade att ta tag i det här, i går kom då uppdateringarna, nu verkar det funka! Om ni vill kolla, gör så här. Använd återställnings dvd-n och ta "Destruktiv återställning" och sedan när du laddat ner fabriks VISTA, ladda ner alla viktiga uppdateringar, på uppdateringen, mycket viktigt !! Dessa uppdateringar kom i går 14/4 Gör det manuellt så att du har koll på vad du laddar ner. Sedan är det ju inte helt säkert att det inte kärvar, än så länge funkar allt för mig.
  3. Hej! Har nu råkat ut för samma problem med min bärbara ADVENT 5544 NO. Vore så tacksam om någon berättar om det fått rätsida på problemen! Och i så fall hur? Det verkar som om datorn uppdaterar sig själv även om man stängt ner uppdaterings tjänsten! Får alltid 3 uppdateringar trots blockering av uppdateringen.... Vore kul om någon kan komma på en lösning. /Stefan, Luleå
  4. Hej har nu konstaterat att det inte är undertryck i tanken! Samma händer nu fast jag inte har tanklocket alls på plats.... Har hört mig för lite både på Toyota och andra, de säger att tändmodulen är det stora felet, får en ny här i stan i morgon förstår att något annat måste det vara då bilen lägger av efter att den kommit upp i arbetstemperatur, kan köra så länge motorn är kall men sedan den blivit varm så lägger den av............ Får ändå tacka för tipset! /Stefan
  5. Skall kolla det nästa gång, kan stämma det där för när jag öppnar tanklocket så pyser det som fan, nej jag vet inte om det är elfel gissar bara. Skall borra litet hål i locket för att utesluta undertryck. Tack så mycket Pär för tipset! Återkommer när jag vet....... /Stefan
  6. Min corolla har ett besynerligt fel, Vid fuktig väderlek händer det att den tvärdör vid färd och ibland startar den inte ingen gnista sätter på motorvärmaren i halvtimma då är det inga problem, ibland när jag kört och slagit av motorn öch försöker starta 10 minuter efter så händer ingenting, då måste man vänta i en havtimma då går den igång. Har bytt fördelarlock, rotor, generator. Det är inget fel på startmotorn den drar runt som vanligt hela tiden. Snälla finns det någon som kan hjälpa mig? Är så jättetacksam för hjälp, inte roligt att bli stående i trafiken med en massa irriterade bilister. /Stefan
  7. Har BitComet, kan det här med att ladda ner från PirateBay, men fattar inte hur jag delar med mig alltså kan dra och släppa en fil så att progammet gör en torrent men sedan var skriver jag tracker adressen som jag hämtar från pirateBay?? Vilka rutor i BitComet skall fyllas i och med vad?? Är helt ny i sådant här så vore mycket tacksam ...Får inte detta till att fungera!! MVH/S
  8. Hej! Det gick alldeles utmärkt med partition magick kunde återställa de försvunna 59 GB, Vilket underbart enkelt verktyg!!!!! Får tacka dig för tipset! Mvh/Stefan
  9. Hej och tack Dennis! Skall försöka med partition magic, har XP-Pro med SP2 Återkommer, sedan! /Stefan
  10. Har en hårddisk på 200 GB, tappade dryga 50 av dessa när jag skulle föra in en nyare xp det verkar som om datorn inte hittar dessa längre, men försöker jag vid insallationen att partionera om så dyker dessa 50 GB upp men de känner inte av varandra så jag kan installera 2 operativsystem en på C och en på E 50 GB på E och 150 C och när jag sedan startar så får jag välja mellan dessa, det går inte att få en enda 200 GB....Är det någon som vet vad felet är, börjar bli desperat, HJÄLP mig snälla! Vet inte hur jag åtgärdar detta fel!? /Stefan
×
×
  • Skapa nytt...