Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

snubbeltramp

Medlem
 • Antal inlägg

  23
 • Gick med

 • Senaste besök

Om snubbeltramp

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1978-10-10

Profil

 • Ort
  kristianstad
 1. Hej! Sitter på en lenovo 3000 n200 och försöker konfigurera ett ad-hoc för internet delning men när jag försöker skapa ett ad-hoc så står det "det går inte att konfigurera *namn* nätverk"
 2. Hej! har ett konstigt problem med datorn och det är att alla bilder visas pixliga och med lite färg i på hemsidor men i windows så är bilderna perfekta, enbart i firefox & IE som bilderna är i lågupplösning. Har 96DPI (standard) Ctrl-r zoomat i FF utan lösning uppgraderat grafikkortet kör 32-bits i vista kommer inte på någon mer lösning på detta konstiga problem.
 3. imed att det finns drivrutiner till windows xp till denna dator men ett anpassat BIOS för vista så funkar inte datorn som den ska när man lägger in xp! Men vill man försöka så kan man ladda ner drivrutinerna och sedan ställa om till "IDE native" i bios och sedan formatera partionerna i xp installationen men datorn kommer troligtvis inte gå 100% med xp. Man får helt enkelt vänta tills windows 7 börjar säljas och hoppas på att acer ger support för det bytet i framtiden för deras gamla modeller. Dem ger iaf inget stöd för "nergradering"till xp som det kallas ( i mina öron borde det heta "uppgradering") så det är väl en tidsfråga ifall dem vill ge stöd för vista/win7 byten. Antar det är billigast för datormärken att bara köpa upp ett avtal för enbart ett operativsystem och ge support för enbart detta. Men inget vidare bra för kunden ifall dem vill ha val för vilket operativsystem som ska va på datorn. Första och sista gången jag kommer köpa just en märkesdator!
 4. vista kan ju tolkas om det är fel på?! Många har ju klagat på det pga att det är långsammare och kräver mer resurser än alla andra operativsstem tillängliga! Mac os x, win xp och linux baserade operativ sstem är ju mycket snabbare och stabilare! vista är ju 6sec långsammare än sin föregångare xp i genomsnitt på olika arbetsområden i operativsystemet. Visst vista funkar och så men vill man ha ett långsamt operativsystem med ständiga popup fönster trots att man stänger av det så är det väl ok. Ni kan ju kolla efter ubuntu, xp och vista testet som jag inte kommer ihåg länken till men där har dem samma fil som packas upp i vardera operativsystem. där vista har 12min, xp 2min och ubuntu 2sec! vill man stå ut med långsamt filsystem så är väl det också ok. Men för oss som använder mycket filer och belastar datorn mer än aftonbladet läsning och hotmail då och då så tycker jag inte vista är så mycket dugligt överhuvudtaget. Och det där med att det bara är fel på användaren och inte datorn så kan jag medela att Acer kör operativsystem baserat BIOS, alltså ett BIOS som är enbart anpassat för just windows vista! Så slusatsen är att annat än vista inte går att lägga in på min laptop imed denna dator bara är anpassad för vista just nu. Så det är en tolkningsfråga om det kan vara fel på vista eller datorn när det ska bytas operativsystem! i detta fallet är det både datorn och vista som är mitt problem. jag har tagit hjälp av acer support och andras men det är ingen mening med byte.
 5. hej! jo klart jag försöker köra över xp på c:\ där vista ligger! Men sedan win 3.1 tiden till nu så har jag aldrig haft problem att köra över befintlig partion med system på för ett nytt system förän vista dök upp i datavärden! Har alltid sätt till att formatera sig själv och rensa gammalt system innan det nya systemet lagts in. men vista gillar inte detta sättet. Har också fått det tipset med IDE mode på satan men inte hunnit prova än. Och drivrutiner har jag laddat ner och brännt på skiva.
 6. hur går jag till väga för att läsa av blåskärms info m.m? fanns ingen meny i start & återställ menyn, inte vad jag såg iaf?! är man tvungen att bränna 2st skivor för hdd & memtest testerna?
 7. Ja jag startar ifrån skivan. och nåt ställe för att få fram nån blåskärms dump finns där inte heller! har iofs en .dmp fil i rooten men den är ju krypterad för läsning i wordpad och så... hittade memory.dmp filen i systemroten men den filen går inte öppna utan den krashar vid 1% klar.... [inlägget ändrat 2009-03-16 14:39:33 av snubbeltramp]
 8. Ja kanske det är xp men tror det fortfarande är vista som strular imed jag har testat 2 olika xp skivor via bios/cd boot. och varför skulle det stå att installationen hindras pga att windows håller på att skadas? xp kan ju inte hålla på att skadas om jag inte äns har fått det installerat! Verkar mer som datorn påstår att vista håller på skadas pga xp installationen så jag tror det är vista som gör BSOD?!?! -------------- Det är inte i själva vista som omstarterna görs utan även i ubuntu. (har tagit bort ubuntu för tillfället) Det stod nåt med 0% på batteri m.m i menyn på ubuntu så är osäker på om drivrutinerna (för batteri&ström) för min acer 5530g i ubuntu är så stabila? Vågade inte ha kvar ubuntu pga omstarterna, datorn kändes väldigt varm när den körde ubuntu med men det kan vara nåt man fått för sig?! Men finns det inte möjlighet utan att använda linux baserat eller xp för att formatera sin c:\ partion? För xp tillåts inte alls att installeras. kommer inte äns till 0-100% installationen utan krashas innan på denna skiva! den förra xp skivan jag testade så kom jag väl till nån viss % av installationen innan en "windows håller på att skadas" BSOD!
 9. Hej! Har en Acer 5530g med vista, och det är så att vista är fruktansvärt dåligt på alla sätt som är möjliga. Inte bara det att min Acer laptop inte har direkt några specifikationer för att äns klara vista med bra resurser är ett skämt men även att vista är opålitligt! Så Till saken är att min kära dator med vista inte gillar att man försöker lägga in andra operativ system än just skit vista! Ubuntu funkade bara att installeras via vista som andrahands operativsystem men detta gillade varken vista eller acer laptopen så den började frivilligt starta om sig då och då precis som den ville! Windows xp installationen är med en kul sak för då mitt i installationen via cd boot ifrån bios så vill förstås vista hindra att detta händer genom att ge mig en fin Blue Screen Of Death där det står att vista håller på skadas och avbryter min xp installation! Just nu känns det som microsoft med sitt vista är i nåt liknande FBI eller Gestapo genom att totalhindra min dator på alla möjliga sätt att vista inte försvinner på denna underbart dåliga dator ifrån Acer. Så nu skulle jag vilja ha hjälp med hur jag totalformaterar min dator ifrån bios/dos så att microsoft "gestapo" vista inte kan lägga sina äckliga fingrar i blöt för min plan att bli av med vista för gott! Ubuntu & windows xp skivorna är ingen lösning ifrån bios boot för att få bort vista iaf så den ända lösning jag kan tänka mig just nu är att "nuka" min dator på något sätt så min dator blir totalformaterad. Någon som har samma problem? Ps. Skaffa aldrig Vista om du letar efter "performance" för din dator!
 10. Hej! Har haft D50 modemet ifrån ice.net några veckor nu och det har alltid funkat bra att dela ut via ad-hoc. Men för 2 dagar sedan så skulle jag dela ut internet pga att jag tappade internet, gjorde ett ad-hoc delning och jag kryssade i "dela internet" men mina inneboende kunde inte komma åt internet trots delningen! Så jag raderade den förra ad-hoc och gjorde en ny men denna gången så fick jag inte fram någon "delning av internet" ruta vid skapandet. Dennna ruta har jag fortfarande inte trots att jag inaktiverat "lokalt nätverk" via kabel och raderat D-50 anslutningen och skapat en ny! Kör VISTA på alla datorer (3st)!
 11. [log]Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 11:08:07, on 2007-03-26 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program\Eset\nod32krn.exe C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE C:\WINDOWS\TBPanel.exe C:\Program\Eset\nod32kui.exe C:\Program\DAEMON Tools\daemon.exe C:\Program\QuickTime\qttask.exe C:\Program\Java\jre1.5.0_10\bin\jusched.exe C:\Program\iTunes\iTunesHelper.exe C:\program\steam\steam.exe C:\Program\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe C:\Program\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe C:\Program\iPod\bin\iPodService.exe C:\Program\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe C:\Program\HijackThis\HijackThis.exe R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.paintball.se/ R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Länkar O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program\Adobe\Acrobat 5.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.ocx O2 - BHO: (no name) - {16F47824-2586-46A9-A216-7E10C3198E36} - (no file) O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program\Java\jre1.5.0_10\bin\ssv.dll O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file) O2 - BHO: (no name) - {A25CF3EC-6EF5-4021-9F23-D135E969085B} - (no file) O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\program\google\googletoolbar2.dll O2 - BHO: (no name) - {D38439EC-4A7F-42b4-90C2-D810D7778FDD} - (no file) O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\program\google\googletoolbar2.dll O4 - HKLM\..\Run: [soundMan] SOUNDMAN.EXE O4 - HKLM\..\Run: [Gainward] C:\WINDOWS\TBPanel.exe /A O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE O4 - HKLM\..\Run: [DAEMON Tools] "C:\Program\DAEMON Tools\daemon.exe" -lang 1033 O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program\QuickTime\qttask.exe" -atboottime O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RunDLL32.exe NvMCTray.dll,NvTaskbarInit O4 - HKLM\..\Run: [NeroCheck] C:\WINDOWS\system32\\NeroCheck.exe O4 - HKLM\..\Run: [sunJavaUpdateSched] "C:\Program\Java\jre1.5.0_10\bin\jusched.exe" O4 - HKLM\..\Run: [iTunesHelper] "C:\Program\iTunes\iTunesHelper.exe" O4 - HKLM\..\Run: [Dcom Helper] utorrent.exe O4 - HKLM\..\RunServices: [Dcom Helper] utorrent.exe O4 - HKCU\..\Run: [steam] "c:\program\steam\steam.exe" -silent O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe" /background O4 - HKCU\..\Run: [swg] C:\Program\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe O4 - HKCU\..\Run: [ipWins] C:\Program\Ipwindows\ipwins.exe O4 - HKCU\..\Run: [Dcom Helper] utorrent.exe O4 - Startup: Adobe Gamma.lnk = C:\Program\Delade filer\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program\Java\jre1.5.0_10\bin\ssv.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java-konsol - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program\Java\jre1.5.0_10\bin\ssv.dll O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program\Messenger\msmsgs.exe O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program\Messenger\msmsgs.exe O12 - Plugin for .spop: C:\Program\Internet Explorer\Plugins\NPDocBox.dll O18 - Protocol: livecall - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - C:\Program\MSNMES~1\MSGRAP~1.DLL O18 - Protocol: msnim - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - C:\Program\MSNMES~1\MSGRAP~1.DLL O20 - Winlogon Notify: jkhhf - C:\WINDOWSO20 - Winlogon Notify: mljhijh - C:\WINDOWSO23 - Service: Adobe LM Service - Adobe Systems - C:\Program\Delade filer\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program\Delade filer\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe O23 - Service: iPod Service - Apple Inc. - C:\Program\iPod\bin\iPodService.exe O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:\Program\Eset\nod32krn.exe O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe [/log]
 12. [log] SDFix: Version 1.74 Run by Administrat”r - 2007-03-26 - 10:56:21,56 Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] Running From: C:\sdfix\SDFix Safe Mode: Checking Services: Restoring Windows Registry Entries Restoring Default Hosts File Rebooting... Normal Mode: Checking Files: No Trojan Files Found... ADS Check: C:\WINDOWS\system32 No streams found. Final Check: Remaining Services: ------------------ Authorized Application Key Export: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\StandardProfile\AuthorizedApplications\List] "%windir%\\system32\\sessmgr.exe"="%windir%\\system32\\sessmgr.exe:*:enabled:@xpsp2res.dll,-22019" "C:\\Program\\MSN Messenger\\msnmsgr.exe"="C:\\Program\\MSN Messenger\\msnmsgr.exe:*:Enabled:Messenger" [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\SharedAccess\Parameters\FirewallPolicy\DomainProfile\AuthorizedApplications\List] "%windir%\\system32\\sessmgr.exe"="%windir%\\system32\\sessmgr.exe:*:enabled:@xpsp2res.dll,-22019" Remaining Files: --------------- Checking For Files with Hidden Attributes : Finished [/log]
 13. C:\WINDOWS\system32\cxhiojmr.dll = gick inte C:\WINDOWS\system32\utorrent.exe = scannar! [log]Antivirus Version Update Result AhnLab-V3 2007.3.24.1 03.26.2007 no virus found AntiVir 7.3.1.44 03.26.2007 Worm/Sdbot.973312 Authentium 4.93.8 03.24.2007 no virus found Avast 4.7.936.0 03.25.2007 no virus found AVG 7.5.0.447 03.25.2007 no virus found BitDefender 7.2 03.26.2007 no virus found CAT-QuickHeal 9.00 03.26.2007 no virus found ClamAV devel-20070312 03.25.2007 no virus found DrWeb 4.33 03.26.2007 no virus found eSafe 7.0.14.0 03.25.2007 no virus found eTrust-Vet 30.6.3512 03.26.2007 no virus found Ewido 4.0 03.25.2007 no virus found FileAdvisor 1 03.26.2007 no virus found Fortinet 2.85.0.0 03.26.2007 suspicious F-Prot 4.3.1.45 03.23.2007 no virus found F-Secure 6.70.13030.0 03.26.2007 Backdoor.Win32.SdBot.qe Ikarus T3.1.1.3 03.26.2007 Backdoor.VB.EV Kaspersky 4.0.2.24 03.26.2007 Backdoor.Win32.SdBot.qe McAfee 4991 03.23.2007 no virus found Microsoft 1.2306 03.26.2007 no virus found NOD32v2 2144 03.25.2007 no virus found Norman 5.80.02 03.23.2007 no virus found Panda 9.0.0.4 03.25.2007 Bck/Agent.ENA Prevx1 V2 03.26.2007 Covert.Sys.Exec Sophos 4.15.0 03.23.2007 no virus found Sunbelt 2.2.907.0 03.24.2007 VIPRE.Suspicious Symantec 10 03.26.2007 no virus found TheHacker 6.1.6.080 03.23.2007 no virus found UNA 1.83 03.16.2007 no virus found VBA32 3.11.2 03.24.2007 no virus found VirusBuster 4.3.7:9 03.25.2007 no virus found Webwasher-Gateway 6.0.1 03.26.2007 Worm.Sdbot.973312 Aditional Information File size: 973312 bytes MD5: 79608cfebe55ed289823130c9b43a02e SHA1: 442f9847040e875cc9bdf9da83866e245de1607f packers: Themida Prevx info: http://fileinfo.prevx.com/fileinfo.asp?PXC=418079280485 Sunbelt info: VIPRE.Suspicious is a generic detection for potential threats that are deemed suspicious through heuristics. [/log]
 14. 0 bytes size received / Se ha recibido un archivo vacio står det, och det står så hela tiden och sidan är "klar" längst ner till vänster. varför ska jag göra det? sen så vill NOD32 radera cxhiojmr.dll så fort jag bara klickar på den.
 15. [log]Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 14:11:54, on 2007-03-23 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE C:\WINDOWS\TBPanel.exe C:\Program\Eset\nod32kui.exe C:\Program\DAEMON Tools\daemon.exe C:\Program\QuickTime\qttask.exe C:\Program\Java\jre1.5.0_10\bin\jusched.exe C:\Program\iTunes\iTunesHelper.exe C:\WINDOWS\system32\utorrent.exe C:\Program\a-squared Anti-Malware\a2guard.exe C:\program\steam\steam.exe C:\Program\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe C:\Program\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe C:\WINDOWS\system32\utorrent.exe C:\Program\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe C:\Program\SUPERAntiSpyware\SUPERAntiSpyware.exe C:\Program\Eset\nod32krn.exe C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\system32\wdfmgr.exe C:\Program\iPod\bin\iPodService.exe C:\WINDOWS\System32\alg.exe C:\Program\MSN Messenger\usnsvc.exe C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe C:\Program\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE C:\Program\HijackThis\HijackThis.exe R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.paintball.se/ R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Länkar O2 - BHO: AcroIEHlprObj Class - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program\Adobe\Acrobat 5.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.ocx O2 - BHO: (no name) - {16F47824-2586-46A9-A216-7E10C3198E36} - (no file) O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\Program\SPYBOT~1\SDHelper.dll O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program\Java\jre1.5.0_10\bin\ssv.dll O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file) O2 - BHO: (no name) - {A25CF3EC-6EF5-4021-9F23-D135E969085B} - C:\WINDOWS\system32\mljhijh.dll (file missing) O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\program\google\googletoolbar2.dll O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\program\google\googletoolbar2.dll O4 - HKLM\..\Run: [soundMan] SOUNDMAN.EXE O4 - HKLM\..\Run: [Gainward] C:\WINDOWS\TBPanel.exe /A O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install O4 - HKLM\..\Run: [nod32kui] "C:\Program\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE O4 - HKLM\..\Run: [DAEMON Tools] "C:\Program\DAEMON Tools\daemon.exe" -lang 1033 O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program\QuickTime\qttask.exe" -atboottime O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RunDLL32.exe NvMCTray.dll,NvTaskbarInit O4 - HKLM\..\Run: [NeroCheck] C:\WINDOWS\system32\\NeroCheck.exe O4 - HKLM\..\Run: [sunJavaUpdateSched] "C:\Program\Java\jre1.5.0_10\bin\jusched.exe" O4 - HKLM\..\Run: [iTunesHelper] "C:\Program\iTunes\iTunesHelper.exe" O4 - HKLM\..\Run: [Dcom Helper] utorrent.exe O4 - HKLM\..\Run: [a-squared] "C:\Program\a-squared Anti-Malware\a2guard.exe" O4 - HKLM\..\RunServices: [Dcom Helper] utorrent.exe O4 - HKCU\..\Run: [steam] "c:\program\steam\steam.exe" -silent O4 - HKCU\..\Run: [MsnMsgr] "C:\Program\MSN Messenger\MsnMsgr.Exe" /background O4 - HKCU\..\Run: [swg] C:\Program\Google\GoogleToolbarNotifier\1.2.1128.5462\GoogleToolbarNotifier.exe O4 - HKCU\..\Run: [Dcom Helper] utorrent.exe O4 - HKCU\..\Run: [ipWins] C:\Program\Ipwindows\ipwins.exe O4 - HKCU\..\Run: [spybotSD TeaTimer] C:\Program\Spybot - Search & Destroy\TeaTimer.exe O4 - HKCU\..\Run: [sUPERAntiSpyware] C:\Program\SUPERAntiSpyware\SUPERAntiSpyware.exe O4 - Startup: Adobe Gamma.lnk = C:\Program\Delade filer\Adobe\Calibration\Adobe Gamma Loader.exe O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program\Java\jre1.5.0_10\bin\ssv.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java-konsol - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program\Java\jre1.5.0_10\bin\ssv.dll O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program\Messenger\msmsgs.exe O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program\Messenger\msmsgs.exe O12 - Plugin for .spop: C:\Program\Internet Explorer\Plugins\NPDocBox.dll O18 - Protocol: livecall - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - C:\Program\MSNMES~1\MSGRAP~1.DLL O18 - Protocol: msnim - {828030A1-22C1-4009-854F-8E305202313F} - C:\Program\MSNMES~1\MSGRAP~1.DLL O20 - Winlogon Notify: !SASWinLogon - C:\Program\SUPERAntiSpyware\SASWINLO.dll O20 - Winlogon Notify: jkhhf - C:\WINDOWSO20 - Winlogon Notify: mljhijh - C:\WINDOWSO23 - Service: Adobe LM Service - Adobe Systems - C:\Program\Delade filer\Adobe Systems Shared\Service\Adobelmsvc.exe O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program\Delade filer\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe O23 - Service: iPod Service - Apple Inc. - C:\Program\iPod\bin\iPodService.exe O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:\Program\Eset\nod32krn.exe O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe [/log]
×
×
 • Skapa nytt...