Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Sheriffen

Medlem
 • Antal inlägg

  53
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Sheriffen

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1983-05-13

Profil

 • Kön
  Man
 1. Ok, tack för informationen! Precis, datorn är avstängd och varit så och när jag trycker på on knappen ja då tar det bara nån halv sekund, därefter stängs den av automatiskt. Ljudet var från början som typ det låter som kortslutning men det var bara typ första gångerna när jag provade starta datorn. Nu senaste gångerna hörs inget ljud utan datorn stängs av på någon sekund efter jag tryckt på on knappen. Innan datorn blev trasig ver jag att den blev väldigt varm bl a.
 2. Modell det gäller: Dell XPS M1530.
 3. Ok, tack för svaret! Det låter rimligt. I detta fall, vad för del i datorn bör man byta ut för att få den att funka igen?
 4. Jag har en Dell dator som gått sönder. Jag är dock osäker på vad det är som har gått sönder och tänkte på om någon här kunde hjälpa lista ut vad som är trasigt i min bärbara dell dator. Felet uppstår när jag trycker på on knappen då går det bara någon sekund sedan är dator "död". Vid detta tillfälle hörs även något ljud. Det är som om strömmen skulle gå efter bara någon sekund. Skärmen är svart hela tiden. Kan det vara så att nätaggregatet gått sönder eller vad tror ni det är för fel? Tacksam för råd och tips! Ha en bra dag!
 5. Namnet på min bärbara datorn: HP Pavilion dv7-6080eo Entertainment Notebook PC http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=5097124&lc=sv&cc=se&dlc=sv&lang=sv&cc=se Tacksam för ytterligare tips/förslag på ny hårddisk som passar min bärbara dator. En fråga till mer kunniga: Kan jag välja vilken hårddisk som helst, bara det är 2,5 tums hårddisk? Spelar det nån roll om det är SSD, NTFS eller något annat filformat? Är det något särskilt man bör tänka på vid köp av hårddisk till bärbar data?
 6. Tack för tipset! Lite mer info om min bärbara data (om det kan vara till hjälp): Toshiba MK1059GSM - trasig hårddisk. NTFS. Detta kommer upp när jag startar datorn: "Smart Disk Error. The smart hard disk check has detected an imminent failure. To ensure not data loss, please backup the content immediately and rum the hard disk test in system diagnotics. Hard disk (301). " Testing drive: 1, Smart check: FAILED. Tacksam för fler förslag och tips på ny hårddisk. Ha en bra dag!
 7. Min hårddisk till min bärbara dagorn HP Pavilion dv7 har gått sönder. Skulle vara tacksam för hjälp/tips/förslag till ny hårddisk som passar min bärbara HP dator. Lite info om min hp bärbara dator: Toshiba MK1059GSM - trasig hårddisk. NTFS. HP Pavilion dv7 bärbar data
 8. Tack så hemskt mycket för din hjälp! Ha en trevlig dag!
 9. Jag tror så, har inte hitta några nya drivrutiner för skrivaren på nätet...
 10. Jag har sedan en tid tillbaka fått problem med min skrivare som är en Canon MX410. Jag har fått problem med skrivaren när det gäller att skriva ut trådlöst (det går dock bra att skriva ut med hjälp av en USB-kabel). Jag har provat att installera om programvaran för skrivaren men får problem under installationen. Under installationen hittar den routern (netgear) men när den ska söka efter kopplingspunkten så hittar den inte den. Någon som har tips vad man kan göra för att få det att fungera trådlöst igen? Jag har inte ändrat nåt, det ända var att jag häromveckan uppdaterade routers firmware (netgear WNDR 3800). Jag tror det var nån gång efter det som det började bli problem att skriva ut trådlöst. Jag har provat att felsöka skrivaren med mera utan framgång. Tacksam för råd och tips för att lösa detta! Tack på förhand! Ha en bra dag. /Christian
 11. Tack för tipsen! Jag är ute efter en kompakt kamera med HD för att ha till att filma barns uppväxt samt till semesterresor är det tänkt.
 12. Hej! Skulle vilja ha tips på bra videokamera för runt 2000 kr. Tacksam för tips! Ha en bra dag. /Christian
 13. Sheriffen

  Tips på GPS

  Hej! Ska skaffa GPS men skulle vilja ha tips och råd på bra GPS som finns i dagsläget. Jag har tänkt mig en GPS på mellan 1000 - 2000 kr. Någon som har något/några tips på bra GPS (till bilen)? Tack på förhand. Ha en bra dag. Hälsningar Christian
 14. Tack för tipsen, jag har testat det ni tipsat om men tyvärr utan framgång. Jag vet till 100 % att jag inte tagit bort den dolda partition. Jag vet också att jag har två partition, den vanliga hårddisken C: samt D: Recovery. Har även mailat Dell men de hävdar att min garanti gått ut så kan de inte hjälpa mig mer än att om jag betalar 300 kr så skickar de en ominstallations cd. Inga fler tips? Är det enda sättet att beställa en ominstallations cd hos Dell för 300 kr?
 15. Hej Min dator har blivit otroligt seg och jag är i behov av hjälp för att ominstallera min dator till fabriksläge. Jag har försökt att återställa min Dell dator till fabriksläge utan framgång. Jag har bl a försökt genom att trycka f8 då Dell logon visas vid uppstart av datorn. Därefter får man välja på att gå vidare med antigen "Administratör" i rullisten eller välja "Christian". Jag har provat "Administratör" men får till svar: "Kontot är avaktiverat. Kontakta systemadminstratören". Att gå vidare genom "Christian" går bra men nu till mitt problem. I supporthandboken står det att det ska finnas "Dell Factory Image Restore", dessvärre hittar jag inte detta alternativet utan bara andra alternativ. Jag fick inga cd skivor till ominstallation när jag fick min dator. Min fråga är nu hur löser jag så jag kan återställa min Dell dator till fabriksläge? Går det göra på något sätt? Tacksam för tips och förslag. Tacksam för svar och hjälp. Ha en trevlig dag.
×
×
 • Skapa nytt...