Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

smul

Medlem
 • Antal inlägg

  40
 • Gick med

 • Senaste besök

Om smul

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 1. Och kaan du inte redigera din trådd, så kan du be en modeator att hjälpa dig.
 2. vet flera styken som tagt bort detta polienvirus med malwarebitetmalvare, gick bra säger dom.
 3. Varför är tråden ännu öpen, stänge ni innte inlääg när man pratat färdigt?
 4. Jag löste det tack ändå, moderator kan stänga mina inlägg,tråden nu.
 5. varför syns inte mina frågor //eforum.idg.se/topic/340813-hardisk-hjalp/ i senaste innläg? är det därför som svaren ibland dröjer?
 6. Men det är ju inte sama kontakter på min lilla platta hårdisk från bärbara som på den stora sata jag har i stora datorn som har satakontaker. kan jag stoppa i den lilla plata bärbara hårdisk i min stora dator? förstår inte rikigt?
 7. okej, men trode att jag kunde hitta min tråd under aktuella diskussioner på eforum, men där httar jag den inte ock den fanns inte först under senast obevarade trådar heller, konstigt. på min lilla bärbara hårdisk står det att den är en serial ata harddrive som innehåller 160gb storlek, och är 70x101 mm stor, då ska den alltså pasa en sådan där burk som finns under denna länk tex. http://www.dustinhome.se/product/5010169341/usb-2-0-esata-dockningstation-for-2-5-3-5-sata-hdd/
 8. till någon moderator, jag hade svårt att hita min tråd, någon hade flyttat den vidare, den syntes inte någonstans, fick gå in via min profil för att hitta var den låg, ska det vara så?
 9. tack för svaret, men enligt desa lenkar, så är det ju bara stora vanlga hårdiskar som får plats, kan jag verklingen använda en sån där litet platt hårdisk som sitter i min lilla bärbara och stoppa i dessa hårdiskdockor som dina länkar visar? Är inte så duktig på detta.
 10. Hej Jag har tängk att skaffa en sådan där burk jag stoppar i en bärbar hårdisk som sitter i en bärbar dator, så jag ska kunna plocka ur informaton utan att stopa i den i en annan bärbar dator. Heter det adapter eller docka eller något sådant. finns väl för stora vanliga hårdiskar som sitter i en vanlg dator, men söker nu en för dessa små platta bärbara. det är allså ingen vanlig hårdisk, utan en sådan där lite mindre plattare som sitter i en bärbar, 160gb tror jag det är i storlek. Hoppas ni förstår hur jag menar tack på förhand
 11. finns det igen som vet hur det fungerar?
 12. har köpt den billiga windows8, och laddat ner den til min bärbara, men vill lägga in den på en vanlig dator istället, men hur gör jag då, kan jag bara flytta över neladdningen till den datorn, har försökt, men det verkar bara vara en installationfil, och inte något operativsystem, fattar ingenting?
 13. smul

  moderaotor?

  hej! hur blir man moderator, verkar roligt?
 14. Jag har inga problem microsoft utsende, tycker det är bra.
×
×
 • Skapa nytt...