Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

MatarN

Medlem
 • Antal inlägg

  111
 • Gick med

 • Senaste besök

Om MatarN

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1978-10-10

Profil

 • Ort
  Sthlm
 1. Haha.. risken är att man inte kan sluta klämma sönder bubblorna!
 2. Tack för mycket bra svar! Golvfoam har jag aldrig tänkt på men det bör ju funka om nu inte bubbelplasten ryms mellan frigoliten vill säga.
 3. Vet inte riktigt om den här tråden hamnade i rätt kategori. Det är så här att jag ska skicka tillbaka min skärm på rep. Har kvar alla saker i kartongen (frigolit osv.) förutom skyddspåsen som skärmen kom med. Har kollat på tradera men hittar inget likvärdigt. Vet någon vars man kan köpa sådant eller skulle bubbelplast kunna funka lika bra? Vill givetvis att skärmen ska komma fram i samma skick som jag skickade den. Mvh Henke
 4. Har försökt med alla möjliga inställningar men jag lyckas inte att få bort dem. Det finns olika skärminställningar (movie, photo, game osv.) att välja mellan och vid vissa inställningar så minskar de blå/gröna men de röda ökar och vice versa. Ska testa en annan skärm imorgon och se ifall problemen försvinner. Gör dem det så blir det att ta kontakt med säljaren.
 5. Tack för bra svar! Med hdmi är det blå/gröna pixlar som är det största problemet. Värst är det när man kollar på klipp/filmer med ljusa nyanser men även när man surfar runt på internet. De röda pixlarna märks av när man t.ex. tabbar ur ett spel och medans skärmen är mörk mellan tabbningen så brukar de finnas där! Med vga däremot så är det röda pixlar i princip hela tiden vid mörka nyanser, främst då i spel samt film. Men det uppkommer även de blå/gröna pixlarna dock inte lika väl som vid hdmi. Pixlarna uppkommer slumpvis över skärmen och de röda pixlarna blinkar. Hdmi: http://data.fuskbugg.se/skalman02/4ea82c854083d_35729a18_2011-10-25%2019.13.39.jpg http://data.fuskbugg.se/skalman02/b5a9504b_Pixlar.jpg http://data.fuskbugg.se/skalman02/428549a6_hdmi1.jpg'>http://data.fuskbugg.se/skalman02/428549a6_hdmi1.jpg http://data.fuskbugg.se/skalman02/428549a6_hdmi1.jpg Vga: http://data.fuskbugg.se/skalman02/340cc4b6_vga1.jpg http://data.fuskbugg.se/skalman02/9b739896_vga2.jpg Bilderna är tagna med en mobilkamera så kvaliten är inte den bästa. Kan även tillägga att jag har testat att koppla in datorn till tvn via hdmi och där är pixlarna borta samt har jag låna min fars laptop för att se ifall det är min dator som spökar, samma problem där! Ska testa min brors skärm imorgon och se ifall det blir någon skillnad.
 6. Hallå! Har precis inhandlat mig en Benq G2420HD och har den inkopplat till min laptop via hdmi för tillfället. Problemet är att vid mörka nyanser så kommer det upp röda prickar slumpmässigt på skärmen och vid ljusa nyanser så är det istället grön/blåa pixlar slumpmässigt på skärmen. Jag har även testat att köra via vga och där är de röda pixlarna runt nästan alla mörka konturer samt att de har en blinkande effekt. Äger en MSI GE620DX-291NE som är köpt för några veckor sedan. Röda pixlarna (påminner om dessa): http://library.creativecow.net/articles/kahlenberg_roland/shattering_world/Default_Particles.jpg Grön/blåa pixlarna (ber om ursäkt för dålig kvalite): http://data.fuskbugg.se/skalman02/b5a9504b_Pixlar.jpg Vet någon vad problemet är? Använder jag enbart skärmen på laptopen så är dessa pixlar borta. Kan även tillägga att pixlarna är inte där hela tiden, uppdaterar man sidan så försvinner dem kanske en halv sekund och sedan är dem tillbaka.
 7. MatarN

  Mobil val

  Nu är det dax att köpa en ny mobil efter man har sålt sin gamla. Har kollat på 3 olika mobiler som jag är sugen på: Nokia n82 Nokia n95 LG KU990 Viewty Vilken av dessa mobiler är bästa köpet? Ge gärna tips på andra mobiler som har helst en 5 mpix kamera då jag gillar att fota mycket.
 8. Funderar på att köpa en server dator för att använda som både backup och spel server. Men vad menas med att server kör i "Raid5" osv?
 9. Så ett 350W bör räcka? Glömde nänma att jag har 5.1 högtalare, Tangenbord (Saitek Eclipse II) och en Logitec mus inkopplad i datorn. Ska jag isånafall satsa på mer watt på nätaggregatet?
 10. Tack... fattade inte riktigt hur man gör, men tror ni att ett 500w räcker?
 11. Har tänkt att bygga ihop en dator men är lite osäker på hur många watt komponenterna i datorn kräver. Processor: Intel Core2Duo E8200 6mb "Wolfdale" Moderkort: Asus p5k, Intel p35 Minne: Corsair 2048mb DDR2 667mhz Hårddisk: Samsung 320gb 7200 RPM 16MB Grafikkort: XFX Geforce 8600GT 512mb Vad är det minsta watt dessa komponenter kräver? Mvh Henke
 12. MatarN

  Dator köp

  Nu är det så att jag är i behov av en ny dator. Behöver inte vara värsting datorn men den ska vara tyst. Min budget ligger kring 6500:- och är sugen på dessa två: http://www.onoff.com/online/se/inet.nsf/vProd/55378?opendocument&markID=10-70-10 eller http://data.fuskbugg.se/skalman01/----------------------------------------------------------------------------------------------------------asd.JPG De spelen den bör klara är counterstrike och wow som kan brukar spela till och från. Tipsa gärna om ni vet någon bättre i samma prisklass. Mvh Henke
 13. Hej! Det är så att jag har köpt en ny router (Linksys wrt54g ver.7). Fått igång den via LAN men när jag ska ansluta till trådlöst så kopplar den ifrån efter ungefär 3 min. Trycker på knappen för att få trådlöst nätverk sedan ansluter jag till routern och få internet tills knappen slutar blinka. Hur kan jag fixa detta så att anslutningen inte försvinner? Datorn jag använder är en "Fujitsu Siemens Amilo Xi 2528" med vista. Mvh /Henke
×
×
 • Skapa nytt...