Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

FairMan

Medlem
 • Antal inlägg

  147
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Hej! Du har skickat en länk till en kundvagn som är tom. Inte så lätt att bedöma. MVH/FairMan Datorn är inte dum. Den gör bara som du säger!!
 2. Hej! Jag kanske inte är rätt ute eftersom jag varken använder Vänteläge eller Viloläge, men jag försöker. Om du högerklickar på skrivbordet/egenskaper/skärmsläckare/inställningar/avancerat och sedan avmarkerar rutan "Fråga efter lösenord när datorn går ur vänteläge/viloläge" , gör det någon skillnad?? MVH/FairMan Datorn är inte dum. Den gör bara som du säger!!
 3. Ertappad med byxorna nere :-) MVH/FairMan Datorn är inte dum. Den gör bara som du säger!!
 4. jannejanne. Var detta verkligen ett svar till "seno"? MVH/FairMan Datorn är inte dum. Den gör bara som du säger!!
 5. Om inte Corsair eller Kingston kan framföra en entydig rekommendation, så kan nog inte vi det heller. En utväg är att du tar kontakt med HP/Compaq och får klara besked. MVH/FairMan Datorn är inte dum. Den gör bara som du säger!! [inlägget ändrat 2008-02-05 20:09:57 av FairMan]
 6. Jag blir lite kluven här. Enligt Corsair rekommenderar dom PC2700 /333 MHz minnen på 1GB men läser man tabellen så går det också med PC3200/400 MHz. Dom rek. även Cas3. Bifogar bild på sidan. MVH/FairMan Datorn är inte dum. Den gör bara som du säger!! [bild bifogad 2008-02-05 20:00:16 av FairMan] [inlägget ändrat 2008-02-05 20:03:20 av FairMan]
 7. Hej! Frågor: Har du bytt ut något eller satt till något i datorn den senaste tiden. När skärmen blir svart, har den då gått i viloläge eller försvinner bara bilden? Är det en märkesdator eller en egenbyggd dator?? Laptop eller en "riktig" dator? Är djudkortet inbyggt i moderkortet eller separat PCI-kort eller USB. Händer det i många spel eller enbart i något? Sims 2 t.ex. Har grafikkortet kommit till senare än nätagget? Upplys oss. MVH/FairMan Datorn är inte dum. Den gör bara som du säger!!
 8. Hej! Jag ser att det inte fungerar med att söka på moderkort. Leta istället upp vad din dator heter och sök på det i stället. MVH/FairMan Datorn är inte dum. Den gör bara som du säger!!
 9. länken till Corsair skall vara: http://www.corsairmemory.com/corsair/configurator_search.html MVH/FairMan Datorn är inte dum. Den gör bara som du säger!!
 10. Enligt Everest så är ditt moderkort: Moderkortsnamn Hewlett-Packard HP d330 uT(DZ022T) Sök på det så skall det gå bra. MVH/FairMan Datorn är inte dum. Den gör bara som du säger!!
 11. Jag lämnade en länk till Corsair i mitt senaste inlägg. Alla minnestillverkare har en sådan sida där du matar in vilken dator du har. Sen får du in vilka minnen som passar just till din dator. MVH/FairMan Datorn är inte dum. Den gör bara som du säger!!
 12. Det är väldigt synd att sätta in större minneskapacitet, men långsammare minnen. Mitt råd är att du försöker byta dina nyköpta minnen mot kompatibla minnen. Om du t.ex. Går in på en minnestillverkares sida och knappar in vilken dator du har så får du ett rättvisande svar. Här Corsairs sida :http://www.corsairmemory.com/corsair/configurator_search.html Läste du vad jag skrev om 4 GB minne i Windows XP och Vista 32.bit?? MVH/FairMan Datorn är inte dum. Den gör bara som du säger!!
 13. Glömde säga. Widows XP och Vista 32-bit stödjer inte 4 GB minne. Du kommer bara att se strax över 3 GB. Vill du använda så mycket minne så får du använda 64-bit versionerna, och då tillkommer troligen kompabilitetsproblem med dina program och drivrutiner. MVH/FairMan Datorn är inte dum. Den gör bara som du säger!!
 14. Hej! Efter snabb genomläsning så finner jag bara att dina minnen är Cas 3 och i datortexten står det: Must support CAS latency 2 or 2.5 (CL = 2 or CL = 2.5). Om man absolut måste ha Cas 2 eller 2,5 i din dator så är dina minnen inte kompatibla. MVH/FairMan Datorn är inte dum. Den gör bara som du säger!!
 15. Din andra frågan när det gäller virus, så är det naturligtvis fullt möjligt eftersom du laddar hem program från nätet. En stor del av dessa program innehåller virus. Har du ett bra och uppdaterat antivirusprogram som alltid är på?? MVH/FairMan Datorn är inte dum. Den gör bara som du säger!!
×
×
 • Skapa nytt...