Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

tarros

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av tarros

 1. Hej! Jag har en dator som är ca 3 år gammal. Som inte startar längre. Processor fläkten går i gång alla lampor lyser. Funkar att köra in och ut Cd-romen. Men jag får ingen bild till skärmen så jag vet inte om moderkortet startar. Sedan så klcikar det ca 5 gånger och sen kommer ett ganska långt pip och sedan låter datorn som vanligt! Vad kan detta bero på?
 2. aa går det då att spela multiplayer på tex PES?
 3. Hej! Undrar om man kan spela tex PES med två tangentbord? Undrar då alltså hur om man kan göra så att det funkar om det går?
 4. När jag går in in tex "Den här datorn" eller utforskaren eller något liknande försvinner allt på skrivbordet, går jag in i aktiviteteshanteraren och startar explorer.exe igen så kommer allt tillbaka. Men går jag in på utforskaren lr något liknande igen så blir det samma sak och allt försvinner! Har windows vista och vad ska jag göra för att det ska försvinna? Tack på förhand!
 5. jo det vet jag ...Men har ingen Windows xp cd som jag kan komma ihåg. Fär köpte min dator på Onoff och då var Windows media center edition för installerat och är nästan 100 på att jag inte fick någon cd med mig. Det var därför som jag skulle vilja återställa datorn. Något tips nu? Tack för att du svarat!!
 6. Jag har inget direkt fel utan råkade av misstag ta bort kalkylatorn och dom programen och vill återställa till dagen innan! har testat flera olika datum men inget funkar! Tror du att det funkar på felsäkert läge??
 7. hej! Undrar ifall det är någon som vet varför det inte går att göra en systemåterställning! Det kommer upp "Återgärden slutföredes ej"!. Någon som vet varför det blir så här. Datorn är 2 månader gammal bara! Har testat flera olika alternativ också! Tacksam för snabbt svar!
×
×
 • Skapa nytt...