Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Hjälplös

Medlem
 • Antal inlägg

  15
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Min dator blev sönderslagen utav åskan troligen är det grafikkortet som är sönder för datorn startar men det blir ingen bild på skärmen. Har köpt en ny dator men skulle villja få över bla. foton som jag har lagrat på den gamla datorn. Hur gör jag?
 2. Jo, den har blivit långsam, det tar lång tid innan sidor laddas och öppnas. Förut var det inte så, kanske man måste avinstallera sådant som tar plats, men räcker det isåfall med att gå in i kontrollpanelen och därifrån ta bort det som inte används?
 3. Min dator har blivit slö. Någon som vet hur jag får fart på den igen?
 4. Hjälplös

  Seg dator ???

  Min dator har blivit väldigt slö. Någon som vet hur jag får fart på den igen?
 5. När jag väljer stäng av kommer det upp en ruta där det står att programet inte svarar. Jag har sökt efter virus med Norton antivirus program.
 6. Jag kan inte stänga av datorn på rätt sätt utan måste slå av strömen för att stänga av. Vad kan det bero på ? Har sökt igenom datorn efter virus men det var inget. [inlägget ändrat 2007-12-05 15:01:27 av Hjälplös]
 7. Är det någon som vet om man kan använda cam i programet Pidgin ? Isåfall hur installerar jag den ? [inlägget ändrat 2007-08-28 08:55:33 av Hjälplös]
 8. När jag chattar på MSN messenger så tappar min anslutning uppkopplingen till internet ungefär var 5:e minut och efter en stund blir jag uppkopplad igen. Jag har trådlöst nätverk och samma sak händer på alla datorerna jag har. Vet någon vad som är fel och i så fall hur ska jag göra för att komma till rätta med problemet ?
 9. Vid varje inloggning öppnas en ruta som heter program där det står De här filerna är dolda. Denna mapp innehåller filer som är viktiga för att din dator ska fungera korrekt. Du bör inte ändra mappens innehåll. Hur ska jag göra för att slippa den här rutan varje gång jag loggar in?
 10. Tack snälla, nu är allt som det ska igen.
 11. Hej Jag har fått samma problem med två av mina datorer, det kommer upp en ruta vid upp start där det stå "RTHDCPL.EXE - ogiltig flyttning av system - DLL - fil" System DLL user 32.dll har flyttats i internmimnnet. Programet kommer inte att kunna köras. Förflyttningen berodde på att DLL - filen C:\WINDOWS\system32\HHCTRL.OCX tog upp en minnes - adress som reservrats för windows system - DLL - filer. Kontakta leverantören av DLL - filen för att rätta till detta problem. Har försökt att återställa datorena till en tidigare tidpunkt ( innan problemet uppstod) men det hjälper inte och på en av dom fungerar inte återställningen alls efter att detta uppstod. Någon som vet hur jag ska gör för att få ordning på det här?
 12. Hur ska jag göra för att radera hårddisken på en dator med windows 98 se?
 13. Jag fick följande felmeddelande efter att jag installerade internet explorer 7 på min dator. IEXPLORE:EXE instruktionen på 0x02209962 refererade till minnet på 0x5902f560 Det gick inte att utföra en minnesåtgärd. Följande fel returnerades The memory could not be read. Rutan kommer upp när jag ska avsluta och logga ut. Kan någon hjälpa mig med att få iordning på det här?.
 14. Jag har försökt att installer en D-link g 132 på min gammla dator med windows 98 andra utgåvan det har fungerat tidigare men avinstallerade den och vill nu installera om den men får det inte att fungera. Ikonen är röd hela tiden. Finns det någon som kan hjälpa mig så jag får igång internet igen?
×
×
 • Skapa nytt...