Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Znorkel72

Medlem
  • Antal inlägg

    195
  • Gick med

  • Senaste besök

Allt postat av Znorkel72

  1. Jag och min granne har skaffat var sitt trådlöst nätverk hemma. Nu undrar vi om hur man kopplar ihop dessa två nätverk med varandra så att vi får tillgång till var sin mapp. Vi vill gärna kunna koppla upp oss mot varandra "router mot router" utan att använda internet. Jag har en accesspunkt från d-link DWL-G700AP och han en router från Netgear WGR614. Vi har även var sin stationär dator och varsin bärbar /Znorkel72
  2. Var hittar man sådana bryggor och vad kostar dom?
  3. Jag har min dator i gillestugan och Xboxen på mellanvåningen, och för att koppla upp sig på xbox live måste jag gå ner till datorn och dra upp en nätverkskabel. Och när man är färdig så måste jag dra ner kabeln igen. Finns det inte nåt sätt att koppla upp Xboxen trådlöst? Vad behöver man? Peter
  4. jag tänkte köpa chassiefläktar men har inga platser på min låda för det. (fujitsu siemens scaleo 800) så jag har tagit bort sidan för att få in lite kyla trodde jag, men jag vet inte om det hjälper [inlägget ändrat 2006-03-19 21:26:59 av Znorkel72]
  5. bör jag byta tror du? och hur gör man?
  6. fast nu börjar det krångla igen. lite som tidigare problem men även att datorn stänger av sig efter en tids spelande. jag ska ta med kortet till butiken på måndag tänkte jag
  7. jag har ett moderkort som heter MS-6567V2 Jag hittar inte detta kort på MSI hemsida men jag hittar MS-6567 jag undrar om jag kan stoppa in ett nyare bios som tillhör MS-6567 i min MS-6567V2. skulle det fungera?
  8. jag provade med felsäkert läge, både mitt mitt konto och administratörs kontot. Men tji fick jag igen. vad skriver man i kommandotolken för att få bort en fil då?
  9. Fel vid borttagning av fil/mapp Det går inte att ta bort ********. Detta används av en annan person eller ett annat program. Avsluta alla program som kan tänkas använda filen och försök sedan igen. Det är .exe fil storlek 0 byte vad jag vet så är det ingen annan eller något annat program som använder filen. finns det nån form av spårbarhet så att man kan se om det är något annat program som använder filen.
  10. den verkar ju jättebra, men prislappen runt 400 kronor hade jag ju tänkt mig. Inte 1000:- och uppåt
  11. Jag glömde säga att det ska nog vara en trådburen variant
  12. Jag hade BBB 10/1Mbit förut och låg på runt 7-9Mbps, sen bytte jag upp mig till BBB 24/1 och låg kvar på 7-9Mbps. Märkligt tänkte jag Jag har idag en D-Link 604 som jag köpte för 3 år sedan, men den har en genomströmningshastihet på 12 Mbps eftersom det är en äldre variant. Detta fick jag höra när jag ringde till D-Link. Så nu tänker jag köpa en ny router, men vilken ska jag ha? En ny D-Link604 som har 40Mbps eller en Netgear RP614IS som har 90Mbps Detta är ju 2 billiga modeller från för mig kända märken 300 - 400 kr Jag har även en Xbox inkopplad på routern Vad tycker ni? gärna förslag på andra bra routrar /Znorkel
  13. Jag tror att jag har löst det, som det ser ut nu iallafall..... Jag körde in dom gamla drivisarna som man fick med på en skiva. som sagt, än så funkar det felfritt och ja, det ska tryckas in en extra strömsladd och den satt redan i. tack för svaren iallafall
  14. Jag har den senaste drivrutinen, 81.98 och directx 9C
  15. Znorkel72

    6600gt AGP

    Jag köpte nyligen ett Sparkle 6600gt till min dator för jag tyckte att mitt Ti4200 inte riktigt hängde med längre, men nu så tycker jag att det har blivit lite sämre än det var innan. Jag tänkte då att mitt nätagg var för klent (250W) så jag gick och köpte mig ett nytt Bluestorm 400W FSP Nätagg 120mm fläkt. Men inte blev det bättre för det. I samma veva som jag köpte grafikkortet köpte jag även ett nytt minne på 512Mb så nu har jag 1Gb pc2100. Det som stör mest när jag spelar är att vissa delar av det som visas på skärmen liksom "fryser fast" t.ex delar av en vägg som man ser fast man kan gå igenom den. Om ni förstår vad jag menar. Detta hände aldrig på det gamla kortet. kolla in baken på den här http://hem.bredband.net/b342374/rumpan.bmp och snöväggen på den här http://hem.bredband.net/b342374/snövägg.bmp http://hem.bredband.net/b342374/sn%F6v%E4gg.bmp /Znorkel72 [inlägget ändrat 2006-03-05 20:14:11 av Znorkel72] [inlägget ändrat 2006-03-05 20:14:55 av Znorkel72]
  16. Znorkel72

    outlook 2003

    Jag får en ny dator snart, och jag undrar hur man flyttar över alla mail och adresser som man har på den ena datorn till den andra , båda datorerna har outlook 2003
  17. Jag får min nya dator snart, behöver jag installera om spelen på den nya eller räcker det med att jag flyttar över hårddiskarna. behöver jag göra några inställningar eller nåt?
  18. Jag löste det... http://www.tech-archive.net/Archive/Outlook/microsoft.public.outlook/2004-09/5194.html Tools>Options>Other>Advanced Options>COM Add-ins or Add-in Manager. It should be in one of those. Uncheck it or remove it. jag sökte på google PAVExCLI och där fanns det tack för hjälpen iallafall [inlägget ändrat 2005-07-27 22:59:54 av Znorkel72]
  19. vet du var man kan göra det? jag har tittat men hittar inget
  20. jag hittade en fil som heter panda.rpt i c:
  21. pandan är avinstallerad, det är nåt i outlook som vill ladda panda
  22. Znorkel72

    outlook 2003

    Jag har office 2003 och har ett litet problem, det är så att jag körde med Panda Antivirus förut och panda scannade av min epost varje gång jag starta upp outlook, men nu har jag bytt antivirus program till Avast. Nu dyker det upp ett meddelande mär jag startar outlook, "Tillägget C:\program\panda software\panda antivirus platinum\PAVExCli.... kunde inte installeras eller laddas. Du kan lösa detta problemgenom att använda identifiera och reparera på hjälp menyn" men jag får inte till det nån som vet??? /Znorkel72 [bild bifogad 2005-07-25 08:11:43 av Znorkel72]
  23. en kompis till mig har fått ett problem med lsass.exe när man startar upp datorn så går det bra fram till man ser WinXP loggan komma fram och dom tre blå plupparna rullar där nere i bild, när det är färdigt så kommer det upp ett meddelande med ett rött kryss som säger: lsass.exe - systemfel ( i det blå fältet ) Anger att ett revisionsnummer som påträffats eller angivits inte känns igen av tjänsten. Det kanske är en senare revision än de som tjänsten känner till. OK Som sagt så finns det bara en OK knapp att trycka på och då strartar datorn om sig och det blir samma visa igen. Han kör med Win XP SP 1 och Norton Antivirus, som var förinstallerat. Har provat med felsäkert läge men det hjälper inte Har gått in i BIOS och kört LOAD FAIL SAFE CONFIG (tror jag) och LOAD OPTIMIZED Men inget hjälper MVH Peter
  24. När jag kollar processer i aktivitetshanteraren så finns det nu 6 stycken svchost.exe ibland 7 stycken. 1 används av Lokal tjänst, 2 stycken av Network service, och 3-4 stycken av system. Är detta rätt eller fel? Ska det vara så? Och så brukar Systemets vänteprocess vara väldigt hög, inte många kB men ofta 99% Varför? Jag har en P4 2,4 GHz 512MB, 4 st Hårddiskar
  25. Znorkel72

    Brännare

    Jag ska köpa en brännare nu snart, och det blir en Plextor Jag undrar om det är värt att vänta in Plextor px-716a kommer snart eller köpa en Plextor px-712a. Är det bara brännhastigheten som skiljer eller är det någon annan skillnad också.
×
×
  • Skapa nytt...