Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

formidable

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Försöker att ha lite fantasi. Och ja. Eftersom jag ville köra installation från USB , då jag trodde att nåt var fel med DVD/cd enheten så provade jag till slut att bara ta bort den. Äsch..verkar som jag skulle kunna skruva sönder hela datorn och ändå så vill Win 7 ändå ha drivrutiner till en cd som inte finns. Letar vidare.. Hittade nåt amerikanskt forum som heter bara win 7 forum, där det sitter 100 tals med samma eländiga problem. Så nu har jag dammat av engelsk-svensk lexicon och får lära mig den hårda vägen. Annars får jag väl prova att köra över hela eländet med att lägga in XP i stället. Där har det då aldrig kommit några skumma felmeddelanden som man inte begriper i alla fall. Tack ändå för din hjälp. Återkommer.
  2. Har redan hämtad den uppdateringen. Men det fungerade ändå inte..
  3. Ska göra en totalrensning av min bärbara dator och installera om win 7 pro 32bit. Det är en Dell Precision Mobile WorkStation M6400. Men får problem omgående med felmeddelandet: "En viktig nödvändig drivrutin för CD - DVD enhet saknas" Då just min dvd/cd kan krångla (skenar ibland med cd-skivor) så trodde jag att felet låg där. Gjorde en bootbar usb, ändrade bootordningen via F12 men får exakt samma felmeddelande ändå Googlat runt en del och hittar en del som får samma fel. Men här blir det sen stopp då jag inte riktigt fattar vad felet är. Och har inte hittat någon som har en lösning på problemet utan mera förslag om uppdatering av drivrutiner/firmaware för dvd/cd spelaren (har uppdaterat) Andra har föreslagit att man ska koppla ur dvd/cd spelaren helt. Någon om att man ska bygla om. Vidare uppdatering via bios (vet ej hur jag skall göra det) Osv... Nu vet jag snart inte riktigt hur jag skall göra längre. Är van att formatera/installera allt från 3.11 (hundra år sen) Win 95, 98, ME, XP. Dock aldrig Vista. Mycket av supporten är skriven på engelska och här får jag lite svårt med dom tekniska termerna..tyvärr. Så summan av mitt problem är då att jag nu sitter med en bootbar USB med Win 7 i men kommer inte en meter framåt i alla fall. Den sk. krånglande enheten bör då vara denna tror jag: HLDS HLDS GS20N 9.5mm Slotload SATA DVDRW Tack på förhand.
  4. Håller på att försöka utöka en hemsida från ett, till fyra språk. Och har två frågor i "meta" ämnet.. Gäller startsidan som man sedan där kan välja språk. Meta Keywords: Kan man skriva hur många nycklar som helst? Kan jag lägga 4 rader med "keywords" på 4 olika språk? <meta name="keywords" content=" TYSKA nycklar" <meta name="keywords" content="ENGELSKA nycklar" osv Meta description: Igentligen samma fråga här. Hur mycket kan man skriva och antal rader.. Hoppas någon förstå hur jag menar.. Mari
×
×
  • Skapa nytt...