Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Blossing

Medlem
 • Antal inlägg

  107
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av Blossing

 1. HUR kommer jag in igen på thomson! BLIR GALEN.
 2. Tack nu funkar det fint! Hur gör jag nu för att nå thomson igen då xD?
 3. Hej! När jag skriver in mitt public IP (Som folk använder för att bla komma åt tex xampp som jag har på datorn etc.) Så pekar den till mitt bredband. (Har inte router) Har också provat DNS tjänst, pekar fortfarande dit. Alltså så kommer inte folk åt min hemsida jag driver med xampp från min dator. Jag har bredbandet thomson TG782 - TG784
 4. Hej! Jag behöver ett nytt grafikkort! Mitt krav är att det ska klara högsta inställningar på de senaste spelen. Men det får inte kosta mer en 2200, jag gör ett försök i alla fall. Kan några länka förslag? För jag kan verkligen ingenting om grafikkort.
 5. Hej! För ett tag sen köpte jag min dator då w7 inte ännu var släppt. Då fick jag nöja mig med vista. Men när w7 kom ut fick jag uppgradera min dator gratis, så jag beställde hem paketet och fick med en skiva som heter Windows 7 Home Premium Upgrade Media Jag fick med en lapp som jag skulle följa för att uppgradera plus en annan skiva som heter HP Upgrade Assistant För att komma till saken så krångla allt med uppgradering så jag valde att boota CD-skivan och radera hårdisken och installerade att från start. Så inget från Vista följde med vilket det skulle ha gjort om jag uppgradera. Jag läste någonstans på min lapp att man var tvungen att installera Vistas igen och sen uppgradera till w7 om man vill formatera om. Men stämmer det endast om man vill uppgradera från Vista? Min fråga är alltså, om jag nu vill formatera om datorn (För nuvarande har jag w7) till w7 igen med den skivan? Genom att boota, radera och installera? Utan att först ta bort w7 och sen installera Vista och sen w7?
 6. Hej! För nuvarande har jag ett grafikkort ATI Radeon 4600 series, vilket inte alls är bra för bra grafik på spelen som Battlefield Bad Company 2 etc... Hittade ett bra pris på ett grafikkort på komplett, följ länken nedan http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=599516#ProductTabs http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=27800 Vilka kort är ungefär lika med denna? Hur höga grafik inställningar klarar denna på spel som Battlefield Bad Company 2 och tex Fallout 3? och Starcraft 2? Vill att det ska gå högsta.
 7. Hej! Jag har tyckt att jag har hört någonstans att det finns något slags program, som man kan hämta ner den låt man vill ha. t.ex. Michael Jackson - Black or White och spela med låten med gitarr. Alltså gitarr ljudet i låten är borta, så får man spela det själv? Förstår ni =)? Finns det sådant program?
 8. Hej! Visste inte riktigt vart jag skulle posta detta inlägg rätt. I alla fall. Sedan jag installerade något, skulle kunna tro att det var Visual C++ någon ting. Men det dök upp massa filer i C:/ som inte har varit där förut. Kolla på bilden. Inte mapparna utan de filerna under. http://data.fuskbugg.se/skalman01/vadh.jpg Ville bara försäkra mig om du är onödiga och ska tas bort eller att de måste vara där.
 9. Ok! Tack! Men det är fortfarande mycket för mig och förstå. Jag skulle anta att det är "Fortsatt i strömpartläge: alldrig" som jag ska flika i?
 10. Hej! Jag brukar ha min dator på om dagarna eftersom jag har program som ska köras då. Men efter en timme eller något sånt går datorn i viloläge? Det vill jag inte Hur fixar jag detta? Jag brukar ha en del servrar som står på nämligen, så datorn ska stå på.
 11. Tack så mycket för svar! Med hjälp av dig så installerade jag drivrutinen och fick det o funka! Bugar!
 12. Tjo! Under mina år har jag formaterat med hjälp av en såklart XP skiva. Bootat från start och sen formaterar ett nytt windows XP. Varje gång formatering är färdig och när windows är färdigt installeras. Precis innan jag kommer in på windows (strax efter formateringen) så kommer det upp en blå ruta med en boll med ett frågetecken på. Jag klickar nästa för att sen välja vad mitt användar konto ska heta etc. Alltid just där vid blåa rutan så har windows sagt åt sig aoutomatiskt att nu ska vi söka efter i fall du har internet! Vips så har jag internet om jag har en internet sladd i! Så enkelt, har det alltid varit. Men nu meddelar inte windows mig det längre efter varje formatering, har provat att formatera om 100 gånger nu med och utan internet sladd flera gånger. Det vill endå inte söka ifall jag har internet precis innan jag kommer in på windows efter formateringen. Hjälp!?
 13. Hej Jag la in CSS koden i style.css och ändra bara hight till 35, då min bild är 100 x 35. I Dreamweaver. Sen tog jag den andra koden och la den där jag ville ha den som är i en cell. Sen när jag spara och visar den i webbläsaren, så blir det bara en text. Drar jag över musen på den så blinkar endast texten till blå (men inte som en hel bild).
 14. Länktexten göms, du måste ändra höjd och bredd i cssen så bilder "får plats" vad menar du med det? Jag får det nästan att fungera, men det blir bara lilla texten som blinkar till. [inlägget ändrat 2009-08-04 11:29:31 av Blossing]
 15. Hej! Jag använder mig av Dreamweaver CS3 och jag försöker lära mig hur man göra CSS hover knappar. För att ni ska förstå vad jag menar kan ni kolla på följande sidan. http://blog.nublue.co.uk/css-hover-button/ Jag förstår ingenting. Dock har jag redan gjort mina bilder som ni kan se här (Test) http://data.fuskbugg.se/skalman01/-a.jpg http://data.fuskbugg.se/skalman01/hover.jpg Hur ska jag få in det i Dreamweaver, alltså hur lägger jag in det så det ska fungera? Om någon har lust att förklara, så förklara det för steg för steg, för förvänta mig inte att jag förstår allt Tråden flyttad från HTML, DHTML & CSS av moderator [inlägget ändrat 2009-07-21 13:55:00 av Cluster]
 16. Finns det andra olika företag som erbjuder ett Forum gratis (Fast man måste ha et eget webbhotel och mysql samt php) ? phpbb community är ju ett, men jag börjar tröttna på det. Vet också phpfusion och punbb, vad finns mer man kan rekommendera?
 17. Tjo. Jag är webbläsaren Firefox, och har bla märkt att vänster om adress fältet är det en liten ikon på ett stor "E" som jag antar står för "eforum" Om jag har en liten ikon som jag vill ha där, hur fixar jag det?
 18. Kan någon rekommendera ett bra gratis virus program? Som gör att tex, Windows säkerhet center lyser grönt etc.
 19. Hej! På min dator hade jag en klistrad lapp på där XP serial code stog på (Innan jag rivde bort den och kastade bort datorn) Jag skrivde ner den, men tappade bort den. Men innan installerade jag och i windows xp så kom det upp (Aktevering av XP måste ske inom 30 dagar) Jag tryckte där och och skrev in koden och det gick. Nu ska jag installera om på en annan dator. Kan jag på något sett få reda på serial coden igen?
 20. Hej! Om man har en egen domän tex som robin@haha.com Kan man registrerar den som en MSN adress då, så jag kan logga in med den på msn etc?
 21. Blossing

  Domän patent.

  Hej! Vart lägger jag in patent eller på något sett skyddar mitt domän namn för andra, så man kan stämma dom i fall att?
 22. Det funka! Jag hittade drivrutin på den sidan du skickade, TUSEN tack!
×
×
 • Skapa nytt...