Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Blossing

Medlem
 • Antal inlägg

  107
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Blossing

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1978-10-10

Profil

 • Ort
  Kristinehamn
 1. HUR kommer jag in igen på thomson! BLIR GALEN.
 2. Tack nu funkar det fint! Hur gör jag nu för att nå thomson igen då xD?
 3. Hej! När jag skriver in mitt public IP (Som folk använder för att bla komma åt tex xampp som jag har på datorn etc.) Så pekar den till mitt bredband. (Har inte router) Har också provat DNS tjänst, pekar fortfarande dit. Alltså så kommer inte folk åt min hemsida jag driver med xampp från min dator. Jag har bredbandet thomson TG782 - TG784
 4. Hej! Jag behöver ett nytt grafikkort! Mitt krav är att det ska klara högsta inställningar på de senaste spelen. Men det får inte kosta mer en 2200, jag gör ett försök i alla fall. Kan några länka förslag? För jag kan verkligen ingenting om grafikkort.
 5. Hej! För ett tag sen köpte jag min dator då w7 inte ännu var släppt. Då fick jag nöja mig med vista. Men när w7 kom ut fick jag uppgradera min dator gratis, så jag beställde hem paketet och fick med en skiva som heter Windows 7 Home Premium Upgrade Media Jag fick med en lapp som jag skulle följa för att uppgradera plus en annan skiva som heter HP Upgrade Assistant För att komma till saken så krångla allt med uppgradering så jag valde att boota CD-skivan och radera hårdisken och installerade att från start. Så inget från Vista följde med vilket det skulle ha gjort om jag uppgradera. Jag läste någonstans på min lapp att man var tvungen att installera Vistas igen och sen uppgradera till w7 om man vill formatera om. Men stämmer det endast om man vill uppgradera från Vista? Min fråga är alltså, om jag nu vill formatera om datorn (För nuvarande har jag w7) till w7 igen med den skivan? Genom att boota, radera och installera? Utan att först ta bort w7 och sen installera Vista och sen w7?
 6. Hej! För nuvarande har jag ett grafikkort ATI Radeon 4600 series, vilket inte alls är bra för bra grafik på spelen som Battlefield Bad Company 2 etc... Hittade ett bra pris på ett grafikkort på komplett, följ länken nedan http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=599516#ProductTabs http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=27800 Vilka kort är ungefär lika med denna? Hur höga grafik inställningar klarar denna på spel som Battlefield Bad Company 2 och tex Fallout 3? och Starcraft 2? Vill att det ska gå högsta.
 7. Hej! Jag har tyckt att jag har hört någonstans att det finns något slags program, som man kan hämta ner den låt man vill ha. t.ex. Michael Jackson - Black or White och spela med låten med gitarr. Alltså gitarr ljudet i låten är borta, så får man spela det själv? Förstår ni =)? Finns det sådant program?
 8. Hej! Visste inte riktigt vart jag skulle posta detta inlägg rätt. I alla fall. Sedan jag installerade något, skulle kunna tro att det var Visual C++ någon ting. Men det dök upp massa filer i C:/ som inte har varit där förut. Kolla på bilden. Inte mapparna utan de filerna under. http://data.fuskbugg.se/skalman01/vadh.jpg Ville bara försäkra mig om du är onödiga och ska tas bort eller att de måste vara där.
 9. Ok! Tack! Men det är fortfarande mycket för mig och förstå. Jag skulle anta att det är "Fortsatt i strömpartläge: alldrig" som jag ska flika i?
 10. Hej! Jag brukar ha min dator på om dagarna eftersom jag har program som ska köras då. Men efter en timme eller något sånt går datorn i viloläge? Det vill jag inte Hur fixar jag detta? Jag brukar ha en del servrar som står på nämligen, så datorn ska stå på.
 11. Tack så mycket för svar! Med hjälp av dig så installerade jag drivrutinen och fick det o funka! Bugar!
 12. Tjo! Under mina år har jag formaterat med hjälp av en såklart XP skiva. Bootat från start och sen formaterar ett nytt windows XP. Varje gång formatering är färdig och när windows är färdigt installeras. Precis innan jag kommer in på windows (strax efter formateringen) så kommer det upp en blå ruta med en boll med ett frågetecken på. Jag klickar nästa för att sen välja vad mitt användar konto ska heta etc. Alltid just där vid blåa rutan så har windows sagt åt sig aoutomatiskt att nu ska vi söka efter i fall du har internet! Vips så har jag internet om jag har en internet sladd i! Så enkelt, har det alltid varit. Men nu meddelar inte windows mig det längre efter varje formatering, har provat att formatera om 100 gånger nu med och utan internet sladd flera gånger. Det vill endå inte söka ifall jag har internet precis innan jag kommer in på windows efter formateringen. Hjälp!?
 13. Hej Jag la in CSS koden i style.css och ändra bara hight till 35, då min bild är 100 x 35. I Dreamweaver. Sen tog jag den andra koden och la den där jag ville ha den som är i en cell. Sen när jag spara och visar den i webbläsaren, så blir det bara en text. Drar jag över musen på den så blinkar endast texten till blå (men inte som en hel bild).
 14. Länktexten göms, du måste ändra höjd och bredd i cssen så bilder "får plats" vad menar du med det? Jag får det nästan att fungera, men det blir bara lilla texten som blinkar till. [inlägget ändrat 2009-08-04 11:29:31 av Blossing]
×
×
 • Skapa nytt...