Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Pudde

Medlem
 • Antal inlägg

  21
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Pudde

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1963-12-12

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Sandviken
 • Intressen
  PC service och IT samt elektronik. Amatörradio
 1. Pudde

  HP recovery

  Har en dator som XP kraschade totalt så jag installerad den med en vanlig XP skiva.Nu finns HP recovery på disken..men hur kommer jag åt den,så jag kan installera om den. Finns inte nåt med HP kvar för övrigt i datorn.
 2. Gick in i kontrollpanelen och lägg till/ta bort program som jag alltid gjort för att avinstallera Messenger.Startade sedan om burken .Därefter installerade en ny pga den gamla krånglade. När Messenger sedan startade efter ominstallationen så är det den gamla som startar upp ialla fall? Inget har ändrats.Gjorde om hela proceduren igen,tänkte om jag ändå hade gjort ngt galet..men icke...samma gamla Messenger. Vad kan detta bero på?
 3. http://www.emsisoft.com/en/software/antimalware/ Testa detta progam! Väldigt effektivt!
 4. När jag startar datorn kommer det bara små fina flerfärgade tunna linjer på skärmen. Efter ngn minut så svartnar skärmen långsamt till att bli helt svart. Disken startar ej.Får den stå i ca 10 minuter stänger den av sej själv. Det är en HP Pavilion dv 9000.Moderkortet?
 5. Installerade om en äldre HP bärbar pga den var fruktansvärt seg o trött,blev så varm periodvis att den slog av. Trots att jag nu installerat om den så är det nästan lika trött i alla fall! Det sitter 512 i RAM o processorn ligger på 1,6 Ghz ca Op är windows XP home. Lite märkligt är att, när jag kollar i system så har jag 504 Mb i ram fast jag har 512mb ,men det kanske finns naturliga förklaringar till detta. Nu gick det inte att få snurr på CD romen i datorn så jag körde med en extern cd som jag inte lyckades boota upp på utan fick starta Op och gå den vägen för att installera.Kan det vara så att disken inte formateras som den ska när man kör den vägen?
 6. Jo det är en RTM. Då är det alltså en testversion?
 7. Står inget om att det är ngn testversion.Licensierad till står det och mitt namn,sedan står det licensvillkor. Windows 7 Ultimate x64
 8. Fick mail från Microsoft angående Windows 7 att from 1 Mars så går tiden ut för testversionen.Mitt Win 7 fick jag tag i via ett tips.Kan man utläsa ngnstans om detta är en riktig version eller en testversion?
 9. Det kan bero på olika saker bla att det ligger "rester" kvar efter den förra installationen på disken som stör den nya. Testa o kör tex Partition Magiq eller Delpart,dessa program städar effektivt bort gammalt skräp på disken. Sen kan det även vara så att det ligger oönskade saker djupare i disken så att säga,så en lågformatering är nödvändig. Brukar finnas tips på disktillverkarens websida.Eller om du goglar på det.Det allra enklaste föressten är att du kör en långsam formatering när du installerar din XP,har du inte gjort detta så testa med det.
 10. Fritidsforskande PC tekniker

 11. Det handlar om vad som kan hända om man ansluter antingen tv eller stereo till en ojordad dator,ska det vara så svårt att läsa innan till? Ville bara delge den informationen till övriga här. Hade ingen lust att skriva ned allt här..så jag skickade länken istället,vilket tycks ha skapat ett jäkla huvudbry. Kanske lika bra att avsluta kontot helt här så jag slipper orsaka huvudbry hos deltgare här som i mina ögon visar tecken på bristande intelligens och slutlednings förmåga.
×
×
 • Skapa nytt...