Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Andrej

Medlem
 • Antal inlägg

  52
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Andrej

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1992-10-10

Profil

 • Ort
  hbg
 1. När man ska handla så skriver man i ju bankkonto nummer o persnoliga uppgifter, nu är det så att jag har handlat färdigt o skulle gärna vilja ta bort alla uppgifter så som bankkonto nummret security code osv ,, hur gör det??? för man vet ju aldrig om annan loggar in på mitt konto o börjar handla , är lite paranoid
 2. När jag sätter i usb minnet så kan jag inte öppna den det kommer en ruta "oformarterad vill du formartera den?" har aldrig haft det problemet med usb stickan men nu plötsligt hände det
 3. Varför ändras wifi sygnalstyrkar vid olika operativsystem? Undrar därför att först på min eee pc 900 så hade jag xandros o signalstyrkar var extrem bra, nu när jag installerade eeebuntu så är den intelika bra, kan det bero på operativsystem? [inlägget ändrat 2009-02-22 01:09:52 av Andrej]
 4. Föresten har du kunskaper om Backtrack?
 5. Det låter nice //tack så mycket
 6. Tack cecilia, jag har en fråga till det är nämligen så att jag vill först rensa hela hårddisken på eee pc 900 , med vilket program kan jag göra det som kan göra det från bios? har testat killdisk fast den var lite för avancerad.. kanske ngn annan som är enklare?
 7. Men när det gäller drivrutiner då?
 8. Andrej

  Eee PC 900!!!

  Jag har en Eee pc 900 det är så att jag installerade xp på den fast det gick segt så jag har tänk att installera ubuntu på den, Vart får jag tag på drivrutinerna till datorn? När jag installerade xp använde jag Usb , är det enklare att andvända extern cd/dvd-rom så att man bara sätter i skivan och bootar som vanligt från bios?
 9. Kan man skapa bootbara usb minne på olika sätt? just kollar jag på denna tutorial. http://www.sweclockers.com/articles_show.php?id=6015&page=1 är det i princip likadant som du sa fast enklare?
 10. Andrej

  Eee PC 900

  Hej jag har tänkt byta från xandros till en mini xp , problemet är att datorn han ingen cd-rom så jag har tänk mig att använda ett usb minne och mina frågor är, Ska jag lägga in image filen bara i usb minent , eller måste jag extrahera alla filerna där? Hur bootar jag från ett usb minne?
 11. Väljer man vilken disk som ska bort eller alla kommer drababs om jag har då C: o D:?
 12. Jag vill formartera helt min hårdisk C det e vista på den, det jag vill är att när jag har formarterat om den så att det kommer svart skärm "u got no operaativ system"
 13. När jag ska installera min bärbar med vista till xp så visas inte knappen "installera xp" den är alltså gråaktig så man inte kan trycka på den.. Testade på en annan dator o där funka det utan problem..
 14. Hjelp behover svensk language pack, just nu anvender jag en rysk game edition windows xp so ner jag endrar till svensk so e den endo engelskt fast det sttor SV.... so snella hjelp
 15. Kan man se vilket datum man har addat pernoner och sånt eller när dem har lagt till dej?
×
×
 • Skapa nytt...