Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

satanica

Medlem
 • Antal inlägg

  105
 • Gick med

 • Senaste besök

Om satanica

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1978-10-10

Profil

 • Ort
  umeå
 1. fast ett tag efter detta blev det bluescreem och nu tycker jag det är mer störningar. tex webläsaren kraschar mer, det blir mer störningar då jag surfar mm. utforskaren går inte att öppna utan stänger ner sig. Det började den göra efter sista bluescremen Jag såg en till sak men vet inte om det har att göra med allt men varför står det "inte tillgängligt" under bla ram under utforskaren?
 2. testade att ladda adm autodetect sen tog de stopp den vill bla att jag accepterar licensavtalet annars verkar den inte vilja gå vidare men det finns varken en knapp som heter "acceptera" eller "inte acceptera" som avtalet hänvisar till utan bara "gå tillbaka". hur gör jag då?
 3. Jag har en laptop, en Samsung np305v5a som haft allt från "grafikkortet har slutat fungera och återställts" till black och blue screen. Sedan kan program sluta fungera och även att datorn dör plötsligt utan förvarning av vad jag tror är av värmeslag mm. Jag har kylare men har jag glömt att koppla in i datorn så kan datorn slockna då man minst anar det oftast tar det många timmar men ibland dagar. I aktivitetshanteraren verkar arbetsminnet skena iväg för de olika processer idag stod tex iexplore.exe på 1 600 000kb givetvis blir hela nätet segt då. Kan man göra något som tex formatera datorn eller finns det andra sätt man kan testa först? Jag är inte expert på datorer utan litar tyvärr på säljarna då jag säger vad jag ska ha den till. Jag håller på med mycket bildredigering och hemsideprogram. Hittade en sak då jag kollade inställningar där stod något om crossfire är aktiverad men att aktivirar du crossfire rekommenderar man att catalyst a.i ska vara i "standardläge". grafik eller programfel kan uppstå i det avancerade läget för catalyst a.i. Hur hittar jag vad inställningen är för catalyst a.i är?
 4. så då kan jag pusta ut? Efter det att jag skickade första inlägget fungerade helt plötsligt alla sidor som tidigare var blockade.
 5. Jag vet inte om jag haft den länge men allt började efter att jag haft datorn avstängd och starta upp den igen. Har uppdaterat java för någon dag sedan så jag misstänker att trojanen kanske kom därifrån. Trojanen blockar nästan alla sidor på nätet, speciellt där man kan onlinescanna datorn eller läsa om trojanen. De lilla jag kunnat snappa upp är att den är en trojan som är ganska elakartad? Så jag behöver verkligen hjälp att bli av med den..finns någon där som kan hjälpa?
 6. Det är mest Explorer som krascha (då tänkte jag mest att det är skitexplorer och att felet låg hos dem då flera jag känner har problem med den webläsaren ) sen har Word, indesign och Photoshop slutat svara enstaka ggr men då trodde de var pga att jag hade många krävande program öppet samtidigt . Just nu känner jag mig mindre smart är artikelnr (WCD WD75 00BPVT 35HXZT1)på hårddisken och googlar jag de kommer jag fram till att tillverkaren är samsung? vilken av dem i länken bör jag testa och ska jag göra en backup först?
 7. hoppas de inte är en dålig hårddisk då laptopen är relativ ny, får väl kolla om de finns garanti kvar isf.....men en dum fråga hittade mappen $RECYCLE.BIN på D-disken, har ej för mig jag sett den är förut... inga filer finns där fast de står under egenskaper att de finns en ma09 och en fil..inget förändras då jag ändrar till visa dolda filer..någon anning vad de kan vara? Jag hitta något i åtgärdescenter en tillförlitsövervakare och där finns en massa kritiska händelser, mest att program x "avslutades eftersom det slutade att samverka med Windows" så då kanske de är hårddiskarna som är problemet..
 8. ok vad kan de då vara för fel? den har ju aldrig deletat en fil som varit öppen förrann nu då jag fick problem kan de vara för att programmet är gammalt och de finns något som hittat något säkerhets hål? kan de hjälpa att ominstallera ?
 9. hm nu vet jag varför jag helt plötsligt ej har behörighet... filen är borttagen helt från mappen, detta hände mellan då filen sparades om tills jag försökte spara om den igen Att filen är raderad såg jag då jag stängde ner dreamwever och gick den långa sökvägen till mappen på D-hårddisken
 10. dreamwever...=) Ska jag installera och köra rougekiller+ combofix igen
 11. Jag kanske ropa hej för tidigt vet ej om de beror på samma fel men då filer började blockas började även ett annat fel uppkomma.Jag trodde att de berodde på samma fel men uppenbarligen ej... nu har jag ej behörighet (ibland) att spara ändringar i DW vad beror de på om ej infektionen jag hade? har inte heller behörighet att öppna filen jag ändrade och spara om för några minuter sen
 12. ok..då är allt färdigrensat? Jag är dig evigt tacksam
 13. Det jag kan se på skrivbordet finns programmet rougekiller och filen attach kvar.
×
×
 • Skapa nytt...