Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Cerold

Medlem
 • Antal inlägg

  28
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Cerold

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Det är nog åldern som gjort sitt. Men Tack för era svar!
 2. Kommer inte ihåg när jag köpte den men den är gammal. Det är XP Home Edition.
 3. Jag har provat både med batteriet och nätaggregatet men inget händer när jag trycker på startknappen.
 4. Ström problem. Jag har en gammal TOSHIBA bärbar. Använder den mera som lagringsplats och har jag en massa program i den jag släktforskar så det blir mycke säkerhets kopiering som jag sparat i den. Det verkar som det inte kommer fram någon ström till startknappen, händer inge när jag trycker på den. Finns det någon säkring som gått sönder eller något annat som gör att ström inte kommer fram?
 5. Jag är inte så bra på datorer, återställning som jag fick felmeddelande på. Jag skall läsa det som skrivs ovan, får se om jag klarar ut det.
 6. Jag har samma problem i stort. Jag har en stationär Hp pavilion. Min dator låser sig efter en stund och börjar arbeta med något och då är muspekaren låst och det går inte göra något. Efter en bra stund fungerar den igen sen låser den sig igen och håller på så. Jag tankade hem Windows 10 förra året. Problemen började för lite sedan. Har provat att återställa till tidigare datum men får felmedelande. Jag är inte så haj på datorer så om någon kan ge mig någon ledtråd. Även när datorn är låst så blinkar Etherneth, Wireless och Interneth intensivt på våran THOMSON.
 7. Tack Cecilia! Jag vet inte riktigt hur jag gjorde tydligen så tog Tela Säker surf när jag körde det. Hoppas jag slipper problemet nu.
 8. Hej igen! Jag har lite skrivsvåriheter. Men jag skriver vad det står. Riskprogram blockerad. Filen. InternetEnhancerService.exe. Återkomsten till filen har blockerats. Fil: InternetEnhancerService.exe. Plats: C:\Program Files (86)\WInterEhhance Internet Enhancer Typ: Riskprogram Namn: Application.Agent.HI
 9. Jag testar igen gör som Mikael skriver. Tydligen så gick det inte att få med filen denna gång vet inte vad som gör att inte filen följer med..
 10. Jag lyckades inte få med filen i meddelandet har försökt flera gånger. Jag är väl för okunnig för att lyckas! Får avsluta denna tråd då.
 11. Hej! Jag undrar om någon kan hjälpa mig med detta. Telia säker surf blockerar ett program som jag inte vet vad det är, när jag klickar på OK så kommer det upp igen hela tiden det kvittar hur många gånger jag klickar på OK. Jag bifogar en fil. Så ser det ut.
 12. Jag gjorde en Repareraration i http://office.microsoft.com/sv-se/word-help/uppdatera-reparera-eller-avinstallera-office-klicka-och-kor-produkter-HA010382089.aspx#_Toc272139013. Jag har läs och skrivsvårigheter så det tar lite tid för mig. Men än en gång TACK!
 13. Stort TACK för alla tips och hjälp!
 14. Hej! Jag har Word Starter. När jag har kopierat text och sen klistrar in den i Word Starter så låser sig programmet det svarar inte. Då får jag stänga programmet i Aktivitets hanteraren. Detta problem inträffar alltid. Vad är det som är fel jag provar med uppgradering men det hjälper inte det händer inget. Någon som har något förslag? Vänliga hälsningar
 15. Kan det vara så? Jag har en Hp stationär som är cirka ett år gammal. Garantin börjar att gå ut. Jag blev inloggad med temporär profil, jag viste inte hur jag skulle göra så jag kontaktade Hp. Jag fick hjälp, men samtidigt ville dom förlänga försäkringen. Jag gjorde inte det. Nu har det hänt att jag blir inloggad med temporär profil flera gånger. Kan det vara så att Hp har möjlighet att sabotera för mig. Jag får göra en systemåterställning till en tidigare punkt varje gång. Jag börjar bli irriterad på problemet.
×
×
 • Skapa nytt...