Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Greta723

Medlem
 • Antal inlägg

  16
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Greta723

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Ort
  Umeå
 1. Dagens rapport!! Ringde lenovo i morse vilket var en märklig upplevelse. Jag fick ange serienumret men ändå verkade servicepersonal ha en aning om vilken produkt jag hade. Lösningen där var att uppdatera drivrutinen och han skulle så stort maila mig rätt drivrutin eftersom jag påpekade att den man kunde hitta på nätet var typ 3 år gammal. Har såklart inte fått nåt mail. Hade visst mailat lenovo i helgen också och svaret därifrån var direkt - nedgradera, produkten stöder inte windows 10. Lite arg på media markt som sålde på mig den här som en fantastisk produkt men det innebär alltså att det var en hyllvärmare de ville bli av med. Nu nedgraderar jag i alla fall och skiter i varför det funkar när jag delar internet via iPhone!!
 2. Ingen brandvägg installerad, fick meddelande om att antivirusprovperioden gått ut, nåt annat sånt har jag inte installerat. Den drivrutinen som jag har till nätverkskortet, är utgiven nån gång på 2013 - känns väl som att den inte är windows 10 anpassad när den är så gammal? Jag testar att nedgradera senare idag!
 3. Toppen, där har vi felet! Jag har en 8 tums skärm! Jag nedgraderar tillbaka till 8.1 då!
 4. Miix 2har jag. Men det funkar 3-8 sekunder med ett trådlöst. Delar jag från min iphone så funkar det!
 5. Wpa tror jag - det är i alla fall lösenord. Men det dyker inte ens upp som valbart alternativ.
 6. Tror ni att det skulle funka om jag nedgraderade till 8.1??
 7. Jag har även avinstallerat nätverkskort. Fanns typ 7 st i listan i enhetshanteraren, jag avinstallerade alla och startade om plattan. Vet inte om jag ska skratta eller gråta när Länstrafikens wi-fi dyker upp när bussen åker förbi, men mitt wi-fi 1 m bort finns inte!!!!
 8. Nu har jag uppdaterat drivrutinen genom att högerklicka och även genom att ladda hem från lenovos hemsida. Fortfarande hittar den bara ett wi-fi.
 9. Wi-fi chip - är det samma sak som nätverkskort?? Den drivrutinen är uppdaterad. Om det inte är samma sak - hur hittar jag Wifi chipet?
 10. Sen jag uppdaterade till windows 10 hittar min platta lenovo miix inte wi-fi nätverk. Har provat med 3 st och det enda den hittar kopplar den ner efter 10 SEK. Driver mig till vansinne!!! De 2 andra nätverken hittas utan problem av andra datorer och telefoner. Kommer det att funka om jag nedgraderar till 8.1 igen??
 11. Hej, Min son har ett problem med sin laptop Hp pavillion g6 notebook med windows 7. När han använder skype, med hörlurarna inkopplade, kommer allt annat ljud i datorns högtalare, men ljudet från skype kommer i hörlurarna. Det har fungerat tidigare, att allt ljud kommer i hörlurarna men vid en uppdatering av skype blev det så här. Jag som är mac-användare fattar ingenting och sätter mitt hopp till att nån här kan hjälpa mej!!
 12. Hej, Här kommer en fråga som förmodligen alla datorvana människor här tycker är simpel men jag skulle bli glad om nån kunde hjälpa mej. Sonen som har en HP Pavilion G6 Notebook 1216so. (SJälv kör jag mest bara mac därför är jag lite off när det gäller pc). Jag har lyckats hitta att minnet är DDR3, i spec till datorn står det att den är uppgraderingsbar till 6GB - har 4GB just nu. Betyder det att det är 3 minnesplatser som man kan ha 2GB på varje? Är det max, går det inte att sätta in mer än så??
 13. Och hur hittar jag hur man installerar drivrutinen??? Har provat med autm uppdatering, men alla uppdateringar är gjorda. Om det vore ett sånt fel - borde det inte krångla med andra spel också???
 14. Hej, Är egentligen macanvändare men har en bärbar pc som ungarna spelar spel på som jag inte fattar nånting av. Pc:n alltså. Tidigare har de spelat Roller Coaster Tycoon utan problem, men nu får jag upp nåt meddelande om att grafiken på datorn inte räcker till. Är det nåt fel på grafikkortet??? När jag går in i kontrollpanelen och kollar enheter, får jag inte upp något grafikkort. Alla andra spel funkar som vanligt. Vad gör jag???
 15. Har nyligen köpt en ny dator med Vista. Dottern lånade sims 2 för att spela, men jag får det inte att fungera. Får up att det har kända kompabilitetsproblem men hittar ingen lösning. Försöker jag att köra ändå får jag upp att det är ett ospecificerat fel. Funderar på att köpa spelet men det känns ju ganska meningslöst om det inte funkar.... Tycker att datorn är så ny att grafikkort och allt borde räcka till. Någon som har en lösning????
×
×
 • Skapa nytt...