Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

E-riksson

Medlem
 • Antal inlägg

  34
 • Gick med

 • Senaste besök

Om E-riksson

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Ort
  Hemma
 1. Hej. Jag köpte en bärbardator från asus häromdan. Jag ville koppla ihop den med datorn. Jag har Scart på tv och vga på datorn. Jag har AT Radeon HD 3470 grafikkort. Jag tänkte göra löda ihop en kabel själv enligt den här sidan http://www.nada.kth.se/~feldt/vgascart/ men den är lite svårt att förstå om man är nybörjare. Jag undrade om ni vet nån enklare sätt att löda ihop kabel. [inlägget ändrat 2008-08-17 21:58:40 av E-riksson]
 2. Tack så mycket för en hel del bra tips..
 3. Jag har änsålänge kört bara privat. Jag hade tänkt börja köra med trafikskolan snart.
 4. Tjena. Jag har börjat övningköra, jag har kört ett antal timmar nu och undrar om ni som har körkort har något bra tips att bli bättre förare, något spec man ska vara mycket bra på inför körprovet. All tips uppskattas.
 5. Tack för ditt svar och för den där lilla informationen. Så man kan använda en SanDisk microSDHC 4GB utan probelm??
 6. Jag har just köpt LG Viewty och har några problem. Jag kan inte använda internet, jag vet inte om det några speciella inställningar man ska göra eller vad?? Jag kan inte heller använda mobilen som modem vilket man ska kunna göra. Någon som kan hjälpa mig?
 7. Hej. Jag hoppas att jag får lite hjälp här. Jag vill göra en login page med JSP. Det jag vill göra är att de som har ett namn och lösenord i min databas ska kunna logga in till en sida där det kommer stå. Välkommer du heter bla bla all hjälp uppskattas..
 8. ingen som kan hjälpa mig?? Allt jag behöver jag är att göra så att folk som har ett namn och lösen ord i min databas kan komma till en sida där det står Välkommer. du heter bla bla..
 9. Hej. Jag är ny på jsp och undrade om ni kan hjälpa mig med en liten grej. Jag vill göra en login page. Jag har gjort en sida där folk med hjälp av en form kan lägga in information som namn, efternamn, användarnamn och lösenord i min databas. Det jag vill göra att de som har ett användar namn och lösernord i min databas ska kunna logga in på en sida där det kommer stå: Hej du loggat in och du heter Bla bla.. hur gör jag det snälla hjälp mig..
 10. jag har hört att man kan göra det med jsp, men jag har ingen aningn om vart jag kan hitta information lite om hur man gör, och hur man använder NetBeans
 11. Hej, jag vill göra en hemsida med jsp. På hemsidan ska man kunna bli medlem och ha en profil.. Man ska kunna ha ett gästbok.. Finns det nån som kan hjälpa mig att hitta en bra sida där man kan göra de där sakerna?
 12. Jag tror det e TCP/IP men jag vet inte hur jag ska lösa det. Det går inte använda internet, när jag försöker installera skivan till internet så kommer det upp det där medelandet, "Internet Protocol är inte påkopplat gå till Kontrollpanelen och Nätverkinställningar för att fixa problemet" står det
 13. hey, jag formaterade om min dator idag, när installationen var klar så skulle installera en CD från min bredband, men det gick inte, det kommer upp ett medelande som står att du måste installera "Internet Protocol" och när jag försker göra det så kommer det upp en annan medelande som det står att det inte finns nån drivrutiner för att installera det.. hur ska göra, hjälp mig
 14. tack för era svar.. jag hittade ett litet verktyg till PS igår som heter pxl SmartScale. Man kan förstora bilderna ganska mycket och kvaliten ändras men det går att fixas, det är så det ser ut på skärmen i alla fall men men vet inte riktig hur det kommer see ut när man skriver ut..
 15. hey. Jag ville förstora en bild som jag har scannat, men vet inte hur. Jag kan mycket i photshop men vet ingeting om hur man förstorar en bild på ett bra sätt. Vet nån hur man kan förstora bilden i photoshop eller annat program så får ni gärna hjälpa mig..
×
×
 • Skapa nytt...