Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Gurra65

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Det verkar vara hårddisken som håller på och säckar ihop. Jag får igång den genom att dutta på Windows knappen vid start annars hänger den sig bara. Han säger bla: KERNEL_STACK_INPAGE_ERROR och att (vid uppstart) //./DRI_KBFiltr filen saknas men den är bara att klicka bort. Lämmnar jag datorn overksam en stund så har den hängt sig när jag kommer tillbaks. De får väll bli en ny dator, har gjort ett inlägg om det, vilken jag skall välja. Eller skall jag byta ut hårddisken? Tack för hjälpen i alla fall!
 2. Gurra65

  Köpa ny bärbar?

  Hej! Har ni något tips på vilken bärbar dator jag skall köpa. Den får inte vara för dyr 8-9 tusen. Den skall vara en hemma arb. dator samt internet, om det går vill jag ha så lite lull lull som möjligt lägger hellre pengarna på ett ordentligt virus program samt multiskrivare i stället.
 3. Hej! Jag har ett kompakt tangentbord, hur gör man då?
 4. Tack för svaret, men det hjälpte ingenting. Jag har ominstalerat drivrutiner osv. men inget hjälper. Jag har inte spillt ngt. på bordet.
 5. Hej! Nej, jag har inte spillt något. Trycker jag på tex. J så får jag 1 och K blir 2, osv.
 6. För några dagar sedan började vissa tangenter skriva dubbla olika bokstäver och en del utförde komandon på min bärbara dator. Det var några fria som i en triangel i mitten som fungerade. Nu dlir det värre för varje dag, skriver på ett ext. skrivbord nu. Har kollat allt jag kan och har virussökt men inte funnit något. Kan någon hjälpa mig? Mycket tacksam för svar.
 7. För några dagar sedan började vissa tangenter skriva dubbla olika bokstäver och en del utförde komandon. Det var några fria som i en triangel i mitten som fungerade. Nu dlir det värre för varje dag, skriver på ett ext. skrivbord nu. Har kollat allt jag kan och har virussökt men inte funnit något. Kan någon hjälpa mig? Mycket tacksam för svar.
×
×
 • Skapa nytt...