Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

piloot

Medlem
 • Antal inlägg

  9
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Jag gjorde en systemåterställning som ni sa, och det hjälpte, nu är den normal igen. Tusen tack!!
 2. Kan inte öppna några program eftersom Windows vill öppna alla .exe med Adobe Reader! Har precis laddat hem en testversion av ett ritprogram, när jag skulle öppna .exe-filen för att installera programmet (AutoCad) frågade Windows (konstigt nog) vilket program jag ville öppna filen med. Jag valde något på måfå, vilket blev Adobe Reader. Nu har alla mina program i Start-menyn bytt ikon till Adobe Reader och jag kan inte öppna något av dem. What To Do! Tacksam för svar som kan hjälpa till! //Piloot
 3. Shit vilket bra tips att trixa med upplösningen så. Kan man "stänga av" laptop skärmen så att den delen skickas till den andra projektorn?
 4. Hej! Jag ska visa ett bildspel på en jättestor vägg och ska därför använda två projektorer för att täcka ytan. Till vänster visas till exempel en bild och till höger visas samma spegelvänd. För att slippa synkronisera två datorer som sätter på var sin projektor alt en dator och en DVD (ännu krångligare) vill jag göra en enda fil som visas på två projektorer. När jag spelar upp filmen i min dator vill jag att vänster halva av skärmen går till ena projektorn och den högra till den andra. Rimligtvis behöver man då använda två olika sorters kablar. Är detta möjligt? Vad använder man för program? Mitt grafikkort stödjer att jag "lägger till" en skärm. Väldigt tacksam för svar! /Karin.
 5. Hej, har sökt om det här på nätet men inte hittat någon bra information och fått hjälp här tidigare. Är en av dem ett virus? Kaspersky hittar inget, inte Panda på nätet heller. Hur ska jag få bort det i så fall? Det ena tar upp ca 44 000 kB och det andra ca 80 000 kB. Hoppas någon vet!
 6. Jag löste det genom att byta plats på datorerna, min pojkväns dator är trådlös nu medan min går genom routern men med nätverkskabel.
 7. Jag har exakt samma problem med Netgear routern sedan jag återställde min dator från CD.
 8. Tack för tipsen! Mekar med internet, det fungerar inte nu efter återställningen (är på en annan dator). Nu senaste gången jag startade fatorn var den faktiskt ganska tyst! Skumt.
 9. Hej! På min ganska nyköpta dator hittade Norton ett virus som det kallade Bloodhound.mbr. Jag tolkar det som att den inte vet vilket virus det är men att det ligger i Master Boot Record. Norton kunde inte ta bort det och visade inte var det låg och när jag startade i felsäkert läge hittade Norton ingenting! Jag installerade Kaspersky istället men hittade fortfarande ingenting. Datorn är inte långsam men fläkten låter sjukt mycket, en bärbar som varit tyst som en mus innan. Sen började skärmen blinka okontrollerat en gång så jag stängde av datorn och tänkte att jag verkligen måste ha ett virus. Nu har jag kört en Recovery CD som kom med efter att ha kopierat över filer jag vill ha kvar till D hårddisken. Men det hjälper inte! Skärmen blinkar inte, eller den blinkade en gång och fläkten går på högvarv. Har jag virus och i så fall hur ska jag göra för att bli av med det??! Hoppas att någon kan hjälpa mig. /Karin
×
×
 • Skapa nytt...