Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

torgnyb

Medlem
 • Antal inlägg

  310
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Allt postat av torgnyb

 1. Tack för tipset, men när jag öppnar Youtube så kommer det upp sådant som rekommenderas och som jag inte vill se. Kan jag slippa det?
 2. Jag skulle bara vilja se klipp om t ex sport, politik och teknik i Youtube. Kan man välja dessa? Hur?
 3. Jag har en tabell i Foxit Reader. Jag vill kopiera delar till Excel. jag markerar ett område med celler genom att hålla ner Crtl och Alt och kopierar dessa med Ctrl C och klistrar sen in dem i Excel med Ctrl V. Det fungerar om alla cellerna innehåller tal men om jag markerar ett område med celler där några innehåller tal och andra är tomma och klistrar in i Excel så försvinner de tomma cellerna och de med tal kommer intill varandra Kan man komma runt detta?
 4. Jag skulle ladda ner appen eSvD på min bara 3 år gamla platta, Samsung SM-T525. Den har androidversionen 4.4.2 och den kan inte uppgraderas. Är det vettigt att tillverkare av appar gör dessa tillgängliga bara med senaste versionerna av Android? Är det nödvändigt eller går det att utveckla appar som fungerar med flera versioner av Android?
 5. Tack! Har nu tagit bort unv.is. Hoppas att det hjälper. Fick på annat håll tipset att använda gratisprogrammet adwcleaner.. Väntar nu och ser om jag slipper annonserna nu,
 6. Här kommer ett urklipp.
 7. På skrivbordet
 8. Förlåt, jag skrev fel. Jag menar startsidan. Jag använder Windows10.
 9. Jag får annonser på hemsidan från unv.is. Hur stoppar man dessa?
 10. Jag har testat adwcleaner, men det hjälpte inte. Via Aktivitetshanteraren och Autostart hittade jag programmet. När jag högerklickade på det och valde Öppna filsökväg kom jag till ett iSkySoft-program som jag avinstallerade. Nu är allt frid och fröjd. Ha en God Jul!
 11. Javisst vill jag det men jag hittar det inte någonstans.
 12. Tack.Jag inaktiverade det och nu är problemetl löst. En guldstjärna till dig!
 13. Ja där finns iSkySoftStudio som är aktiverad.
 14. Tack för ditt inlägg. Jag hittade en tom mapp som jag tog bort, men problemet kvarstår. Följande händer : När datorn startas visas först en kort tid en ruta från mitt antivirusprogram ESET. Därefter visas en ruta med följande text: Application Error Exception EConvertError in module ISHelper.exe at 000004C2. ````is not a valid integer value. När jag kryssar bort den visas en ruta med följande text: Application error Exception EAccessViolation in modue ISHeloper.exe at 000CB6AF. Access violation at address 004CB6AF in module `ISHelper.exe`. Read of address 0000005C. När jag kryssar bort den kan jag starta Chrome som vanligt utan problem.
 15. Windows 10. När jag startar datorn och klickar för att öppna Chrome kommer det upp en testruta och när jag klickar bort den kommer en annan textruta upp. Se bilderna nedan När jag har klickat bort båda fungerar allt som vanligt. Någon som vet hur jag blir av med dessa?
 16. Skapade WMLP filer med Movie Maker som inte finns i Windows 10. Hur jag förvandla dem till MP4?
 17. Finns det något program för sluten grupp som man kan använda för att konversera t ex med gamla arbetskamrater. Vill inte ha Facebook.
 18. Nu har jag kommit på hur man ska göra för att med Markering skriva ut enbart kolumner till höger om en viss kolumn alltså utan att kolumnerna vill vänster kommer med: I menyn gå in på Utskriftsrubriker. Ta bort det som står i rutan Kolumner till vänster. Markera det du vill skriva ut och välj Skriv ut markering.
 19. Har Windows 10 och Excel 2010. Har öppnat en fil med ändelsen xlsm. När jag markerar ett avsnitt av filen för att skriv att det och väljer Skriv bara ut den aktuella markeringen så skriver den ändå ut hela arket.
 20. Halleluja! Det är fixat. Jag kom så småningom tlll ett ställe där jag kunde klicka av Aktivera högkontrast. Uppenbarligen fungerar inte Excel som det ska när högkontrast är aktiverat. När jag nu öppnar Excel så får jag frågan om jag tillåter att User Account Control gör ändringar men det kan jag leva med. Du är värd ett stort tack för all din hjälp.
 21. Tack för tipset. Jag klickade på den översta länken och försökte följa råden där.Öppnade Kontrollpanelen. Men jag hittar inget där som på svenska motsvarar Accessibility Options applet.
 22. Om jag i Excel markerar en cell och använder "Vattenkannan" för att fylla den med en bakgrundsfärg så ser jag ingen färg, men om jag kopierar cellen och klistrar in den i Word så ser jag cellen med färg. År inte det märkligt?
 23. Jag körde reparationen men det ändrade inget. Dessutom så har sent som igår installerade jag om hela Office. Det här problemet med Excel tror jag, men jag vet inte säkert, uppstod efter en uppgradering av Windows 10. Kan det ha något att göra med Windows 10 inställningar?
 24. Om jag kopierar den röda cellen, som i min Excel inte har någon färg, och klistrar in den i Word så är den röd.
×
×
 • Skapa nytt...