Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

torgnyb

Medlem
 • Antal inlägg

  319
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Allt postat av torgnyb

 1. Hej! Jag plockade bort vissa mappar helt från OneDrive och då försvann också dessa html-filer. Tack för ditt intresse.
 2. Tack alla. Jag har fixat det nu
 3. Jag harOneDrive på min Samsung-platta och där finns också dessa html-filer. När jag öppnar en sådan i plattan så visas en personakt för en person som jag har i mitt släktforskningsprogram Min släkt. I datorn glimtar den till men övergår direkt till att visa html programtext:
 4. Har Windows10. När jag öppnar OneDrive, Filer så får jag nedan de olika mapparna med mina egna filer upp ett antal html-filer alla skapade 12 febr 2018. En har t ex namnet pfA362800.html. de andra skiljer sig till namnet bara med andra siffror och bokstäver. Ex pfAABC4AA.html. Jag försöker ta bort dem men men så fort jag tar bort en så dyker det upp en ny.. liknande html--fil. Hjälp !!!!
 5. Tack Stormuffin! Jag har försökt görsa som du säger men jag får det inte att fungera. Har väl för uselt datorkunnande.
 6. Jag har Windows 10. Vad är ett "powershell-script"?
 7. Låtarna är i mp3-format. Det kan t ex se ut så här på USB-minnet Shirley Bassey All By Myself 01 All by Myself 02 This Masquerade osv Roger Wittaker His Finest Selection 01 Durham Town osv Alltså ett sådant här mappträd: CD-skiva Grupp av låtar Låt1 Låt 2 osv
 8. Jag har fört över CD skivor till USB-minnen, flera CD:ar på varje USB. De hamnar då i ett hierarktiskt mappnät på 2-3 nivåer. Låtarna finns då i nivå 2 eller 3. Skulle vilja ha ett program som läser innehållet i USB-minnet och skapar en Word- eller pdf-fil med detta.
 9. Tack för tipset, men när jag öppnar Youtube så kommer det upp sådant som rekommenderas och som jag inte vill se. Kan jag slippa det?
 10. Jag skulle bara vilja se klipp om t ex sport, politik och teknik i Youtube. Kan man välja dessa? Hur?
 11. Jag har en tabell i Foxit Reader. Jag vill kopiera delar till Excel. jag markerar ett område med celler genom att hålla ner Crtl och Alt och kopierar dessa med Ctrl C och klistrar sen in dem i Excel med Ctrl V. Det fungerar om alla cellerna innehåller tal men om jag markerar ett område med celler där några innehåller tal och andra är tomma och klistrar in i Excel så försvinner de tomma cellerna och de med tal kommer intill varandra Kan man komma runt detta?
 12. Jag skulle ladda ner appen eSvD på min bara 3 år gamla platta, Samsung SM-T525. Den har androidversionen 4.4.2 och den kan inte uppgraderas. Är det vettigt att tillverkare av appar gör dessa tillgängliga bara med senaste versionerna av Android? Är det nödvändigt eller går det att utveckla appar som fungerar med flera versioner av Android?
 13. Tack! Har nu tagit bort unv.is. Hoppas att det hjälper. Fick på annat håll tipset att använda gratisprogrammet adwcleaner.. Väntar nu och ser om jag slipper annonserna nu,
 14. Här kommer ett urklipp.
 15. Förlåt, jag skrev fel. Jag menar startsidan. Jag använder Windows10.
 16. Jag får annonser på hemsidan från unv.is. Hur stoppar man dessa?
 17. Jag har testat adwcleaner, men det hjälpte inte. Via Aktivitetshanteraren och Autostart hittade jag programmet. När jag högerklickade på det och valde Öppna filsökväg kom jag till ett iSkySoft-program som jag avinstallerade. Nu är allt frid och fröjd. Ha en God Jul!
 18. Javisst vill jag det men jag hittar det inte någonstans.
 19. Tack.Jag inaktiverade det och nu är problemetl löst. En guldstjärna till dig!
 20. Ja där finns iSkySoftStudio som är aktiverad.
 21. Tack för ditt inlägg. Jag hittade en tom mapp som jag tog bort, men problemet kvarstår. Följande händer : När datorn startas visas först en kort tid en ruta från mitt antivirusprogram ESET. Därefter visas en ruta med följande text: Application Error Exception EConvertError in module ISHelper.exe at 000004C2. ````is not a valid integer value. När jag kryssar bort den visas en ruta med följande text: Application error Exception EAccessViolation in modue ISHeloper.exe at 000CB6AF. Access violation at address 004CB6AF in module `ISHelper.exe`. Read of address 0000005C. När jag kryssar bort den kan jag starta Chrome som vanligt utan problem.
 22. Windows 10. När jag startar datorn och klickar för att öppna Chrome kommer det upp en testruta och när jag klickar bort den kommer en annan textruta upp. Se bilderna nedan När jag har klickat bort båda fungerar allt som vanligt. Någon som vet hur jag blir av med dessa?
×
×
 • Skapa nytt...