Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

torgnyb

Medlem
 • Antal inlägg

  310
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

torgnyb vann dagen: 6 juni 2018

torgnyb hade det mest gillade innehållet!

Om torgnyb

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1935-06-12

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 • Ort
  STRÄNGNÄS

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tack för tipset, men när jag öppnar Youtube så kommer det upp sådant som rekommenderas och som jag inte vill se. Kan jag slippa det?
 2. Jag skulle bara vilja se klipp om t ex sport, politik och teknik i Youtube. Kan man välja dessa? Hur?
 3. Jag har en tabell i Foxit Reader. Jag vill kopiera delar till Excel. jag markerar ett område med celler genom att hålla ner Crtl och Alt och kopierar dessa med Ctrl C och klistrar sen in dem i Excel med Ctrl V. Det fungerar om alla cellerna innehåller tal men om jag markerar ett område med celler där några innehåller tal och andra är tomma och klistrar in i Excel så försvinner de tomma cellerna och de med tal kommer intill varandra Kan man komma runt detta?
 4. Jag skulle ladda ner appen eSvD på min bara 3 år gamla platta, Samsung SM-T525. Den har androidversionen 4.4.2 och den kan inte uppgraderas. Är det vettigt att tillverkare av appar gör dessa tillgängliga bara med senaste versionerna av Android? Är det nödvändigt eller går det att utveckla appar som fungerar med flera versioner av Android?
 5. Tack! Har nu tagit bort unv.is. Hoppas att det hjälper. Fick på annat håll tipset att använda gratisprogrammet adwcleaner.. Väntar nu och ser om jag slipper annonserna nu,
 6. Här kommer ett urklipp.
 7. På skrivbordet
 8. Förlåt, jag skrev fel. Jag menar startsidan. Jag använder Windows10.
 9. Jag får annonser på hemsidan från unv.is. Hur stoppar man dessa?
 10. Jag har testat adwcleaner, men det hjälpte inte. Via Aktivitetshanteraren och Autostart hittade jag programmet. När jag högerklickade på det och valde Öppna filsökväg kom jag till ett iSkySoft-program som jag avinstallerade. Nu är allt frid och fröjd. Ha en God Jul!
 11. Javisst vill jag det men jag hittar det inte någonstans.
 12. Tack.Jag inaktiverade det och nu är problemetl löst. En guldstjärna till dig!
 13. Ja där finns iSkySoftStudio som är aktiverad.
 14. Tack för ditt inlägg. Jag hittade en tom mapp som jag tog bort, men problemet kvarstår. Följande händer : När datorn startas visas först en kort tid en ruta från mitt antivirusprogram ESET. Därefter visas en ruta med följande text: Application Error Exception EConvertError in module ISHelper.exe at 000004C2. ````is not a valid integer value. När jag kryssar bort den visas en ruta med följande text: Application error Exception EAccessViolation in modue ISHeloper.exe at 000CB6AF. Access violation at address 004CB6AF in module `ISHelper.exe`. Read of address 0000005C. När jag kryssar bort den kan jag starta Chrome som vanligt utan problem.
 15. Windows 10. När jag startar datorn och klickar för att öppna Chrome kommer det upp en testruta och när jag klickar bort den kommer en annan textruta upp. Se bilderna nedan När jag har klickat bort båda fungerar allt som vanligt. Någon som vet hur jag blir av med dessa?
×
×
 • Skapa nytt...