Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

torgnyb

Medlem
 • Antal inlägg

  301
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

torgnyb vann dagen: 6 juni 2018

torgnyb hade det mest gillade innehållet!

Om torgnyb

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1935-06-12

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 • Ort
  STRÄNGNÄS

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. torgnyb

  LÖST Konstigt vid start

  Jag har testat adwcleaner, men det hjälpte inte. Via Aktivitetshanteraren och Autostart hittade jag programmet. När jag högerklickade på det och valde Öppna filsökväg kom jag till ett iSkySoft-program som jag avinstallerade. Nu är allt frid och fröjd. Ha en God Jul!
 2. torgnyb

  LÖST Konstigt vid start

  Javisst vill jag det men jag hittar det inte någonstans.
 3. torgnyb

  LÖST Konstigt vid start

  Tack.Jag inaktiverade det och nu är problemetl löst. En guldstjärna till dig!
 4. torgnyb

  LÖST Konstigt vid start

  Ja där finns iSkySoftStudio som är aktiverad.
 5. torgnyb

  LÖST Konstigt vid start

  Tack för ditt inlägg. Jag hittade en tom mapp som jag tog bort, men problemet kvarstår. Följande händer : När datorn startas visas först en kort tid en ruta från mitt antivirusprogram ESET. Därefter visas en ruta med följande text: Application Error Exception EConvertError in module ISHelper.exe at 000004C2. ````is not a valid integer value. När jag kryssar bort den visas en ruta med följande text: Application error Exception EAccessViolation in modue ISHeloper.exe at 000CB6AF. Access violation at address 004CB6AF in module `ISHelper.exe`. Read of address 0000005C. När jag kryssar bort den kan jag starta Chrome som vanligt utan problem.
 6. torgnyb

  LÖST Konstigt vid start

  Windows 10. När jag startar datorn och klickar för att öppna Chrome kommer det upp en testruta och när jag klickar bort den kommer en annan textruta upp. Se bilderna nedan När jag har klickat bort båda fungerar allt som vanligt. Någon som vet hur jag blir av med dessa?
 7. torgnyb

  Omvandla WMLP till MP4

  Moviemaker finns ej i Windows 10.
 8. Skapade WMLP filer med Movie Maker som inte finns i Windows 10. Hur jag förvandla dem till MP4?
 9. Finns det något program för sluten grupp som man kan använda för att konversera t ex med gamla arbetskamrater. Vill inte ha Facebook.
 10. torgnyb

  Excel skriva ut markering

  Nu har jag kommit på hur man ska göra för att med Markering skriva ut enbart kolumner till höger om en viss kolumn alltså utan att kolumnerna vill vänster kommer med: I menyn gå in på Utskriftsrubriker. Ta bort det som står i rutan Kolumner till vänster. Markera det du vill skriva ut och välj Skriv ut markering.
 11. Har Windows 10 och Excel 2010. Har öppnat en fil med ändelsen xlsm. När jag markerar ett avsnitt av filen för att skriv att det och väljer Skriv bara ut den aktuella markeringen så skriver den ändå ut hela arket.
 12. torgnyb

  LÖST Excel fyllningsfärg

  Halleluja! Det är fixat. Jag kom så småningom tlll ett ställe där jag kunde klicka av Aktivera högkontrast. Uppenbarligen fungerar inte Excel som det ska när högkontrast är aktiverat. När jag nu öppnar Excel så får jag frågan om jag tillåter att User Account Control gör ändringar men det kan jag leva med. Du är värd ett stort tack för all din hjälp.
 13. torgnyb

  LÖST Excel fyllningsfärg

  Tack för tipset. Jag klickade på den översta länken och försökte följa råden där.Öppnade Kontrollpanelen. Men jag hittar inget där som på svenska motsvarar Accessibility Options applet.
 14. torgnyb

  LÖST Excel fyllningsfärg

  Om jag i Excel markerar en cell och använder "Vattenkannan" för att fylla den med en bakgrundsfärg så ser jag ingen färg, men om jag kopierar cellen och klistrar in den i Word så ser jag cellen med färg. År inte det märkligt?
 15. torgnyb

  LÖST Excel fyllningsfärg

  Jag körde reparationen men det ändrade inget. Dessutom så har sent som igår installerade jag om hela Office. Det här problemet med Excel tror jag, men jag vet inte säkert, uppstod efter en uppgradering av Windows 10. Kan det ha något att göra med Windows 10 inställningar?
×