Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

torgnyb

Medlem
 • Antal inlägg

  326
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

torgnyb vann dagen: 6 juni 2018

torgnyb hade det mest gillade innehållet!

Om torgnyb

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1935-06-12

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 • Ort
  STRÄNGNÄS

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tack! Jag misstänkte att det inte skulle gå med befintliga formler.
 2. I Excel harj ag har y namn i en kolumn A sorterade i bokstavsordning. Jag vill nu ha en formel i cellerna i kolumn B som flyttar de x nedersta namnen i kolumn A till kolumn B. Hur många namn som ska vara kvar i kolumn A står i cell C1. i exemplet nedan står det alltså 3 i cell C1 Exempel: Startläge Slutläge Rad A B Rad A B C 1 Arne 1 Arne Erik 3 2 Bengt 2 Bengt Folke 3 David 3 David 4 Erik 5 Folke
 3. Tack Mikael63, det var en smart funktion som jag inte kände till och som precis var vad jag behövde.
 4. Jag har tre celler på samma rad.För att beskriva mitt problem kan vi kalla dem A,B och C. Nu vill jag göra följande. I cellerna A och B är det tillåtet att skriva en av bokstäverna e, n och t eller ingenting. Alltså om jag för hand skriver någon av dessa tre bokstäver i cell A så skriver jag inget i cell B och vise versa. Nu vill jag ha en formel i cell C som skriver in det som står i cell A när det står e, n eller t där (cell B är då tom) och det som står i cell B när det står något där (cell A är då tom). Det ska också fungera om både A och B är tomma. Jag har försökt att kombinera OM och ELLER till en formel i cell C men inte lyckats Någon som kan, eller är det omöjligt?
 5. Tack allla. Jag har manualen som du Christer E hänvisar till men när jag läser på sidan 90 så är jag inte kunnig nog för att förstå hur jag ska göra. Har en ständig dialog med vTuner eftersom problemet är att jag inte kommer åt några stationer, men hittills har det in hjälpt. Jag kan köra Bluetooth via mobil eller platta,
 6. Hur hittar jag MAC-adressen till DENON RXD-N9 som är ansluten till mit LAN?
 7. Hur lägger man in namnsdagar i Google kalender?
 8. Hej! Jag plockade bort vissa mappar helt från OneDrive och då försvann också dessa html-filer. Tack för ditt intresse.
 9. Tack alla. Jag har fixat det nu
 10. Jag harOneDrive på min Samsung-platta och där finns också dessa html-filer. När jag öppnar en sådan i plattan så visas en personakt för en person som jag har i mitt släktforskningsprogram Min släkt. I datorn glimtar den till men övergår direkt till att visa html programtext:
 11. Har Windows10. När jag öppnar OneDrive, Filer så får jag nedan de olika mapparna med mina egna filer upp ett antal html-filer alla skapade 12 febr 2018. En har t ex namnet pfA362800.html. de andra skiljer sig till namnet bara med andra siffror och bokstäver. Ex pfAABC4AA.html. Jag försöker ta bort dem men men så fort jag tar bort en så dyker det upp en ny.. liknande html--fil. Hjälp !!!!
 12. Tack Stormuffin! Jag har försökt görsa som du säger men jag får det inte att fungera. Har väl för uselt datorkunnande.
 13. Jag har Windows 10. Vad är ett "powershell-script"?
 14. Låtarna är i mp3-format. Det kan t ex se ut så här på USB-minnet Shirley Bassey All By Myself 01 All by Myself 02 This Masquerade osv Roger Wittaker His Finest Selection 01 Durham Town osv Alltså ett sådant här mappträd: CD-skiva Grupp av låtar Låt1 Låt 2 osv
×
×
 • Skapa nytt...