Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

torgnyb

Medlem
 • Antal inlägg

  319
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

torgnyb vann dagen: 6 juni 2018

torgnyb hade det mest gillade innehållet!

Om torgnyb

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1935-06-12

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 • Ort
  STRÄNGNÄS

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Hej! Jag plockade bort vissa mappar helt från OneDrive och då försvann också dessa html-filer. Tack för ditt intresse.
 2. Tack alla. Jag har fixat det nu
 3. Jag harOneDrive på min Samsung-platta och där finns också dessa html-filer. När jag öppnar en sådan i plattan så visas en personakt för en person som jag har i mitt släktforskningsprogram Min släkt. I datorn glimtar den till men övergår direkt till att visa html programtext:
 4. Har Windows10. När jag öppnar OneDrive, Filer så får jag nedan de olika mapparna med mina egna filer upp ett antal html-filer alla skapade 12 febr 2018. En har t ex namnet pfA362800.html. de andra skiljer sig till namnet bara med andra siffror och bokstäver. Ex pfAABC4AA.html. Jag försöker ta bort dem men men så fort jag tar bort en så dyker det upp en ny.. liknande html--fil. Hjälp !!!!
 5. Tack Stormuffin! Jag har försökt görsa som du säger men jag får det inte att fungera. Har väl för uselt datorkunnande.
 6. Jag har Windows 10. Vad är ett "powershell-script"?
 7. Låtarna är i mp3-format. Det kan t ex se ut så här på USB-minnet Shirley Bassey All By Myself 01 All by Myself 02 This Masquerade osv Roger Wittaker His Finest Selection 01 Durham Town osv Alltså ett sådant här mappträd: CD-skiva Grupp av låtar Låt1 Låt 2 osv
 8. Jag har fört över CD skivor till USB-minnen, flera CD:ar på varje USB. De hamnar då i ett hierarktiskt mappnät på 2-3 nivåer. Låtarna finns då i nivå 2 eller 3. Skulle vilja ha ett program som läser innehållet i USB-minnet och skapar en Word- eller pdf-fil med detta.
 9. Tack för tipset, men när jag öppnar Youtube så kommer det upp sådant som rekommenderas och som jag inte vill se. Kan jag slippa det?
 10. Jag skulle bara vilja se klipp om t ex sport, politik och teknik i Youtube. Kan man välja dessa? Hur?
 11. Jag har en tabell i Foxit Reader. Jag vill kopiera delar till Excel. jag markerar ett område med celler genom att hålla ner Crtl och Alt och kopierar dessa med Ctrl C och klistrar sen in dem i Excel med Ctrl V. Det fungerar om alla cellerna innehåller tal men om jag markerar ett område med celler där några innehåller tal och andra är tomma och klistrar in i Excel så försvinner de tomma cellerna och de med tal kommer intill varandra Kan man komma runt detta?
 12. Jag skulle ladda ner appen eSvD på min bara 3 år gamla platta, Samsung SM-T525. Den har androidversionen 4.4.2 och den kan inte uppgraderas. Är det vettigt att tillverkare av appar gör dessa tillgängliga bara med senaste versionerna av Android? Är det nödvändigt eller går det att utveckla appar som fungerar med flera versioner av Android?
 13. Tack! Har nu tagit bort unv.is. Hoppas att det hjälper. Fick på annat håll tipset att använda gratisprogrammet adwcleaner.. Väntar nu och ser om jag slipper annonserna nu,
 14. Här kommer ett urklipp.
×
×
 • Skapa nytt...