Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Ludde49

Medlem
 • Antal inlägg

  596
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Ludde49

 • Medlemstitel
  Flitig
 • Födelsedag 1955-06-12

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Ort
  Norrköping
 1. Hejsan Sklämtar du eller? Släng skiten, du kommer inte att få ett rött öre för din gamla dator.
 2. Hejsan Det kan mycket väl vara problemet. Ta kontakt med din support, om du inte själv vet hur du ska göra de nya inställningarna i Outlook.
 3. Hejsan Vad händer om du släcker ner internet och startar igen? Alt. att du startar om.
 4. Hejsan Gå till Kontrollpanelen och ändra sidan i Internetalternativ.
 5. Hejsan Högst troligt att det är ett serverfel som infon. säger. Vänta någon tid eller dag så ska den nog snart komma igång igen. Ganska vanligt att mailserver ligger nere då och då.
 6. Hejsan För det första så råder jag dig att skaffa en laglig skiva av Hf2. Sen så är det nog bara att formatera.
 7. Hejsan Skulle råda dig till att avinstallera och installera om Norton igen. Går nog fortare än att hålla på att felsöka.
 8. Hejsan Jag rekommenderar dig att avinstallera 2004, innan du installerar 2006. Tänk på att du måste ta bort alla installerade Nortonprogram från Lägg till/ta bort. Det du också ska göra är att aktivera "Visa alla dolda filer". Det gör du i Kontrollpanelen. Därefter söker du på både Norton och Symantec och tar bort allt. Vad som menas med att stänga alla program är att du inte ska ha några program öppna när du installear. Det kan vara internet eller något annat program, ex.spel eller Word mm.
 9. Hejsan Be honom att uppdatera sitt virusprogram och sen starta upp i felsäkert läge. Han måste också inaktivera systemåterställningen. Därefter så scannar han datorn efter virus. Efter det så startar han om datorn och aktiverar systemåterställningen igen. Inaktiverar systemterställningen gör han genom att högerklicka på "Den här datorn" och väljer systemåterställning. Starta upp i felsäkert läge gör han genom att upprepade gånger klicka på F8 under uppstart och sedan väljer "Felsäkert läge"
 10. Hejsan Ta kontakt med din internetoperatör och be dom ta bort mailet.
 11. Hejsan Tack för tipset, men det var inte riktigt det jag letade efter. Det är ett litet program där jag genom att hålla ner musknappen kan beskära en rörlig flashbild och spara den i ex. jpg.
 12. Hejsan Skulle behöva er hjälp att finna ett program som kan klippa ut flashbilder från webbsidor. Jag vet att det ska finnas, hittar det bara inte.
 13. Hejsan Om du har lagt in SP2 utan att först formatera, kan jag tänka mig att det är där du har problemet. Försökte själv vid 2 tillfällen, utan att formatera. Det slutade hela tiden med att internet la av, fast jag hade rensat datorn efter alla konstens regler. Vet att många med mig hade samma problem. När jag avinstallerade SP2 fungerade internet igen. Summa summarum: När jag formaterade och därefter la in SP2 fungerade allt klockrent.
 14. Ludde49

  startordning

  Hejsan Kanske detta kan hjälpa dig: http://research.microsoft.com/vibe/groupbar.aspx
 15. Hejsan Ta kontakt med Belkinsupporten så får du den hjälp du behöver. Telefonnummer till supporten står på baksidan av din belkinhandbok. [inlägget ändrat 2006-05-29 07:10:30 av Ludde49]
×
×
 • Skapa nytt...