Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

hejhejhejhejhej

Medlem
 • Antal inlägg

  50
 • Gick med

 • Senaste besök

Om hejhejhejhejhej

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1978-10-10

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://x

Profil

 • Ort
  SÖDERTÄLJE
 1. Jag köpte nyss Half life 2 orange box men det går inte att installera. När jag stoppar i den frågar vista bara hur jag vill visa bilderna! För det finns typ två bmp-bilder på skivan. När jag utforskar skivan är de enda exe filerna installationsfiler för Steam. Det finns ingen autorun.exe som det står i instruktionsboken. Vad fan är detta? Kan dom ha missat att stoppa in det på skivan? Till ett helt lagligt köpt spel? Nån som varit med om detta?
 2. Hejsan. Jag får en massa konstiga buggar i grafiken hela tiden och misstänker att mitt grafikkort är trasigt. Så jag tänkte köpa ett nytt. Nu har jag: MSI P965 Neo Intel core 2 dui E6600 4 gb ddr2 Geforce 6800 256mb Jag är fotograf så det bästa är att det återger färger bra och är skarpt. Jag kollar en hel del på film från datorn till tvn. Spelar lite datorspel ibland men behöver inte det värsta senaste! Dock kul om jag kan spela lite nyare spel ibland. Viktigt är att det är ganska tyst också. Vad är bra? Jag har liksom ingen aning.
 3. Installerat men det är ingen skillnad. Nu börjar jag bli förbannad på den här jävla datorn på riktigt.
 4. Grafikbuggarna dyker upp med öppet chassi samt med rätt installerade chipset-drivers.
 5. det spelar ingen roll om jag öppnar chassit. Den är seg ändå. Jag har inte installerat några drivrutiner för moderkortet manuellt. Jag vet inte ens vad det är för moderkort. Börjar verkligen lessna på att inte kunna titta på några filmer utan att det hackar på en intel core 2 processor......
 6. Bilden är 600px bred och är en skärmdump av mitt skrivbord. Ser du inte alla konstiga saker som dykt upp? Rutan i mitten är inget att bry sig om. Du behöver inte kunna läsa vad det står i den. Bara en grej jag hade uppe för tillfället när alla konstiga streck och skit dök upp. [inlägget ändrat 2007-09-09 22:45:29 av Nicklas Thegerström]
 7. Nu har jag fixat en bild. Problemet uppstår när datorn har varit igång en stund. Eller när den belastas lite extra, ttill exempel när jag öppnade photoshop nu precis, då kom den bilden fram som jag bifogar nu. Sen när jag spelar dator. Första gången jag ska kolla på en film brukar det funka bra. Andra gången så hackar filmen. [bild bifogad 2007-09-08 21:06:32 av Nicklas Thegerström] [bild bifogad 2007-09-08 21:06:33 av Nicklas Thegerström]
 8. Jag har kollat datorns temp i speedfan. Remote temp är 72 grader vilket verkar lite väl varmt. Jag vet dock inte vad remote temp är. Cpu temp ligger runt 48 grader. Kan det var så att mitt nätagg är för dåligt och överhettar datorn vilket resulterar i dålig prestanda?
 9. Jag hade Vista32bit då funkade det bra. Det är sedan jag bytte till 64bit som det blivit problem. Jag har ingen lust att installera 32bit igen eftersom då kan jag inte utnyttja mina 4gb minne som jag behöver i min bildbehandling. Kan grafikkortet vara trasigt bara i 64bitversionen? det är så mysko.
 10. Jag har installerat de senaste från Nvidias hemsida, till 64bit vista. Kan inte förstå varför det inte skulle bli rätt då. Har gjort om det två ggr. Det är PCI-E. Har ingen koll på nätagget, det är inget super, men inte jättekasst heller. Vet bara att det funkar tidigare i ett år utan problem.
 11. Jag är inte i behov av ett bättre grafikkort. Spelar inte så mycket spel. Använder datorn främst till att glo på film och bearbeta bilder..... Ingen som kan komma på vad som är fel? Jag blir knäpp!
 12. Det är ett Geforce 6800 med 256 mb Jag antar det eftersom det fungerat bra tidigare. Behöver grafikkortet mer ström till 64bitarsversionen? Allt funkade fint till 32. "
 13. Jag blir galen. Installerade precis vista 64bit. Har en bra burk med en Core 2 processor, 2,4 ghz. 4gb minne allt borde flyta på bra. Men ibland så grötar grafiken på skärmen ihop sig. Blir små rutor i konstiga färger och mönster som försvinner när jag byter fönster eller scrollar lite. När jag kollar film så hackar det, trots rätt codecs. Spelar jag spel blir grafiken helt störd ibland. Jag har installerat rätt drivrutiner till grafikkortet så det kan inte bero på det. Försökte precis spelade och då segade hela datorn ner, allt gick jäääääääääääättelångsamt och hängde sig tillslut. Vista ska ju vara stabilt. Jag får panik. Vad ska man göra i en sån här situation?
 14. Det hjälper inte! Filmerna hackar ändå. Jag börjar tro att jag har nån bugg i min visa, för ibland så blir grafiken i datorn helt knäpp. Det liksom hänger sig och kommer fram konstiga rutor hela tiden. Svårt att förklara. Jag blir galen. Allt funkade så himla bra med 32bit...
 15. Hej. Jag har precis installerat Vista 64bit och kan typ inte kolla på mina filmer längre. Allting bara hackar. Jag har testat en massa olika codecpacks. typ ffdshow osv. Men inget hjälper. Jag blir galen. Kan man inte titta på film i 64bit Vista?????
×
×
 • Skapa nytt...