Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

axet

Medlem
 • Antal inlägg

  12
 • Gick med

 • Senaste besök

Om axet

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1948-05-21

Profil

 • Ort
  Torup
 1. axet

  Problem uppdatering

  Jag hade problem att uppdatera servicepack och det stod och gick några % varje gg jag försökte. Samma sak med IE 9. När jag stängde av alla autostartsprogrmen i msconfig och startade om datorn så blev helt plötsligt updateringarna installerade. Är inte duktig på detta men är det fler som upplevt liknande? Kerstin
 2. Fixat och det verkar fungerar. Alltid lär man sig något nytt. Jättemycket tack för hjälpen.
 3. Det stämmer det är FAT32 men detta går väl inte att ändra eller??? God Jul
 4. Hej Försöker flytta en videofilm på lite mer än 4 gb till min externa hårddisk men får meddelandet att jag skall göra diskrensning pga ej tillräckligt med plats. Har mer än halva disken ledig så det finns gott om plats på den externa. Någon som kan komma med förslag på vad jag kan göra och vad det beror på? Tacksam för hjälp då jag inte är duktig på detta.
 5. Det är en windows media spelningslista för ljud/video som skapas när man i fönstret som öppnas klickar på kopiera till pc. Det är sedan wma filer som kommer upp i media playern men de kan inte spelas. Det kommer ju också först upp ett par bilder kan det vara dessa som ställer till det? Troling handlar det om kopieringsskydd eller något sådan dessutom.
 6. Har tittat på detta men kommer inte längre och jag är inte så hemma i att gå in och ändra en massa inställningar så jag får nog ge upp kanske.
 7. Jag får cod fel 1197 när jag söker webbhjälp men det ger inget vad jag förstår. Kan det vara något med codec? Jag är dålig på detta.
 8. Har lånat en bok på biblioteket och 2 cd skivor går inte att konventera till mp3 medan övriga 7 går bra. Filerna är av typ window audio filer och jag har kopierat filerna till datorn men de går inte öppna i vare sig window mediaplayer 10 eller real player. Har tänkt lägga över den på mp3 spelaren sedan. Kan någon tala om för mig hur jag gör?
 9. axet

  Batteri till bärbar

  Hur är det skall man alltid låta batteriet i en bärbar dator gå tills det är helt slut eller kan man ladda det när det t ex bara är slut till hälften. Tänker på batteriets hållbarhet. Kerstin
 10. Hej igen och tack för engagemanget. Jag kör med endast IE och har nytt Norton virusprogam, kör XP och SP2. Det verkar vara något med hela sidan för det går inte att ändra tidnings nr heller. Har testat att ej stänga av popup osv men inget fungerar just på denna sida. För övrigt fungera allt som det skall på andra sidor.
 11. Hej Är det inte meningen att man skall kunna klicka på surftipsen? Detta fungerar inte för mej. Är plusmedelem.
 12. Har program tfswctrl.exe samt wupdater.exe som aldrig avslutar sig själv när jag stänger datorn. Vet ej vad det är för program och kan ej få bort dem. Vad gör jag?
×
×
 • Skapa nytt...