Just nu i M3-nätverket
Jump to content

medlem1981

Medlem
 • Content count

  84
 • Joined

 • Last visited

About medlem1981

 • Rank
  Användare
 • Birthday 10/10/1978

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja
 1. ANSWERED Klonad installation

  Nu funkar det Det var spökpartitionen "reserverad av systemet" som skulle med. Förmodligen ligger även bootmgr där. Tack för hjälpen!
 2. ANSWERED Klonad installation

  Ja nu börjar jag tveka, det kanske är så att jag aldrig fick igång klonen och att det blev nån mesh up i hjärnkontoret. Kanske man skulle prova igen med hela discen... Scenariot är ju kanske att jag väljer en disc och den bara hoppar över den istället för att ge felmedd när nästa i ledet funkar?
 3. ANSWERED Klonad installation

  Vertpre det gör den inte! Nu har jag provat. Macrium måste ha raderat 100mb bakom min rygg. (det partiet som jag ej kopierade över?) Felmedd på originalinstallationen (discen) var bootmgr missing. Vill ju helst ha den tillbaka om jag ska klona till ssd i veckan.
 4. ANSWERED Klonad installation

  Ja det stämmer jag markerade bara C: Jag funderar rent av på om jag ska skaffa mig en SSD istället och göra om allt från början och ta med hela discen som ni säger. Funkar det inte då är det nog kört med samma installation på två enheter (eftersom jag inte fick med nån setup-dvd till datorn)
 5. ANSWERED Klonad installation

  Okej, disk 1 är från en gammal dator och disk 2 är jag inloggad på och så har vi då disk nr 0 som inte bootar när jag väljer den i starten. Diskens id (disk 0 ) slutar med HJ och den som hela tiden startar, slutar med GJ (disk 2)
 6. ANSWERED Klonad installation

  Hej! Jag tänkte ha en separat installation för en projektor med 2.35:1-upplösning och annan bildfrekvens. Jag klonade win 7 pro med Macrium reflect och tror det gick lite för bra för nu kommer jag inte in på vanliga discen längre fast jag väljer den i boot menyn. Kan man fixa uppstarten på nåt sätt så att båda funkar? Tacksam för tips! Mvh
 7. ANSWERED CPU-prestanda

  En trippel core! det var udda. Har redan köpt den 4-kärniga nu så får se om den funkar inom kort.
 8. ANSWERED CPU-prestanda

  Mellin vad är det för cpu i den gamle pärlan? grejen är att klara 1080p utan svettiga panoreringar.
 9. Haloj! Jag undrar om denna CPU'n klarar att streama 1080p när man hyr film? Den jag har idag gör det inte. Tex Youtube 1080p. CPU'n går i taket. (en dual core) https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Core2+Quad+Q9450+%40+2.66GHz&id=1046 Mvh Tacksam för tips!
 10. Windowslicens

  Tack för djupdyket. Har läst på lite och Win 10 verkar mer intressant. Mvh
 11. Windowslicens

  449.- http://www.elektrooutlet.se/produkt/windows-7-professionell-svensk/ Det beror på tycke och smak ..och vad man hört om folk beklagat sig på de senare. Men lär väl inte gå i graven än på länge? Aha så det de talar om är inte det normala? Vart köper man ett vanligt?
 12. Windowslicens

  Haloj! Tänkte köpa hem en låda med Win7 Professional (non ESD). Grejen är att datorn är inte helt purfärsk och ev kommer jag köpa ny om ett år. Kan jag då köra skivan på det nya bygget som normala program som "följer ägaren". Enligt försäljaren går inte det vilket är kasst! Finns det inget sätt att avlicensiera gamla datorn? Hade! tacksam för tips! Mvh
 13. ANSWERED Byte till annan cpu.

  Ja men det är mest pga ålderdom (6 år) men å andra sidan kanske Kina-cpu pajar lätt?
 14. ANSWERED Byte till annan cpu.

  Det är lite to risky att byta märke. Kör på denna istället. Borde väl iaf inta vara några problem? (E6700 --> E6800) http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2374313.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XPentium+E6800.TRS0&_nkw=Pentium+E6800&_sacat=163896 Den är ett snäpp bättre i listan (enligt denna tabell) http://www.cpu-upgrade.com/CPUs/Intel/Pentium_Dual-Core/E6700.html
 15. ANSWERED Byte till annan cpu.

  Bra fråga, det jag kan hitta är eMachine ET1852 (som den heter). Info: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=967003
×