Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Juliette

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senaste besök

Om Juliette

  • Medlemstitel
    Nykomling
  • Födelsedag 1954-06-25

Profil

  • Kön
    Kvinna
  • Ort
    Göteborg
  1. Hej Mbgtmari! Tusen tack! Precis detta problem var det. Så glad att det löste sig.
  2. Jag vet inte hur det har blivit en sån konstig emailadress i Outlook. Verkar som den skapats automatiskt. T ex Outlook_DCE456ASD4G@outlook.com. Det är ju helt omöjligt att ha en sån avsändare... Jag har försökt ändra, men det går inte. Någon som har något tips?
  3. Hej! Om jag använder gmail, Icloud eller Outlook mail i Edge så kan jag inte få med bilagor. I Chrome eller Firefox fungerar det, men alltså inte i Edge. Eftersom jag mest använder Edge tycker jag detta är lite irriterande. Någon som vet. Mvh Juliette
  4. Jag undrar hur man bär sig åt för att uppdatera lösenordet för Icloud mail i Windows 10. Det fungerade utmärkt med Gmail i menyn "Email" under start, men Icloud funkar inte. Det verkar som att det tidigare lösenordet finns kvar trots att jag sparar. Att komma in i email via webben eller icloud.com funkar, men inte i Email-appen. Någon som vet?
  5. Hej! Jag har gjort en återhämtning av Windows XP Home på en dator köpt hos Komplett. Allt verkade fungera tills datorn låste sig och jag fick felmeddelandet Disk Read Error. Tryck Ctrl Alt Delete. När jag gör det frågar den efter en System boot CD, som jag inte har eftersom Windows var förinstallerat på datorn. Någon som vet vad jag ska göra för att slippa detta? Hälsningar, Kristina
  6. Hej! Jag hoppas någon vet vad som kan vara fel med EverQuest på en helt ny dator. Grafiken hänger liksom inte med. Figurerna tycks sväva fram istället för att springa och spelet hänger i övrigt inte med. Datorn är helt ny med ett Nvidia GForce 7800 GT grafikkort och vi har satt ner upplösningen till 1154 x 854, men det hjälper inte heller. EQ fungerar dock på en 5 år gammal dator... Tacksam för hjälp! Hälsningar Kristina
  7. Juliette

    Problem Norton/HP

    Hej! Jag har installerat en HP 3210 All in One som nätverksskrivare kopplad via router till 3 datorer, alla har Norton Internet security. Nästan varje gång man startar om datorerna eller stänger av så kommer det upp att den stänger av "hpqtra08.exe" och inte kan öppna "hpzinw12.exe" eftersom Windows håller på att avslutas. I bästa fall avslutas datorn efter väldigt lång tid. Ofta fryser även Nortons program så jag måste stänga av processen manuellt. Har varit i kontakt med HP som inte kände till problemet. Har dock sett trådar på nätet att massor med folk har samma problem som jag - ända sedan 2004. Hittar ingen fix på HP:s sida och inte heller på Nortons. Någon som kan hjälpa mig? [inlägget ändrat 2006-02-20 12:46:17 av Juliette]
×
×
  • Skapa nytt...