Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Cicci Wik

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Cicci Wik

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 1965-05-20

Profil

 • Ort
  FORSHAGA
 1. Jag har registerat en .se domän men än så länge vill jag avvakta med att skaffa mig en permanent plats för min sajt. Är det någon som har ett bra förslag på ett webbhotell som tillåter att man pekar en domän dit utan att det samtidigt kostar skjortan och eller har några nackdelar som stör? /Cvea
 2. Tack för tipset! Du är inte den första som gjort den bedömningen ar min sambos ex... *ler snett* Tack för dina ord! Det känns skönt att höra.... Hur det än är så blir man ju orolig att man gjort något allvarligt fel när hon gör som hon gör.
 3. Tack för ditt inlägg i mitt lilla problem! Vi funderade på Leif Silbersky här igår kväll. Min bror sa att jag i så fall skulle dra ut på tiden oxå så blir det ännu mer som hon får stå för när jag får rätt i det här. Men man ska kanske inte vara för kaxig... Du kanske har rätt annars i att jämföra mig med pastorn. Jag hetsade i det jag skrev mot en företeelse jag oxå. Nämligen den att barnen alltid ska användas som som brickor i ett spel, som föremål att kämpa till sig makten över också vidare efter en skilsmässa. Så, jag hetsade inte mot min sambos ex utan mot det faktum att barnen råkar illa ut i ex-relationer!
 4. ...tja vem vet jag kanske har sambons fd svärmor på trappen här snart då? Uuuu hemska tanke... *s* Jag lusläste PUL de avsnitt jag tyckte handlade om mig i den här situationen och jag fann just det där om journalistiskt och konstnärligt litterärt. Enligt min mening är mina funderingar alltsammans i ett. Tack för tyckandet om min hemsida förresten.... ;-)
 5. Tack för svaret! Ja det var vad mina bröder som båda är i IT-branchen sa oxå. Själv tycker jag att jag hållit mitt inlägg så generellt som möjligt resten av den text jag lade in är om relationer i allmänhet. Jag tar upp flera exempel men inget av exemplen är hämtade från mig och mina förhållanden utan i stället från vänner och bekantas liknande situatioer... Du skrev att få kan känna igen men vi bor i ett litet samhälle. Det KAN hända att de som besöker min hemsida och eventuellt hann läsa visste vilka det rörde sig om. Jag vet inte vart hon eventuellt har lämnat min text till granskning heller för den delen. Men jag lade ut texten vid tiotiden på kvällen någon gång och tog bort den vid 12 dagen efteråt. Det vill säga, det var knappt ett halvt dygn den fanns där.
 6. Hej! Jag skriver var och varannan dag en text på min privata hemsidas avdelning "funderingar". Nu råkar jag vara sambo och vi har varsin tidigare relation bakom oss. Jag funderar då och då över det faktum att det då och då är svårt att komma överens med våra respektive ex om barnen och allt det praktiska. Nu råkade jag bli arg för någon vecka eller två sedan. Jag skrev av mig på funderingarna. Det blev bland annat det här: "När man lyssnar på andra och ser hur sambons ex-relation ser ut så kryper det i kroppen...." Och det här: "Om våra ex hade haft samma ödmjukhet och toleransnivå och föståelse för oss och det sätt vi valt att leva på så kanske... Men när det i stället handlar om att anpassa sig långt över min gräns, eller tvingas acceptera principer och anpassa mig till dem trots att det inte är mina och inte känns rätt för mgi, ja då kvittar det!" Nu blev det så att jag dagen efter jag lagt ut det tog bort det igen för jag insåg att det gav alltför stort tolkningsområde plus att jag faktiskt inte var så arg längre... MEN min sambos ex var in på min hemsida och hann läsa texten. Det här är de enda två ställen som jag skriver något som har med henne att göra och idag fick jag följande mail från henne: "den text som låg ute för allmän beskådning 060107 på din hemsida är nu inlämnad för granskning. hur man tolkar din text får nu folk som kan detta bedömma." Rubriken var "för kännedom" Nu till min fråga, har jag gjort mig skyldig till något olagligt? Kan jag bli åtalad för att jag lagt ut den här texten ena dagen och sedan tagit bort den samt skrivit på funderingarna att jag ångrade mitt ordval och tog bort den? Kan hon komma någon vart med det här?
×
×
 • Skapa nytt...