Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

K-R

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senaste besök

  1. Tack så mycket men det är det moderkortet jag redan har. Om du går längre tillbaka så ser du att det var de moderkortet jag hade problem med. Men tack iallafall.
  2. Tack så mycket för all hjälp!!! Skulle ge dig fler poäng om jag kunde! Trevligt när man kan få hjälp av lite mera erfarna personer än mig. Jag kommer ta kontakt med dig om jag behöver hjälp i fortsättningen..
  3. Tror inte det är din processor det är fel på. Testa att defragmentera hårddisken det brukar sätta fart på min dator. Om inte det fungerar så tycker jag att du borde säkerhetskopiera all data och formatera om hårddisken och eventuelt skaffa ännu ett 512mb ramminne. 512mb är lite väl lite om du kör windows xp. Glöm inte att kolla på din moderkort beskrivning vilken typ av minne du ska köpa. Svaret på den frågan är ja! Om du vill köpa en processor så bör du kolla vilken socket din cpu-platts på moderkortet har. De vanligaste typerna av socket är 775 och 939. Vilken socket typ ditt moderkort har står även det i din moderkorts beskrivning. Om du inte har en moderkortsbeskrivning går du in på enhetshanteraren och kollar vilken moderkorts modell du har. Sedan går du in på tilverkarens hemsida och laddar ned moderkortsbeskrivningen. Lycka till!!! [inlägget ändrat 2006-01-28 23:26:44 av Kristian R]
  4. Hej! Har prövat ett 400w nätaggregat nu och det fungerar inte Då är det bara till att byta moderkortet då. Du har inget bra förslag till ett budgett moderkort som har stöd för både agp, pci-express (man vill ju byta grafikkort nån gång i framtiden), intergrerat ljud (har inte råd med ett ljudkort ) och har stöd för den Amd Athlon 64 3200+ processorn jag har? Eller kanske en ny processor i samma klass som har stöd av moderkortet. Tusen tack för all hjälp!!! Känns bra att veta vad problemet e iallafall. [inlägget ändrat 2006-01-28 16:26:39 av Kristian Rönn]
  5. Tack så jätte mycket!!! Den första riktigt bra informationen jag fått! :-) AMD Athlon 64 Core Venice CPU model 4 (E3) Preformance Model 3200+ Working frequency 2000MHz Package Type 939 pin LIdded OuPGA Operating Voltage (Variable) Max. Operating Temperature (Variable) L1 Cache 128KB L2 Cache 512KB Multiplier 10,0x FSB Frequency 400MHz Stepping Code LBBLE Manufaction Year Year 2005 Manufaction Week Week 44 Production Batch W Batch Production Number N/A Laser Marker ID N/A Process Technology 0,09u Estimated Thermal Power (Currently Disab Här står det ju att min processor är en "4 (E3) betyder det att min processor inte alls fungerar till mitt moderkort? På Asrocks hemsida står det ju "Suports Socket 939 for AMD Athlon 64 / 64FX / 64X2 and Sempron processor" så man tror ju lätt att det gäller alla amd athlon 64 processorer. Har ännu inte prövat med ett bättre nätaggregat. Om man är lite optemist som jag är kanske det fungerar med nytt nätaggregat även om inte "4 (E3)" processorn står med på Asrocks suport lista
  6. Tack så mycket! Det var ett bra tips men det fungerade inte tyvärr Musen och tangentbordet bara blinkar, som om de hade ström ena sekunden och var utan ström den andra, precis samma sak var det med min dwd-rw som jag krev om innan. Kan det vara så att nätaggregatet blivit överbelastat från början och gått sönder på nått sätt. För jag tror inte det kom någon ström till hårddisken heller, för när jag kände på den kändes det inte som den var vid liv tror jag inte iallafall.
  7. Du kan få fler poäng om du lyckas lösa problemet Har den ikoplad men det fungerar inte. Behöver verkligen hjälp....
  8. Tack så mycket, men jag tror att jag har kopplat i 12v atx-kontakten. Om det är den svart-gul 4-pin sladd som man kopplar från nätaggregatet till moderkortet du menar. För direkt från processorn går ingen sladd förutom cpu-fläkt sladden.
  9. För en vecka sedan köpte jag ett nytt moderkort (Asrock 939Dual-SATA2), en ny processor (AMD Athlon 64 3200+ Sockel 939) och ett 1GB DDR400 minne för att få upp hastigheten på min slöa dator. Jag kombinerade dessa delar med mina två Western Digital 7200rpm ide-ata 200+80 gb hårddiskar, min A-open dvd-rw +- och mitt Geforce 6600gt Agp 8x grafikkort. Efter att ha monterat ihop alla delarna så skulle jag starta datorn. Fläcktarna och processorn startade igång alla lampor lyste men det kom ingen bild på skärmen, och inte heller min dvd-rw fungerade. Jag misstänker att varken dvdn eller grafikkortet får nån ström. Jag har ett 300w nätaggregat och jag vet inte om den klarar av att ge ström till alla komponenterna. Efter ett tag försökte jag starta datorn igen och den här gången snurrade fläckten på grafikkortet och min dvd-rw började fungera utan att jag gjort något. Men det kom fortfarande ingen bild. Jag försökte stoppa i skivan som följde med moderkortet i min dvd jag hörde hur den började läsa skivan men plötsligt stängde den av sig sedan sattes den igång igen och så fortsatte den. Jag vet att det varken är mit grafikkort eller min dvd-rw det är fel på. Finns det nån som vet om det är mitt nätaggregat som är för dåligt eller mitt moderkort som är sönder. Skulle vara väldigt tacksam om jag kunde få hjälp!!!
  10. Tack så mycket!!!! Har lyckats få över min film och musik.....Men inte spelen tyvärr. Min tack så mycket ni har räddat mitt liv :-)
  11. Jag gjorde inte nått specielt för att komma åt disken utan den var bara där efter att jag kört om windows. Fungerade tyvärr inte att rescana disken så jag försökte med ett recover program som heter file scavenger 3.0, jag lyckades föra över alla filer från d: disken till c: disken, men det var tyvärr bara 1/10 av alla filer som fungerade efter kopieringen Hoppas det var recover programet det var fel på och inte filerna. Ska försöka ladda ned ett nytt. Tack så mycket för tipsen!!!
  12. Jag omformaterad och installerade Windows xp professional (hade windows xp home edition innan jag formaterade om) på hd(0). Insallationen gick helt felfritt. Men när jag sedan startade windows xp professional så gick det inte att öppna hd(1), utan det kom upp ett medelande där det stod "Diskenheten i enhet d är inte formaterad. Vill du formatera den nu?". Så min fråga är om dett finns något annat sätt att komma in på disken än att formatera den? För om jag formaterar den går väll all data förlorad? Skulle bli glad om jag kunde få hjälp.
×
×
  • Skapa nytt...