Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Gore

Medlem
 • Antal inlägg

  43
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Gore

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Man

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Se mitt nya inlägg ang. skrivare!

 2. Gore

  Hitta skrivare

  Alltså: Jag har lyckats att installera drivrutinerna, men får beskedet ”Active Directory....” och datorn hittar inte skrivaren. Finns det inget sätt att göra det tillgängligt?
 3. Gore

  Hitta skrivare

  En gammal sak, (Xerox) DocuPrint. Det finns inga drivrutiner att hämta på nätet, men jag har kvar CD-skivan och har installerat den vägen. Gick bra!
 4. Gore

  Hitta skrivare

  Försöker installera skrivare, men Windows 10 hittar inte den vare sig automatiskt eller genom manuell sökning. Drivrutiner installerade. Får bara beskedet ”Active Directory Domain Services för tillfälligt inte tillgängligt.” Ok, men hur gör jag den tillgängligt då?
 5. Cluster, endast Telias webmail. mbgtmari, tack för ditt förslag ang. Thunderbird. Problemet löst!
 6. Gore

  LÖST Spara epost

  Jag vill skapa plats i Telias webmail genom att flytta gamla e-brev till en mapp på datorns hårddisk. Jag lyckas dock inte dra breven utanför e-postprogrammet. Har ringt Telias kundtjänst, men de vet inte heller hur man gör.
 7. Hur låser man en usb-sticka med ett lösenord?
 8. Tack för alla era tips. Jag kom på också, att med en annan webläsare (än Google Chrome) gick det alldeles utmärkt.
 9. Chrome. Trycker på ”ladda ner blankett” på Skatteverkets egen sida.
 10. När jag försöker öppna en blankett hos Skatteverket, får jag följande besked: The document you are trying to load requires Adobe Reader 8 or higher. You may not have the Adobe Reader installed or your viewing environment may not be properly configured to use Adobe Reader. For information on how to install Adobe Reader and configure your viewing environment please see http://www.adobe.com/go/pdf_forms_configure. När jag då börjar ladda ner en nyare läsare, får jag beskedet "En senare version är redan installerad". Jobbigt!!!!
 11. Gore

  Kopiera e-post

  Jag har Windows Live Mail som e-postprogram i min nya Windows 8. Varför kan jag inte längre dra ett meddelande från t.ex. inkorgen till valfri plats i datorn?
 12. Gore

  Felmeddelande

  Jag får sedan en tid tillbaka följande felmeddelande: "Det uppstod ett problem med starten av C:\Users\nn\wgsdgsdgdsdgsd.dll? Det går inte att hitta den angivna modulen." Vad betyder det? Är det något att bry sig om?
 13. Gore

  Sök

  Tack! Har kommit en bit på väg tack vare detta, men hur löser vi följande. Jag vill hitta ett dokument där ett visst ord förekommer inne i texten någonstans på hårddisken.
 14. Gore

  Sök

  Hur söker jag i Vista filer skapade ett visst datum? Det var ju så enkelt i XP; bara trycka på höger musknapp och söka i vilka enheter/mappar som helst.
 15. Gore

  Scrolla

  Tack, det hjälpte! Det visade sig att jag hade inte installerat grafikkortsrutiner över huvudtaget efter att jag hade gjort ominstallation av Windows.
×
×
 • Skapa nytt...