Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Gore

Medlem
 • Antal inlägg

  38
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Gore

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Kön
  Man
 1. Hur låser man en usb-sticka med ett lösenord?
 2. Tack för alla era tips. Jag kom på också, att med en annan webläsare (än Google Chrome) gick det alldeles utmärkt.
 3. Chrome. Trycker på ”ladda ner blankett” på Skatteverkets egen sida.
 4. När jag försöker öppna en blankett hos Skatteverket, får jag följande besked: The document you are trying to load requires Adobe Reader 8 or higher. You may not have the Adobe Reader installed or your viewing environment may not be properly configured to use Adobe Reader. For information on how to install Adobe Reader and configure your viewing environment please see http://www.adobe.com/go/pdf_forms_configure. När jag då börjar ladda ner en nyare läsare, får jag beskedet "En senare version är redan installerad". Jobbigt!!!!
 5. Gore

  Kopiera e-post

  Jag har Windows Live Mail som e-postprogram i min nya Windows 8. Varför kan jag inte längre dra ett meddelande från t.ex. inkorgen till valfri plats i datorn?
 6. Gore

  Felmeddelande

  Jag får sedan en tid tillbaka följande felmeddelande: "Det uppstod ett problem med starten av C:\Users\nn\wgsdgsdgdsdgsd.dll? Det går inte att hitta den angivna modulen." Vad betyder det? Är det något att bry sig om?
 7. Gore

  Sök

  Tack! Har kommit en bit på väg tack vare detta, men hur löser vi följande. Jag vill hitta ett dokument där ett visst ord förekommer inne i texten någonstans på hårddisken.
 8. Gore

  Sök

  Hur söker jag i Vista filer skapade ett visst datum? Det var ju så enkelt i XP; bara trycka på höger musknapp och söka i vilka enheter/mappar som helst.
 9. Gore

  Scrolla

  Tack, det hjälpte! Det visade sig att jag hade inte installerat grafikkortsrutiner över huvudtaget efter att jag hade gjort ominstallation av Windows.
 10. När jag rullar uppåt/neråt på en websida eller i ett word-dokument, så har jag en besvärlig eftersläpning av sidan - den flyttar sig i vågor. Jag skulle vilja att sidan flyttar sig omedelbart i den takt jag själv vill. Har försökt med inställning av muspekare, men det är inte samma sak.
 11. Gore

  Scrolla

  När jag rullar uppåt/neråt på en websida eller i ett word-dokument, så har jag en besvärlig eftersläpning på sidan. Jag skulle vilja att sidan flyttar sig omedelbart i den takt jag själv vill. Har försökt med inställning av muspekare, men det är inte samma sak.
 12. När jag trycker in installationsskivan får jag besked att det installerade XP är nyare än det jag försöker med (beror väl på servicepack 2 som är installerad efteråt). När jag försöker starta datorn med skivan i ("boota" från CD) får jag ingen möjlighet. Allt går så snabbt. Ser ingen sådan rad.
 13. Hur rättar jag till följande besked då jag går in på "Hjälp": "Sidan kan inte visas Den sida du försöker se kan inte visas. Detta kan bero på: Om du försöker se sidan över nätverket kanske nätverket är överbelastat eller ett problem har uppstått med anslutningen. Sidadressen kanske är felaktig. Sidan är kanske inte tillgänglig. Kontrollera nätverksanslutningen eller försök öppna en annan sida." Jag har original XP Home.
 14. Gore

  lösenord

  Gå in på Verktyg - Internetalternativ - Innehåll - Komplettera automatiskt.
×
×
 • Skapa nytt...